Манікюр з українським орнаментом

< br />Будь-яка людина в світі погодиться з тим, що Україна і її національні мотиви на піку моди. Нині ми дійсно переживаємо досить унікальні миті, коли все, що асоціюється з нашою рідною Україною, стало надзвичайно популярним: це і безкраї поля пшениці, і блакитна небесна гладь, і райдужні квіти — волошки, маки, соняшники, ромашки, і, звичайно ж, вишиті хрестиком вишиванки — наші українські народні костюми. Усе пишність і багатогранність цієї унікальної палітри можна відобразити і на нігтики.

Одним з найлегших і простих дизайнів з українським мотивом є манікюр з використанням лаків для нігтів блакитного і жовтого кольорів, які символізують національний прапор. Існує безліч варіантів поєднання цих двох кольорів.

По-перше, можна по черзі покрити нігтики жовтим і блакитним лаком. По-друге, можна скористатися незвичайною, оригінальною і модною в сезоні весна-літо 2015 технікою нанесення лаку Ombr é (Омбр) – градиентное фарбування нагідок, коли один колір лаку плавно переходить в інший. Переливи можна зробити як горизонтальні, так і вертикальні. По-третє, можна просто намалювати малюнок з використання блакитного і жовтого кольору. Це може бути прапор, сердечко, кружечек.

Також досить популярним є манікюр з квітковими мотивами. Хоч такий дизайн нігтів вимагає багато часу і кропіткої роботи, але він виглядає вельми ефектно.

Найбільшою популярністю користується манікюр з маками. Цей, воістину український дизайн нігтів, можна створювати на білому тлі і також в поєднанні з французьким манікюром. Дизайн нагідок з чудовими червоними маками виглядає дуже патріотично і стильно.

Ще одна квітка, який символізує Україну — соняшник. Його яскраво-жовті пелюстки, з контрастною чорною серединою і насичено зеленим листям виглядають на нігтики, як картина відомого художника. Безперечно, манікюр з соняшниками нікого не залишить байдужим.

Самостійним напрямком дизайну нігтів з українськими мотивами є використання орнаментів вишиванок. Даний манікюр необхідно створювати на білому тлі і виконувати двома кольорами лаків для нігтів — червоним і чорним. Дизайн нігтів з зображенням елементів вишиванки досить складний виконанні. Його навіть порівнюють з роботою ювеліра, адже потрібно до найменших деталей передати орнамент вишивки на нігтики.

Експериментуйте з манікюром з українськими мотивами. Використовуйте свою фантазію!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua