Догляд за шкірою обличчя навесні

< br />Весна – це прекрасна пора, коли дуже хочеться радіти кожному дню і насолоджуватися насиченими фарбами природи. Морозні зимові місяці змінюють теплі і ласкаві сонячні промінчики, полонить спів птахів і іскристі аромати весняних квітів. Серед такої краси кожна представниця прекрасної статі і сама хоче розквітнути і здивувати всіх оточуючих своїм бездоганним виглядом.

В першу чергу навесні дівчатам і жінкам слід приділити увагу шкірі обличчя, яка після холодного, пронизливого зимового вітру, постійних перепадів температур, морозу і нестачі вітамінів потребує інтенсивної оборону і відновлення. У весняний період доглядати за шкірою обличчя необхідно особливо дбайливо і повноцінно. Давайте більш детально розглянемо основні етапи і особливості догляду за шкірою обличчя навесні, щоб зустріти цю прекрасну пору року у всеозброєнні.

Догляд за шкірою обличчя навесні, як і в інші пори року, повинен складатися з чотирьох основних етапів: очищення, зволоження, живлення і захисту. Найзначнішим етапом у весняному догляді за шкірою обличчя є очищення. Адже в результаті зимового холоду шкірні покриви обличчя виснажуються, вони стають крихкими, сухими і шорсткими. Шовковистість і гладкість шкірі допоможе повернути глибоке очищення, косметичні засоби для якої необхідно підбирати в залежності від стану шкіри і її типу. Кращими помічниками стануть очищаючі маски, скраби, пілінги і гоммажи, які очищають особа від ороговілих клітин і стимулюють відновлювальні процеси в шкірних покривах. Проте, обов'язково пам'ятайте про те, що навесні очищення шкіри обличчя має бути особливо делікатним і тому потрібно віддавати перевагу косметичним засобам на натуральній основі.

Другим і настільки ж важливим етапом догляду за шкірою обличчя є зволоження, оскільки навесні шкіра особливо сильно потребує вологи. Тому з приходом весни щільний зимовий крем слід замінити на більш легкі гелевидні зволожуючі засоби на основі фруктових кислот, гіалуронової кислоти, протеїнів, мінералів і вітамінів А, С, Е. При підборі зволожуючого крему пам'ятайте, що для жирного типу шкіри він повинен бути на водній основі, а для сухої шкіри – на маслянистої.

До того ж, заповнити нестачу вологи шкірних покривів допоможуть зволожуючі маски і термальна вода, яку слід розпорошувати на обличчя протягом дня.

Не менш важливим етапом догляду за шкірою обличчя є харчування. У цьому випадку найбільш ефективними стануть живильні маски. При їх систематичному використанні дуже швидко заповниться нестача поживних речовин в шкірі, вона відновиться зсередини, стане більш гладкою, ніжною, еластичною і сяючою. Живильні маски рекомендується проводити ввечері після глибоко очищення шкіри — це максимально збільшить проникнення корисних активних компонентів в глибокі шари шкіри.

Звичайно ж, догляд за шкірою обличчя навесні повинен включати етап захисту, оскільки після похмурої зими весняні промінчики сонця можуть негативно відбитися на загальному стані шкіри. Для відновлення і підтримання природного захисту шкіри необхідно підбирати косметичні засоби з високим сонцезахисним фактором не менше 30, вітаміном С, нікотинової та аскорбінової кислотами. Але якщо ж сонце вже залишило на обличчі свої відбитки, то слід застосовувати освітлюючі сироватки, які за короткий час приберуть веснянки і небажану пігментацію на обличчі.

І наостанок потрібно додати, що весняний догляд за шкірою обличчя повинен складатися не тільки з систематичного зовнішнього зволоження і живлення, а й відновлення зсередини за рахунок збалансованого харчування, мультивитаминного комплексу, питного режиму і приємних прогулянок на свіжому весняному повітрі.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua