Elixir des Glaciers - високотехнологічна ексклюзивна антивікова лінія Valmont (Вальмонт)

< br />Клітинна косметика з самого серця Швейцарії Valmont (Вальмонт) органічно поєднує в собі традиційну швейцарську медицину, унікальну навколишнє середовище і невичерпні природні ресурси. Косметика Valmont відома у всьому світі завдяки методиці регенерації шкіри і основного компонента косметичних засобів — високополімерізованной ДНК, яка була отримана з молочка дикого лосося. найбільш затребувана лінія Valmont — це високотехнологічна ексклюзивна антивікова лінія Elixir des Glaciers.

Унікальна лінія Elixir des Glaciers з 2001 року є найбільш інтенсивним антивіковим відходом для особи в світі. Дана лінія була розроблена фахівцями Valmont для тих представниць прекрасної статі, які віддають перевагу надефективними універсальним косметичним продуктам для шкіри, перешкоджає згубному впливу навколишнього середовища і фотостаріння.

Elixir des Glaciers — розкішний концентрат, який з'єднав в собі наукові дослідження Valmont і виняткову гармонію рідкісних компонентів, отриманих з найчистіших природних швейцарських ресурсів. Всі косметичні засоби лінії Elixir des Glaciers містять воду гірських льодовиків, екстракти альпійських рослин, а також високу концентрацію ДНК і РНК, яка кидає виклик часу. Кожен з активних компонентів засобів лінії Elixir des Glaciers впливає на шкіру обличчя в встановленої черговості, спрямованої на конкретну на проблему, ніж посилюється загальний ефект і досягається бездоганний результат.

Виняткова лінія Elixir des Glaciers від Valmont омолоджує, відновлює, зміцнює шкіру, розгладжує як мімічні, так і глибокі зморшки, активізує метаболізм клітин, стимулює важливі функції шкіри, захищає її від стрес і згубного впливу вільних радикалів, має ліфтинг-ефектом, снямает м'язову напругу і усуває наслідки стресу.

Elixir des Glaciers — дорогоцінний ритуал догляду за шкірою обличчя з довгостроковим результатом анти-старіння.

Розкішна лінія Elixir des Glaciers представлена ​​унікальним еліксиром льодовиків " Ваше обличчя " Votre Visage — цілющим еліксиром з миттєвим і тривалим ефектом омолодження і ліфтинг-ефектом. День у день ніжний і насичений божественний еліксир Votre Visage підтягує шкіру, роблячи її гладкою, пружною, сяючою і молодий. Кожна баночка Votre Visage має індивідуальний номер, а також сертифікат справжності.

Для догляду за ніжною шкірою навколо очей в лінію Elixir des Glaciers від Valmont увійшов еліксир льодовиків " Ваші Очі " Vos Yeux. Це розкішне високоефективне косметичний засіб забезпечує миттєвий ліфтинг-ефект. Спеціальні активні компоненти Vos Yeux забезпечують винятковий догляд для очей. В результаті очі сяють, розгладжуються дрібні і глибокі зморшки, безслідно зникають темні кола і набряки.

Для більш інтенсивного догляду за шкірою обличчя в лінію Elixir des Glaciers включений еліксир льодовиків " Дорогоцінна Сироватка " Serum Precieux. Ця розкішна сироватка з надзвичайно ефективною дією миттєво підтягує і глибоко реструктурує шкіру. Ніжна пудровая текстура і неймовірна свіжість Serum Precieux забезпечує антивіковий ефект ліфтингу, глибоко відновлює шкіру, в результаті чого вона стає оксамитовою, більш гладкою і бездоганною.

Для очищення шкіри в лінію Elixir des Glaciers від Valmont входить унікальна мицеллярная вода Micellaire Precieuse Votre Visage, що складається з найдрібніших частинок з поверхнево-активними речовинами, які мають здатність притягувати бруд і сліди макіяжу, чим забезпечують ніжне і якісне очищення. Ця розкішна мицеллярная вода з'єднала в собі чисту талу воду льодовиків і чудове рожеве масло, які подарують насолоду і чуттєвий аромат.

Для очищення ніжної шкіри навколо очей в лінію Elixir des Glaciers включено двофазне поліактівное засіб для демакіяжу області навколо очей Demaquillant Precieux Vos Yeux, яке делікатно і дбайливо видаляє макіяж c очей. Даний засіб є Ідеальною комбінацією інновацій та елегантності.

Крім цього, в лінію Elixir des Glaciers входить тональний крем Teint Precieux, який крім тонуючого і вирівнюючого ефекту забезпечує ще й неперевершений антивікової догляд. Даний тональний крем одночасно зволожує шкіру і надає їй матовість.

Для догляду за тілом в лінію Elixir des Glaciers від Valmont включений еліксир льодовиків " Ваше тіло " Votre Corps, який подарує хвилини насолоди і дивовижний результат. Votre Corps заснований на унікальних активних компонентах і блискучих, немов коштовності, частинках, які ніжно огорнуть Ваше тіло. Цей розкішний еліксир зміцнює і омолоджує шкіру, робить її надзвичайно ніжною, м'якою, бархатистою, зволоженою, більш гладкою і пружною.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua