Будь прекрасної до кінчиків нігтів в День Закоханих


У найромантичніший і оповитий аурою любові свято, День святого Валентина, кожна представниця прекрасної статі хоче мати бездоганний вигляд, який зачарує коханого. Багато хто стверджує, що чоловіки абсолютно байдуже ставляться до деталей образу жінки, проте в дійсності це зовсім не так. Томний погляд з-під шикарних довгих вій, шовковисте сяючі локони, ніжна гладка шкіра, полонить аромат коханої можуть снитися чоловікам по ночах. Саме тому готуючись до Дня Всіх Закоханих потрібно бути гранично уважною до всіх дрібниць, в тому числі і манікюру. До того ж, дуже часто в цей день чоловіки роблять пропозицію своїй коханій, трепетно ​​одягаючи на пальчик заповітне колечко.

Щоб Ваш манікюр був на висоті і Ви змогли відчути себе королевою, визначитеся для початку з кольором лаку для нігтів. Оскільки День святого Валентина асоціюється з романтичними і ніжними почуттями, то відмовтеся від отруйних і темних кольорів. фаворитами цього чудового дня є червоний, рожевий, бордовий, білий, кораловий і золотистий відтінки лаків. З таким колірним різноманітністю у Вас необмежений простір для фантазій.

Головним символом Дня Закоханих є серце. Тому воно обов'язково повинно бути присутнім у Вашому манікюрі. До того ж, манікюр з симпатичними і милими сердечками підніме Ваше настрою і відобразить Ваші почуття, якщо Ви до сих пір соромилися про них заявити.

Чудово виглядає поєднання сердечок з романтичним французьким манікюром. Досить стильно виглядає святковий манікюр, в якому сердечками прикрашаються не всі нігтики, а лише один.

Крім основного символу любові, серця, існують ще безліч інших — це і янголята, і золоті каблучки, і голуби, і трояндочки, і навіть мережива, які будуть дивовижно виглядати на нігтях в День святого Валентина. Використовуйте свою фантазію для комбінації цих символів.

Також спробуйте написати на нігтях магічні слова I love you або романтичне слово LOVE, завдяки яким Ви також зможете висловити свої почуття.

Звичайно ж, святковий манікюр на День Всіх Закоханих можна прикрасити стразами або намистинками. Намагайтеся підбирати стрази, найбільш відповідні Вашому манікюру. Вони повинні поєднуватися за формою, кольором і розміром. За допомогою стразів на нігтики можна викласти серце або ж напис Love. Прекрасно виглядає облямівкою зі стразів у французькому манікюрі. Але не перегніть палицю зі стразами, адже манікюр на 14 лютого має бути ніжним і романтичним.

Гламурно виглядає манікюр, виконаний за допомогою лаку з блискітками або глітером. Тим більше, в наш час існують лаки для нігтів з сердечками.

Для декорації манікюру в День святого Валентина можна використовувати спеціальні різнокольорові скотч-стрічки, які легко прикрасять будь-який манікюр, або ж спеціальні наклейки, різноманітність яких просто вражає. Все залежить тільки від Вашого образу.

Гарний святковий манікюр на День Закоханих без великих зусиль можна створити за допомогою всіляких наклейок у вигляді сердечок, янголят і інших символів, що відображають цей дивовижний свято. Також можна скористатися стемпинг або трафаретами.

Створіть вишуканий ніжний манікюр — і Ви будете виглядати максимально чарівно в мрійливий і романтичний День святого Валентина!

< img src="/uploadfiles/fckeditor/манікюрнаДеньЗакоханих38.jpg" width="370" height="307" vspace="5" hspace="5" align="middle" alt="" />

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua