Hand-made парфуми, або як створити свої парфуми


Будь-якій жінці іноді хочеться себе спробувати в ролі творця нових ароматів. І таку мрію зовсім реально здійснити! Але як же навчитися створювати парфуми в домашніх умовах?

Парфуми, створений своїми руками, хороший тим, що Ви комбінувати можете будь-які аромати, замість того щоб задовольнятися готовими. І якщо, наприклад, Ви без розуму від аромату ванілі, то Ви зможете створити свій парфум лише тільки на її основі, без домішки інших ароматів.

Також спробувати Ви можете відтворити аромат, який в Вас породжує приємні спогади або пробуджує певний настрій, від головного болю та інших напастей лікує, заряджає енергією і зменшує стрес … Що ж необхідно для того, щоб створювати парфуми?

Виявляється, це зовсім нескладно. Спочатку прийміть рішення, наскільки сильним бажаєте Ви зробити парфум. Самі концентровані духи містять 15- 30% ефірних масел, туалетна вода м'якша, вона, як правило, містить від 5 до 10% ефірних масел, лосьйон – менше 5%.

Що потрібно для створення свого індивідуального аромату:

1. Ваше улюблене ефірне масло (наприклад, троянди, лаванди і т.д.) або кілька ефірних масел. Вони і будуть основою Вашого аромату.
2. Спиртова основа для парфумів - це може бути горілка (тільки без добавок) або 95% -ний спирт. Чим вищою буде якість спиртової основи, тим духи вийдуть краще. Тому якщо будете Ви застосовувати горілку, то купите ту, яка свідомо буде високоякісною.
3. Фіксатор (закріплювач). Цей компонент потрібний для того, щоб довго тримався аромат. «Віддаючи» свій аромат, він закріпити допомагає аромат основних компонентів парфуму.
В основному, в якості фіксаторів використовуються такі ефірні масла: ванілі, мірри, сандалового дерева. Якщо ж Ви бажаєте створити не парфум, а ароматний лосьйон, то можна застосувати в якості фіксатора масло з виноградних кісточок або касторове масло.
4. Піпетка. З її допомогою можна рідини по краплях відміряти. Добре було б, якби була вона скляній, а не пластиковою.
5. Маленькі бульбашки, пляшечки. Вони повинні також бути скляними – такий матеріал забезпечує оптимальне зберігання парфумів.

Сам процес приготування парфумів виглядає таким чином: відміряйте за допомогою піпетки потрібну кількість спиртової основи, ефірних масел і фіксатора, разом в пляшечку або пляшечку і перемішайте. Не забувайте про такі деталі:

        
  • Перед тим, як в пляшечку додавати порцію нового ефірного масла, піпетку протирайте горілкою або спиртом.
  •     
  • У процесі виготовлення парфумів, перевіряйте після додавання кожного компонента то, як аромат змінюється. Це при необхідності Вам допоможе скорегувати аромат, ще додавши кілька крапель того чи іншого ефірного масла.
  •     
  • Не забудьте пляшечку з парфумами підписати, на етикетці позначивши склад і дату. Це особливо важливо в тому випадку, якщо Ви будете одночасно створювати кілька парфумів.
  •     
  • Для того щоб парфуми «дозріли», їх помістити потрібно на кілька днів або тижнів в сухе, прохолодне і темне місце.

Для того, щоб визначити правильно, коли парфуми будуть готові, Вам і будуть потрібні записи на етикетках.

А якщо ж Ви, спробувавши самостійно створити парфум, все ж зробите висновок, що це & laquo, не Ваше», то ви можете замовити завжди готову парфумерію.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua