1 Million Cologne - пряний, п'янкий свіжий аромат від Paco Rabanne (Пако Рабанн)


Легендарний італійський модний бренд Paco Rabanne (Пако Рабанн) в 2015 році поповнив шикарну колекцію ексклюзивних ароматів Million новим зухвалим, чарівним, розкішним чоловічим парфумом 1 Million Cologne. Нове ароматне творіння від Paco Rabanne являяется більш легким і дзвінким Фланкер знаменитої, культової композиції 1 Million, випущеної в 2008 році.

Новий аромат 1 Million Cologne призначений для зухвалого спокусника. Чоловік 1 Million Cologne харизматичний, елегантний і привабливий. Він упевнений в собі. Йдучи з гордо піднятою головою він зустрічає заздрісні погляди. Життя для чоловіка 1 Million Cologne, немов гра в покер. Він точно знає, коли слід розкривати свої карти. Чоловік 1 Million Cologne готовий віддатися цілком для отримання бажаного результату. Зробивши ставку на золото, він упевнений у своєму виграші. Його чарівна посмішка породжує у прекрасної половини людства трепет і зітхання насолоди, що є межею бажання кожного ідеального спокусника. Чоловік 1 Million Cologne впевнений, що все чого він бажає, він отримає. З ароматом 1 Million Cologne — все самі божевільні бажання чоловіка здійснюються в реальності.

Над створенням нової ароматної композиції 1 Million Cologne від Paco Rabanne працювали відомі парфумери сучасності Olivier Pescheux (Олів'є Пешо) і Michel Girard (Мішель Жирард). У них вийшов аромат, що будить почуття і п'янкий свіжістю, насичений деревно-пряний аромат для чоловіків.

Приголомшливий аромат 1 Million Cologne в верхніх нотах відкривається іскристими свіжими нотами сонячного мандарина, пряними акордами кардамону і прохолодним сплеском нот морського бризу.

Пьянящее серце ароматної композиції 1 Million Cologne пахне суперечливими шовковисто-пряними нотами чудових пелюсток розкішної троянди і несподіваними акордами плодів ялівцю.

Чуттєва база 1 Million Cologne наповнена чоловічими насиченими і яскравими нотами теплого, пряного пачулі і дорогими акордами м'якої шкіри, які приправлені карамелевими нотами бобів тонка.

Одночасно елегантний і зухвалий аромат 1 Million Cologne від Paco Rabanne укладений в впізнаваний витончений флакон у вигляді злитка золота. Але на цей раз флакон виконаний з прозорого скла. Флакон 1 Million Cologne переливається світлом і золотом, за рахунок поєднання лакованої поверхні зворотної сторони пляшечки і сяючою лицьового боку, на якій нанесено розкішне назву ароматного творіння. Флакон 1 Million Cologne підкреслює відверту ідею нової композиції.

Обличчям рекламної кампанії аромату 1 Million Cologne від Paco Rabanne став американський топ-модель Sean O'Pry (Шон О'Прай). Шон постав перед нами в піджаку на гудзику, поверх шикарного оголеного тіла. Його привабливий погляд і легендарним щелчек пальців притягує увагу.

Автором рекламних постерів 1 Million Cologne став новозеландський фешн-фотограф Gregory Harris (Грегорі Харріса), який відомий своїми сексуальними і мінімалістичним фотографіями.
Аромат 1 Million Cologne представлений у флаконах об'ємом 75 мл і 125 мл в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua