Живильні маски для волосся - життєва енергія для Ваших локонів!

< br />У всі часи сила представниць прекрасної статі ховалася в їх красі. Акуратна і доглянута жінка зі здоровими сяючими волоссям, оксамитовою шкірою і щасливою посмішкою здатна зачарувати всіх навколо. Щоб примножити свою красу жінки постійно стежать за собою: доглядають за своєю шкірою, роблять манікюр, скрупульозно підбирають для себе макіяж і роблять нові зачіски. Однак яка б стильна зачіска не була, задовільного результату не буде, якщо волосся тьмяне, хворобливі і мляві. Тому щоб зробити волосся своєю гордістю — надати їм шовковистості, блиску, сили, краси і здоров'я — потрібно ретельно доглядати за ними.

На жаль, через сучасного темпу життя в мегаполісах представницям прекрасної статі часом починають економити час на додатковому догляді за волоссям. Крім того, на стан волосся впливають безліч зовнішніх чинників: сонячні промені, перепад вологості і температури повітря, сильний вітер, мороз і т.д. До того ж на красу волосся впливає їх сушка і укладання за допомогою гарячого повітря фена або розпечених пластин стайлера. Щоб нейтралізувати і запобігти негативному впливу на волосся навколишнього середовища і побутових термічних приладів звичайного догляду з використанням шампуню і бальзаму мало. Крім основних косметичних продуктів для догляду за волоссям необхідно використовувати різноманітні додаткові кошти: маски, сироватки і масла для волосся. Особливе місце серед таких засобів займають живильні маски для волосся, які насичують шкіру голови різноманітними корисними речовинами.

Для підтримки краси і здоров'я волосся не вистачає тієї кількості мінеральних компонентів і вітамінів, яке надходить до них з організму. Саме тому провідні фахівці рекомендують використовувати живильні маски для волосся. Адже вони виробляють невелику революцію в клітинах, прискорюючи і активізуючи там безліч процесів, в результаті чого волосся перетворюються до невпізнання і стають вишуканою прикрасою жінки.

Живильні маски для волосся по праву вважаються найбільш ефективними засобами в догляді за волоссям. Їх дія доведена і перевірена часом. До складу цих унікальних засобів для догляду за волоссям входять не тільки корисні вітаміни і мінерали, а й інші біологічно активні компоненти: антиоксиданти, ефірні масла, флавоноїди, дубильні речовини і т. Д., Які надають сухим, ламким, тьмяним і пошкодженим волоссю сяйво і блиск, роблять його м'яким і шовковистим, захищають і відновлюють їх структуру після будь-яких ушкоджень, покращують зовнішній вигляд волосся.

При регулярному використанні поживних масок зміцнюються коріння волосся, що запобігає їх інтенсивне випадання. До того ж, при систематичному застосуванні поживних масок волосся насичуються необхідною вологою, що сприяє зменшенню ламкості сухих пасом. Також багатий склад таких масок стимулює природне вироблення колагенових волокон, що в результаті підвищує еластичність локонів. Завдяки поживним маскам посилюється ріст волосся, вони стають більш об'ємними, густими і сильними.

Після застосування живильної маски волосся наповняться життєвою енергією і отримають заряд бадьорості.

Величезною популярністю серед представниць прекрасної статі користується зволожуюча і живильна маска Carthame Gentle Hydro Nutritive Mask від всесвітньо відомої французької компанії Rene Furterer (Рене Фюртерер). Дана маска чудово живить, відновлює і зволожує волосся, надаючи їм силу, еластичність і блиск.

Також особливим попитом користується інтенсивно живильна маска для волосся UPKer impaccointegratore від італійської торгової марки GUAM (ГУАМ). Маска UPKer impaccointegratore є «шокової» терапією для волосся, оскільки миттєво відновлює, живить, насичує кератином сухі, ламкі і потьмяніли волосся.

Багато перукарі рекомендують живильну маску з каріте і кератином Enhanced-nutrition mask with shea and keratin від французького бренду Camille Albane (Каміль Албан), оскільки дана маска збагачена безліччю корисних компонентів: маслом каріте, рослинним кератином, керамидами, мікропротеїн пшениці, екстрактом безбарвної хни і бразильським пальмовою олією, які живлять, відновлюють, зволожують і захищають волосся, роблячи їх м'якими і еластичними.

Повернути життєву силу волоссю, які пошкоджені сонячними променями, вітром, морозом і сушінням феном, допоможе живильна маска для волосся з екстрактом безсмертника Helichrysum Pure Nourishing Hair Mask від французької торгової марки органічної косметики Angel Provence (Енжел Прованс). Маска ефективно живить і омолоджує волосся, знімає роздратування шкіри голови, в результаті чого волосся стає блискучим, здоровими і повними сил.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua