Time to Energize Men - чоловіча лінія з чудодійними мінералами Мертвого моря від Ahava (Ахава)


Чудотворна сила мінералів Мертвого моря була відома ще в давнину за її омолоджуючі і оздоровлюючі шкіру властивості. У наш часи вивченням цілющого і косметичного впливу мінералів Мертвого моря займається ізраїльська компанія Ahava (Ахава) в своїх новітніх лабораторіях, розташованих прямо на ізраїльському узбережжі. Однією з найбільш затребуваних, високоефективних і простих у застосуванні косметичних ліній Ahava стала чоловіча лінія Time to Energize Men, цілющий вплив якої оцінили представники сильної статі у всьому світі.

Лінія для чоловіків Time to Energize Men заснована на унікальній формулі, збагаченої мінералами Мертвого моря, неповторними екстрактами женьшеню і гінкго білоба.

Основний активний компонент косметичних засобів лінії Time to Energize Men — унікальний комплекс Osmoter TM, який являє собою збалансований концентрат цілющих мінералів Мертвого моря. Комплекс Osmoter TM заснований на дуже високому вмісті магнію, кальцію, калію, брому та інших корисних мікроелементів. Унікальний комплекс сприяє розгладженню зморшок, відновлює, живить, зволожує, заспокоює і освіжає шкіру, роблячи її гладкою, пружною, еластичною і молодою.

Ще одним високоефективним компонентом косметичних засобів чоловічій лінії Time to Energize Men від Ahava став екстракт гінкго білоба, що містить сотні активних компонентів, серед яких вітаміни А і С, вітаміни групи В, лактони, флавоноїди. Завдяки надзвичайно корисним властивостям екстракту гінкго білоба косметичні засоби лінії Time to Energize Men активізують кровообіг, виявляють найпотужніше антиоксидантну дію на клітини шкіри, захищаючи їх від згубного впливу вільних радикалів, ніж уповільнюють процес старіння шкіри. До того ж, екстракт гінкго білоба в косметичних засобах лінії Time to Energize Men сприяє поліпшенню живлення клітин шкіри, зменшує набряклість, а також заспокоює і тонізує шкіру.

До складу косметичних засобів чоловічій лінії Time to Energize Men також входить екстракт женьшеню, оскільки він миттєво перетворює шкіру обличчя. Екстракт женьшеню відроджує до життя шкіру чоловіків, завдяки своїм цінним речовинам: алкалоїдів, ефірних масел, пантотенової кислоті, вітамінів, органічних сполук і кислотам, ніацин і ін. Косметичні засоби на основі екстракту женьшеню перетворюють старіючу і шкіру, що в'яне в еластичну, пружну, сяючу і здорову.

Екстракт женьшеню в продуктах лінії Time to Energize Men від Ahava сприяє відновленню клітин шкіри, стимулює кровообіг, стабілізує водний баланс, живить і омолоджує шкіру, а також знімає набряклість і роздратування, має бактерицидну і загоює дію.

Систематичне використання косметичних засобів чоловічій лінії Time to Energize Men — це гарантія молодий, здорової і сяючою шкіри!

Для очищення шкіри обличчя в лінію Time to Energize Men входить чоловічий очищающий відлущуючий гель для обличчя Exfoliating Cleansing Gel, який збагачений мінералами Мертвого моря, екстрактами женьшеню і гінкго білоба. Гель містить мікрогранули, м'яко відлущують, очищають, розгладжують і освіжають чоловічу шкіру. Гель-пілінг відновлює шкіру обличчя і надає їй життєву енергію. Гель Exfoliating Cleansing Gel піклується про чоловічій шкірі, пом'якшуючи її до гоління.

Для проведення процедури гоління фахівці компанії Ahava включили в лінію Time to Energize Men крем для гоління без піни Foam-Free Shaving Cream. Цей шовковистий крем містить мінерали Мертвого моря, які зволожують і розгладжують шкіру. Також м'який крем для гоління Foam-Free Shaving Cream збагачений екстрактами гінкго білоба, женьшеню і імбиру, які пом'якшують шкіру під час і після гоління, надаючи їй шовковистості. До того ж, цей унікальний крем пом'якшує і піднімає навіть жорстку щетину.

Щоб швидко заспокоїти шкіру після гоління в чоловічу лінію від Ahava увійшов заспокійливий лосьйон Soothing After-Shave Moisturizer, який завдяки мінералів Мертвого моря швидко заспокоює, освіжає і пом'якшує шкіру чоловіків після гоління. Унікальні екстракти гінкго білоба, женьшеню, імбиру і календули прекрасно відновлюють, заспокоюють і розгладжують свіжовиголений шкіру.

Звичайно ж, для догляду за шкірою чоловіків необхідний денний захисний крем. В лінію Time to Energize Men входить омолоджуючий зволожуючий крем Age Control Moisturizing Cream SPF 15. Мінерали Мертвого моря, що входять до складу крему, зволожують чоловічу шкіру, екстракт унікальної водорості Дуналіелла і екстракт фініків виявляють антиоксидантну дію і омолоджують шкіру, а екстракти женьшеню і імбиру надають їй відчуття свіжості і наповнюють життєвою енергією. Легка текстура крему дозволяє йому швидко вбиратися в шкіру. До того ж, крем Age Control Moisturizing Cream SPF 15 захищає чоловічу шкіру від негативного впливу сонячних променів.

Для догляду за ніжною шкірою навколо очей в лінію для чоловіків Time to Energize Men омолоджуючий крем для шкіри навколо очей Men ’ s Age Control All-in-One Eye Care. Цей багатофункціональний крем освіжає, омолоджує і пом'якшує шкіру навколо очей, забезпечує миттєве відчуття охолодження, борітся з ознаками старіння і втоми. Крем Men ’ s Age Control All-in-One Eye Care усуває основні проблеми шкіри навколо очей: набряклість, темні кола, зморшки і сухість. В результаті шкіра стає більш молодий і гладкою.

Шкіру рук у чоловіків також має потребу в турботі. Для цього в лінію Time to Energize Men від Ahava увійшов чоловічий мінеральний крем для рук Mineral Hand Cream, який збагачений мінералами Мертвого моря . Даний крем ефективно заспокоює і пом'якшує огрубілу чоловічу шкіру рук.

Для догляду за тілом в лінію Time to Energize Men увійшов чоловічий мінеральний гель для душу Mineral Shower Gel Men на основі мінералів Мертвого моря відновлюють і очищають шкіру. Гель для душа також збагачений екстрактами гінкго білоба, імбиру і женьшеню, які пом'якшують шкіру, дарують їй відчуття розслаблення і неймовірною свіжості.

Косметичні засоби лінії для чоловіків Time to Energize Men від Ahava не містять парабенів, лаурет сульфату натрію, агресивних синтетичних компонентів, продуктів нафтопереробки та ГМО. Всі продукти чоловічій лінії ідеально підходять для чутливої ​​шкіри, оскільки вони не викликають алергії.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду для чоловіків
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua