Догляд за тілом від GUAM

Краса – це поняття комплексне. Привабливим називають людину з хорошим кольором обличчя, доглянутим тілом і руками. Будь-яка жінка розуміє, що недостатньо просто накласти макіяж, покрити нігті модним лаком. Тому більшість представниць прекрасної статі, та й чимало чоловіків, намагаються перш за все привести в порядок своє тіло: скинути зайву вагу, позбутися від потворного целюліту. Як це зробити? У більшості є власні секрети, які допомагають їм досягти поставленої мети.

Існує універсальний засіб для тих, хто серйозно піклується про свою зовнішність: це чудова косметика для схуднення GUAM. Потрібно сказати, що цей бренд випускає кілька ліній косметичних засобів, в тому числі – для особи, волосся, рук, ніг і тіла. Ефективний результат починає проявлятися буквально після кількох сеансів. Дія косметики засноване на доброчинних властивості головного інгредієнта – водоростей GUAM. Причому творці надзвичайно скрупульозно відносяться до всіх етапів процесу виробництва кремів, масок, лосьйонів і шампунів. Зокрема, морські водорості, які є головним компонентом грязьових масок, збирають тільки після остаточного дозрівання, тобто в травні-серпні. Для цього застосовуються спеціальні інструменти. Після збору рослини висушуються, подрібнюються і, зберігаючи всі свої властивості, використовуються в якості сировини для чудодійних косметичних засобів.

Бренд GUAM: основні категорії косметики

Косметика ГУАМ призначена для комплексного використання, але все-таки одним з головних напрямків вважається позбавлення від целюліту, зменшення обсягу стегон, відновлення краси фігури після різних операцій, пологів. Хтось хоче прибрати зайві складочки жиру, а для деяких важливіше позбутися розтяжок і обвислими шкіри. Загальна дія зводиться до того, що зникають зморшки, шкіра омолоджується, а волосся і шкіри голови отримує необхідні вітаміни, мінерали.

Антицелюлітна косметика GUAM підрозділяється на кілька категорій

        
  • чудовий результат дає маска GUAM. Асортимент представлений декількома засобами: грязьова включає в якості основного компонента екстракти морських водоростей, що сприяють за короткий час значно знизити обсяг жирового шару. Ця маска ідеальна для застосування в самих проблемних зонах – на животі і талії. Другий різновид антицеллюлитной маски – так звана «холодна формула». Вона дає приємний охолоджуючий ефект, при цьому сприяє поліпшенню мікроциркуляції, нормалізує обмін речовин. Найголовніше її вплив полягає в зміцненні судин, оновленні клітин шкіри.
  •     
  • дренажний масло GUAM забезпечує ефективний результат, воно допомагає швидко зняти набряклість. Відомо, що використання цього засобу попереджає поява целюліту, тобто може використовуватися для профілактики.
  •     
  • крем GUAM випускається в широкому асортименті: пропонуються засоби для зменшення целюліту на талії, в області стегон. Чудові відгуки залишають люди, які випробували крем, коригувальний мімічні зморшки і засіб для повік.

Загальне враження, яке залишає косметика для схуднення GUAM, у всіх споживачів позитивне. Радимо вам випробувати її на власному досвіді і переконатися: морські водорості ГУАМ буквально творять чудеса і дарують обличчю і тілу молодість, красу і здоров'я.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua