Догляд за волоссям навесні


Весна в усі часи асоціювалася з пробудженням не тільки природи, а й власної душі. До того ж, навесні, коли все навколо розквітає яскравими фарбами, у кожної жінки виникає бажання перетворитися зовні. Однак далеко не кожна красуня може в цю прекрасну пору року похвалитися чудовими волоссям, оскільки зимові морози, постійні перепади температури, пронизливий вітер, опалювальні прилади вносять свої корективи — волосся стає тьмяним, січеться і сухими. А якщо до всього вищепереліченого додати ще авітаміноз, то це вже катастрофа для краси нашого волосся. Сьогодні ми поділимося з Вами секретами догляду за волоссям навесні, щоб Ви змогли розквітнути і підкорити блиском і здоров'ям свого волосся всю сильну половину людства.

Весняний догляд за волоссям будуватися на трьох основних правилах: збалансоване харчування, дбайливого догляду і правильному підборі косметичних засобів.

Однією з основних причин всіх бід з волоссям навесні (тьмяності, ламкості, сухості і випадання волосся) є нестача в організмі вітамінів та інших корисних речовин. Тому і лікарі, і косметологи в один голос рекомендують навесні приймати вітамінно-мінеральні комплекси, які спеціально призначені для зміцнення і зростання волосся. У таких комплексах оптимально підібрані всі необхідні елементи, які повернуть вашому волоссю життєву силу і красу.

Крім вітамінних комплексів обов'язково слід збалансувати і своє харчування. Навесні побільше вживайте фрукти та овочі. Не забудьте включити в свій раціон харчування яйця, горіхи, різноманітні крупи, рослинні масла і нежирне м'ясо. В Внаслідок та Ваше волосся, і Ваша фігура віддячать Вас своєю красою.

Однак допомогти волоссю можна не тільки зсередини, а й за допомогою дбайливого догляду, адже після зими волоссю необхідно акуратне поводження. Рекомендуємо навесні відмовитися від всіх процедур з волоссям, які можуть їх травмувати. Постарайтеся на деякий час забути про фені, плойки, прасування та інших приладах. Крім цього рекомендуємо навесні не експериментувати з фарбуванням волосся і, вже тим більше, з хімічної завивки.

До того ж, навіть звичайне розчісування може зашкодити волоссю. Тому рекомендуємо використовувати дерев'яні гребінця з натуральної щетини або ж гребінці. Про металевих гребінець забудьте! Ні в якому разі не тріть сильно мокре волосся рушником і ніколи не розчісуйте їх, поки вони повністю не висохнуть.

Неодмінними помічниками в догляді за волоссям навесні є різні косметичні засоби, при підборі яких слід обов'язково враховувати як тип свого волосся, так і першочергову проблему з волоссям.

Одна з найпоширеніших проблем з волоссям навесні — це випадання. Навесні це цілком звичайне явище, але якщо ж волосся випадає досить стрімко, то тоді рекомендуємо звернутися до трихолога. А якщо ж проблема випадіння волосся не запущено, то тоді її можна вирішити самостійно. Для цього необхідно використовувати шампуні, кондиціонери і інші спеціальні засоби проти випадіння волосся, склад яких ідеально підходить для вирішення даної проблеми.

Також запобігти випаданню волосся допоможуть відновлюють маски, які зміцнюють і відновлюють ослаблені волосся, стимулюють їх зростання.

Величезну користь випадає волосся принесуть рослинні масла — касторове, реп'яхову, персикове і оливкова. Масло потрібно підігріти на водяній бані і потім нанести на шкіру голови, а через годину змити за допомогою шампуню.

Ще однією розповсюдженою проблемою з волоссям навесні є посічені кінчики. В даному випадку рекомендуємо без найменшого жалю зістригти їх за допомогою гарячих ножиць, адже вони перешкоджають подальшого розшарування волосся.

Щоб запобігти перетин волосся рекомендуємо після миття голови розпорошити на кінчики волосся спрей або сироватку на основі лляної або арганового масла. В результаті Ваше волосся знайдуть неймовірний блиск і стануть слухняними.

А якщо ж Ваше волосся навесні стали сухими, то це свідчить про брак вологи і недостатньому харчуванні шкіри і волосся. Щоб усунути цю проблему рекомендуємо використовувати шампунь для волосся на основі гіалуронової кислоти, яка сприяє утриманню до 80% вологи. Рекомендуємо також звернути особливу увагу на шампуні, бальзами та кондиціонери, формула яких заснована на активних компонентах морського походження – водоростях, хітозаном, мінералах морської води, адже вони сприяють глибокому зволоженню волосся.

Також прекрасними помічниками в боротьбі з сухістю волосся є косметичні засоби, засновані на вітамінах Е і С, натуральних маслах, екстрактах фруктів, а також компонентах, що сприяють виробленню колагену і еластину.

Прислухайтеся до наших рекомендацій — і Ваше волосся розквітнуть весняною красою!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua