Колекція для чоловіків 1869 - поєднання тактильного і інтелектуального задоволення від Acca Kappa (Акка Каппа)

Італійська торгова марка Acca Kappa (Акка Каппа), яка є синонімом надійності і розкоші і вже півтора століття виробляє селективну парфумерію, елітні косметичні колекції , розкішні аксесуари і предмети для догляду за волоссям і індивідуального догляду, а також надзвичайно стильні і вишукані приналежності для гоління, серед свого величезного асортименту має унікальну колекцію для чоловіків 1869.

Чоловіча колекція тисяча вісімсот шістьдесят дев'ять від Acca Kappa — це уособлення мужності: сильне, ексклюзивне, інтимне і дуже особисте!

Колекція для чоловіків 1869 була розроблена за старовинними традиціями розкоші і якості. Чоловіча колекція тисяча вісімсот шістьдесят дев'ять призначена для представників сильної статі з бездоганним смаком і педантичним ставленням до всього, що їх оточує. Такі чоловіки цінують все ексклюзивне, якісне і всесвітньо визнане. Вони дбають про своє благополуччя.

Унікальна колекція тисячу вісімсот шістьдесят дев'ять від Acca Kappa представлена ​​винятковими косметичними засобами для догляду за шкірою обличчя і тіла, які потішать чоловічу шкіру, чудовими парфумерними продуктами, а також дивовижними, розкішними аксесуарами для гоління, які створені з дорогоцінних матеріалів.

Для чоловічої колекції 1869 фахівці компанії Acca Kappa вибрали надміцне дерево Венге, цінна деревина якого спеціально привозиться зі Східної Африки і обробляється тільки вручну з використанням досвіду і технологій Acca Kappa, закладених ще в далекому 1869 році.

Колекція для чоловіків 1869 — це поєднання тактильного і інтелектуального задоволення!

Процедура гоління — символічний ритуал, за яким чоловік готує себе до зустрічі зі світом. Багатовіковими символами процедури гоління є бритва і помазок. Компанія Acca Kappa для цього ритуалу випустила набір для гоління 1869 Gift Set. Набір призначений для чоловіків з витонченим смаком, які люблять оточувати себе дорогими якісними аксесуарами.

В набір 1869 Gift Set входить бритва Razor з лезами Gillette Mach 3 і блискучою хромованою підставкою з латуні, а також помазок для гоління з натуральною щетиною з борсука і дерев'яною підставкою. Інноваційні ручки бритви і помазка виконані вручну з дорогоцінного дерева венге і мають оригінальну ергономічну форму, яка підтримує правильний баланс між рукою і контурами обличчя. Помазок для гоління з підставкою Shave Brush також можна придбати окремо.

Для проведення процедури гоління в чоловічу колекцію 1869 від Acca Kappa входить мигдальне мило для гоління Shaving Soap, розроблене для максимально делікатного і комфортного гоління. Мило збагачене природними заспокійливими компонентами (екстрактом гамамелісу, вітаміном Р4 і алое вера), які зволожують, живлять, тонізують і захищають шкіру, роблячи її надзвичайно ніжною, пружною і гладкою.

Крім цього, для дбайливого процедури гоління в чоловічу колекцію 1869 був включений крем для гоління Shaving Cream, для створення якого були ретельно відібрані високоякісні компоненти натурального рослинного походження, що роблять процедуру гоління розслаблюючим і приємним відпочинком. Кокосове масло, конопляну олію, алое вера і гліцерин пом'якшують щетину, змащують і живлять шкіру, полегшуючи таким чином дію бритви, не викликаючи роздратування. Екстракт дуба проявляє антивікової ефект.

Також для процедури гоління в колекцію 1869 від Acca Kappa входить піна для гоління Shaving Foam, яка забезпечує виключно гладке і комфортне гоління. Дана піна для гоління зволожує, живить, заспокоює, пом'якшує і очищає шкіру. Ідеально підходить для шкіри, схильної до подразнень, а також для особливо грубій бороди. Піна має винятковий аромат Acca Kappa 1 869.

Для догляду за шкірою після гоління в чоловічу колекцію 1869 входить унікальний гель After Shave Gel, який може пом'якшити щетину перед процедурою гоління, а також заспокоїти, освіжити і захистити шкіру після гоління. Натуральні компоненти гелю сприяють регенерації клітин шкіри, знімають подразнення, запобігають старінню шкіри, роблячи її м'якою, рівною і гладкою.

Для догляду за шкірою в колекцію 1869 від Acca Kappa входить парфюмированное мило Vegetable-based Soap, яке засноване виключно на натуральних рослинних компонентах, таких як пальмова і кокосова олія. Дане мило дбайливо очищає чоловічу шкіру і зволожує її.

Також для очищення шкіри та догляду за волоссям в колекцію 1869 входить унікальний засіб подвійного призначення — Shampoo and Shower Gel, яке можна використовувати як в якості шампуню, так і в якості гелю для душу. Це ніжне очищає засіб спеціально розроблено для дбайливого очищення волосся і тіла чоловіків. Shampoo and Shower Gel збагачене натуральними екстрактами женьшеню і зеленого чаю, провітамін В5, гліцерином, які мають заспокійливу, зволожуючу і тонізуючу дію.

Доповнює ексклюзивну колекцію для чоловіків 1 869 від Acca Kappa елегантний і воістину чоловічий аромат 1 869 Eau de Cologne. Цей величний аромат являє собою п'янкий коктейль мужності, свіжості, динамізму з крапелькою чуттєвості.

Також в чоловічу колекцію тисяча вісімсот шістьдесят дев'ять від Acca Kappa входить очищающий і захисний дезодорант Deodorant Spray з екстрактами ісландського моху, подорожника і лопуха, які не забивають пори, дозволяють шкірі дихати і усувають неприємний запах на тривалий час. А що входить до складу алантоїн пом'якшує шкіру і знімає роздратування.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду для чоловіків
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua