З чого складається сучасний манікюрний набір?

Дивно, але таке нехитре заняття як повсякденний догляд за нігтями, має свою давню історію. Пильна увага своїм нігтям жінки і чоловіки стали приділяти ще в далекій давнині. Поступово з'являлися своєрідні інструменти для роботи з нігтями і різнокольорові лаки, які близько 3000 років тому робили зі звичайної хни, смоли або мастики.

Ці стародавні пристосування для створення манікюру з кожним роком удосконалювалися, ставали все більш зручними і безпечними. Так до наших днів інструменти для манікюру дійшли в новому, сучасному образі. Їх різноманітність і форми не перестають дивувати, а ефект від роботи з ними, безумовно, радує.

Інструменти для манікюру та їх застосування

Манікюрний набір є невід'ємним атрибутом сумочки більшості сучасних жінок. Адже гарний манікюр – це не тільки здорові нігті, але і еталон жіночої доглянутості, чарівності і стилю.
Професійні майстри салонів краси мають спеціальні інструменти для роботи, які допомагають у створенні якісного, унікального і стильного манікюру. Основними з них є:

• манікюрні ножиці або кусачки, що застосовуються при видаленні кутикули або корекції довжини нігтя;
• паличка або лопаточка для обробки кутикули, зроблена з дерева або кістки (такий інструмент ще називають пушер);
• пилочки різної жорсткості, які допомагаю створити потрібну форму нігтя.


Інструменти з манікюрного набору Zinger

Безумовно, склад набору інструментів для манікюру залежить від його виду. Для натуральних нігтів існує два їх види: європейський і обрізний. Різниця в тому, що при створенні європейського манікюру кутикула не піддається видаленню, а просто відсувається від краю до основи нігтя спеціальної апельсинової паличкою. Ножиці і кусачки тут не знадобляться. А в іншому перелік інструментів буде такою ж, як і для створення обрізного манікюру.

Дуже важливий момент: інструменти для роботи з нігтями повинні бути суто індивідуальними. Професіонали в такому випадку піддають його стерилізації в спеціальному пристрої – автоклаві.

Як вибрати манікюрний набір?

При виборі манікюрного набору потрібно враховувати кілька факторів:

        
  1. Які інструменти будуть для вас необхідні при створенні манікюру? Адже комусь достатньо небльшой манікюрного набору з 5 предметів, а кому-то потрібен набір з професійним наповнення в 10 предметів. тут потрібно виходити зі своїх переваг і вміння користуватися інструментами з набору.
  2.     
  3. Якість металу, з якого зроблені інструменти. Це вкрай важливо і впливає на якість заточування і тривалість використання інструментів без додаткової заточки.
  4.     
  5. Заточення інструментів. Вона буває двох видів: ручна і заводська. При ручній заточенню майстер заточує кожен інструмент вручну, доводячи ріжучу кромку до ідеально гострого стану. При заводський заточування цим займається машина, що позначається на якості заточки - вона більш недбала і такий інструмент доводиться після покупки відносити до майстра і нормально заточувати.
  6.     
  7. Виробник манікюрного набору. Перед покупкою манікюрного набору почитайте відгуки покупців про бренд виробника набору, як інструменти. Це допоможе визначитися з вибором набору і ви будете знати на які бренди варто звертати увагу, а які краще обійти стороною. Це заощадить вам і час, і гроші.

Весь цей нехитрий набір здатний навіть з самого занедбаного стану нігтів створити стильний і доглянутий манікюр. Безумовно, в руках професіоналів інструменти для манікюру подарують набагато більше користі. Але варто зауважити, що жінка або чоловік, які турбуються про зовнішній вигляд своїх рук, із задоволенням знайдуть застосування манікюрному набору. Інструменти для роботи з нігтями від різних виробників сьогодні доступні кожному. Необхідно тільки бажання і прагнення виглядати чудово до самих кінчиків нігтів.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua