Догляд за волоссям взимку


Зима — це прекрасна пора року: білосніжний сніг, сріблястий іній, свіже морозне повітря. Однак для волосся зимовий період є величезним стресом. На їхнє здоров'я і красу дуже несприятливо впливають низька температура, сухе повітря в будинках і офісах, нестача вітамінів і мікроелементів. Погіршує ситуацію і догляд за волоссям, оскільки багато жінок взимку продовжують доглядати за своїми локонами також, як і в інші пори року, а їм в холодний період необхідна підвищена увага. Що ж слід робити, щоб зберегти красу, блиск і здоров'я волосся взимку?

Постійні перепади температури в зимовий період істотно впливають на судини, що позначається на здоров'я шкіри голови і волосся. Тому виходячи на мороз одягайте теплу шапку або шарф. Обов'язково знімайте головний убір в приміщення, машині і метро. Так Ви зможете захистити від перегрівання коріння волосся і пересихання кінчиків. Намагайтеся, щоб шапка і шарф були з натуральних матеріалів. Це дозволить волоссю «дихати», буде ефективно підтримуватися теплообмін між зовнішнім середовищем і шкірою голови.

До того ж, при зниженні температури сповільнюється кровообіг в шкірному покриві голови, що призводить до дефіциту необхідних корисних речовин, в результаті чого сповільнюється ріст волосся, вони стають тонкими, тендітними і тьмяними, слабшають коріння. Для запобігання таких проблем фахівці рекомендують масаж шкіри голови, як звичайний, так і за допомогою спеціальних гребінців і приладів.

Усім відомо, що взимку організм отримує мало вітамінів, що також призводить до витончення і випадання волосся. Тому обов'язково в зимовий період приймайте полівітамінний комплекс або вітаміни спрямованого впливу для шкіри, волосся і нігтів. Крім вітамін змініть свій раціон харчування. Взимку волоссю особливо необхідні протеїни, поліненасичені жирні кислоти омега-3, кальцій, цинк, вітаміни групи В, які містяться в зелені, овочах, рибі, бобових та інших корисних продуктах.

В зимовий місяці волоссю і шкірі голови також необхідно зволоження. Для відновлення водного балансу в організмі і захисту волосся від пересушування необхідно побільше пити чистої мінералізованої води. Вельми істотно сприяє поліпшенню стану волосся і шкіри голови спеціальний зволожувач повітря, який можна придбати в будь-якому магазині побутової техніки. І, звичайно ж, наповнити кожен волосок вологою допоможуть спеціальні косметичні інтенсивно зволожуючі засоби для волосся: шампуні, бальзами, маски, сироватки. Такі зволожуючі засоби роблять волосся більш сяючими, гладкими, еластичними, знімають статичну електрику, знімають роздратування шкіри голови.

Догляд за волоссям взимку повинен істотно відрізняться від звичайного, оскільки в холодний період року може змінитися тип волосся. А якщо в зимовий період і надалі використовувати звичних шампунів, бальзамів і масок, то стан волосся і шкіри голови може навіть погіршитися. Найчастіше волосся взимку стають жирними біля коріння і надзвичайно зневоднених і ламкими на кінчиках. Щоб уникнути такої проблеми необхідно підбирати максимально делікатний і щадний шампунь на основі натуральних рослинних компонентів. Найкраще, якщо це буде шампунь для сухих, ламких і пошкодженого волосся.

Для захисту волосся від пересушування обов'язково після шампуню потрібно використовувати зволожуючий або відновлює бальзам або кондиціонер.

Зберегти розкішне волосся в зимові місяці допоможуть інтенсивні відновлюють і живильні маски на основі вітамінів В1, В5, В6, мікроелементів, протеїнів, амінокислот, масла Аргана і інших рослинних оліях.

Також відновити волосся, надати їм шовковистість і здорове сяйво допоможуть незмивні відновлюють спеціальні засоби для сухих і пошкодженого волосся: сироватки, еліксири, спреї та інші. Ці кошти мають дивовижний склад, збагачений корисними компонентами, які миттєво і на довгий час надають зволожуючу, відновлюючу, регенеруючу, зміцнювальний вплив, роблячи волосся неймовірно блискучими, шовковистим, м'якими і здоровими.

Дотримуйтеся наших рекомендацій — і Ваше волосся буде іскритися життєвою силою навіть в холодний зимовий період!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua