Вибираємо крем для обличчя

У наш час жінки різного віку в догляді за особою використовують будь-якої крем. Але щоб засіб дійсно допомагало зберігати красу і молодість шкіри, необхідно розуміти, як його вибрати. Однак не завжди жінка зупиняється на найбільш оптимальному засобі.

А як вибрати підходящий варіант?

Щоб знайти потрібний крем для обличчя, слід знати його склад. До кращих інгредієнтів відносяться: мінеральні солі, протеїни, вітаміни, вуглеводи, нуклеотиди, рослинні масла, екстракти або витяжки рослин. У кожного своє корисну дію.

Інші, додаткові інгредієнти: емульгатори, консерванти, ароматизатори, барвники.

Відомо, що будь-який засіб, повинно відповідати типу шкіри.

Для дам з сухою шкірою ідеально підійде крем, який містить натуральні рослинні масла, вітаміни А і С, біоекстракти, гіалуронову кислоту, еластин і колаген. Ці складові затримують вологу в клітинах шкіри, сприяють зміцненню їх мембрани, на багато років запобігають її старінню.

Жінкам з жирним типом шкіри краще купувати крем, в якому будуть присутні екстракти ромашки, шавлії або алое, вітаміни групи В, мінерали і фруктові кислоти. За допомогою них, можна досягти нормального функціонування сальних залоз, матуючого ефекту і оптимального зволоження шкіри. Додатково до всього, ці інгредієнти мають протизапальну властивість.

Власниць комбінованої шкіри засмучує присутність на обличчі і сухих і жирних ділянок. Для такої шкіри краще купувати такі крему, які будуть включати компоненти і для одного і для другого типу: перші дозволять наситити вологою сухі ділянки обличчя, другі - привести у відповідність жирні.

З чутливою шкірою обличчя чудово впораються засоби з пантенолом і ромашкою для мами, екстрактом зеленого чаю. Компоненти не викликають алергію.

Ще одним важливим критерієм пошуку крему є вік.

Для молодих осіб слід вибирати засоби з наявністю антиоксидантів, вітамінів групи В і С, селену, сірки. Вони не викликають гормональні порушення, але володіють чудовою зволожуючим і тонізуючу властивість, а це не допускає раннє в'янення клітин.

Зрілим жінкам потрібен антивікової крем, який максимально зволожує, приховує явні вікові сліди на обличчі. Вони ведуть до підвищення тонусу і еластичності шкіри, оздоровлюють кольору обличчя. У своєму змісті такої крем повинен мати поліненасичені жирні кислоти, вітаміни Е і РР, фруктові кислоти, естрогени і фітогормони, УФ фільтри.

Ще крему поділяються на денний і нічний.

Денний крем дуже ніжної текстури, покликаний зволожувати шкіру, захищати від несприятливого впливу зовнішнього середовища, ідеально підходить як основа для макіяжу.

Нічний крем густішою. Його завдання - відновити втомлену шкіру після важкого дня. Містить достатню кількість мінеральних солей, фітоестрогенів і біостимуляторів. Вони досить живлять, зволожують і сприяють відновленню шкіри під час нічного сну.

Відшукати крем для обличчя, яким ви будете користуватися із задоволенням – непросте завдання! Обов'язково прислухайтеся до всіх порад, коли знову підете на пошуки відповідного крему. Витрачайте гроші не на дорогі засоби, а на надійні, і будете завжди " на висоті "!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua