Косметичні засоби для чоловіків

Є приказка, що «чоловік повинен бути трохи красивішим за мавпу». Однак, це далеко не так. Чи не стежить за собою чоловік може багато втратити в бізнесі, наприклад, з ним не укладуть вигідний контракт, або піде перспективний клієнт. Ніякої фірмовий костюм, черевики і швейцарський годинник не спрацюють на позитивний імідж, якщо його особа сіре, з прищами або вуграми, лущитися або, навпаки, лисніє від блиску. Так що бездоганний зовнішній вигляд для сильної статі важливий не тільки з точки зору підкорення жіночих сердець. А, хто ж йому підкаже, яку косметику і як застосовувати? Звичайно ж, жінка.


Особливості чоловічої шкіри

Чоловіки часто жартують з приводу своєї шкіри, а жінки засмучуються, вважаючи сильну половину людства «товстошкірими», тобто безсердечними. Насправді шкіра у сильної статі товщі, ніж жіноча. Але це не має ніякого відношення до чутливості душі і серця її володаря. А ось до зовнішнього вигляду як раз, навпаки. В довершення і сальних залоз на шкірі більше, і працюють вони активніше через тестостерону. А як наслідки — прищі, вугрі, акне. А адже чоловік щодня голиться, ніж травмує шкіру на обличчі. Якщо у нього починаються проблеми зі шкірою, він найчастіше потайки вистачає якоїсь крем своєї жіночої половини і маже. Адже більше всього на світі він боїться, що його закинуть в НЕ мужності! А тюбики і баночки, за його поданням, – це типово жіноча єпархія. Ось тут-то і треба проявити такт, терпіння і незвичайну кмітливість слабкій статі, щоб переконати його користуватися спеціальною косметикою.


Косметика для чоловіків

Більшість з них вважають, що використання крему для гоління, а також ще і бальзаму після нього більш ніж достатньо. Причому вибір того чи іншого засобу здійснюється за дуже вузькому колу причин: його друг (брат, батько) користувався цим же, реклама або просто колега по роботі порадив. Йому самому і в голову не прийде, що може бути і скоріше за все, ці кошти йому не підходять. Отже, крок перший. Жінка дарує своєму єдиному набір засобів до, для і після гоління. Вже хто-хто, а вона точно знає, яка косметика йому більше підходить, точніше для його шкіри. Він користується засобами до і після гоління, підібраними саме для нього, але шкіра все одно стає в'ялою, з глибокими зморшками або на ній з'являються прищі і вугрі? Тоді потрібні наступні кроки. Підбір косметики по догляду за обличчям і м'яке переконання, що її необхідно використовувати.

Видів чоловічої косметики не так вже й багато: гель для вмивання, скраб і крем. У їх складі саліцилова кислота, цинк, вітамін F, екстракти алое та інших рослинних компонентів. Навіть, якщо чоловік не голиться (наприклад, відрощує вуса і / або бороду), залишаються ще щоки, ніс і лоб. І за ними теж потрібен догляд. Гель для вмивання просто необхідний. Його підбирають залежно від типу шкіри: жирна, суха, нормальна або комбінована. Лущення або, навпаки, жирний блиск на носі або чолі не прикрашають чоловіка. У цьому його слід переконати. Також пояснити голиться чоловіків, що його шкіра потребує додаткового догляду перед голінням. І подарувати гель для вмивання, тактовно навчивши їм користуватися. Він в добавок до всього, використовує і його регулярно, проте періодично виникає роздратування, почервоніння або вугрі? Значить, його шкіра потребує більш глибокого очищення і додаткового догляду у вигляді крему. Скраб також підбирається в залежності від того, якого типу шкіра. Використовують його максимум 2 рази на тиждень, а якщо шкіра чутлива, то не більше одного разу. Змивають акуратно, щоб не пошкодити шкіру. Залишки скрабу знімають ватним тампоном, просоченим тоніком. Як наносити скраб і як його змивати, чоловіка зможе навчити тільки жінка.

Зволожуючий крем із захистом від ультрафіолету потрібно використовувати після гоління і / або перед виходом на вулицю. Переконати сильна стать в необхідності його застосування досить складне завдання. Але любляча жінка з цим теж впорається. І, звичайно, треба подарувати єдиному набір — гель, тонік, скраб і денний крем. А ось переконати чоловіка використовувати нічний зволожуючий крем набагато складніше. Але і це також необхідно. Поступово він звикне, і буде застосовувати всі косметичні засоби самостійно. А далі можна ненав'язливо подарувати крем для шкіри навколо очей від мішків і кіл під очима. Адже працює він багато, спить скоріше за все мало, та й узливання з друзями залишають на обличчі, точніше під очима, помітні сліди. Так що і такий крем йому теж потрібен.

Залишився один нюанс. Крім косметики для особи, чоловік, природно, користується гелем для душу, антиперспирантом і парфумом. Ось тут важливо звертати увагу на запах. Чоловіка зовсім не прикрашає, якщо він пахне, як цілий магазин парфумерії. Так що косметику для особи йому потрібно підбирати ще й по запаху.

Терпіння, такт, любов з боку жінки допоможуть її єдиному виглядати бездоганно завжди і всюди, не втрачаючи при цьому ореолу мужності.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду для чоловіків
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua