Освітлюється веснянки. Чи всі засоби хороші?

Дівчатам осіннього типу зовнішності властива така мила особливість, як веснянки. Ледве помітні, вони надають всьому виглядом шарм і неповторність. Але як же бути, якщо веснянки дуже великі і виразні? Багато хто вважає це серйозним косметичним дефектом і намагаються якомога швидше від нього позбавитися. Основним методом в боротьбі з веснянками є їх освітлення.

Косметичні варіанти і салонні методи

1. самим гуманним і безболісним способом освітлення веснянок є спеціальні відбілюючі засоби. Сучасні косметичні компанії випускають продукції такого дії у вигляді кремів, спреїв, масок і т. Д. Однак ці кошти є досить сильнодіючими, їх використання може бути чревать небажаними наслідками. Вони можуть не тільки не знебарвити веснянки, але зробити їх ще більш помітними, а в деяких випадках можна отримати навіть хімічний опік.

2. Ще один спосіб освітлити небажані веснянки – це використання салонних процедур. Основними є кріотерапія, глибокий пілінг і абляціонний лазер. Результат від таких процедур буде швидким і ефективнішим, але їх використання пов'язане з певними ризиками. При проведенні сеансу недостатньо професійним косметологом можна отримати досить серйозні пошкодження здорової шкіри, які залишаться на обличчі у вигляді шрамів.

Безпечні способи освітлення пігменту

1. Найбезпечнішим методом серед салонних процедур є видалення веснянок за допомогою лазера. ризик отримання шрамів при використанні цього методу мінімальний. Однак можна відчувати певний дискомфорт при проведенні лазерної шліфовки, який швидко проходить після закінчення дії лазера на шкіру. Істотним мінусом всіх салонних процедур є те, що після них шкіра стає більш чутливою і вимагає ще більш ретельного догляду.

2. Можна спробувати позбутися від веснянок і за допомогою домашніх методів. Народна медицина пропонує безліч простих і недорогих рецептів освітлення шкіри. Пальму першості в боротьбі з пігментацією отримав лимон. Його освітлюючі дію досить сильне, однак після використання соку лимона може з'явитися відчуття стягнутості і сухості шкіри. Для того щоб знизити ризик виникнення цих неприємних наслідків, лимонний сік можна додавати в різні відбілюючі маски, які містять поживні і зволожуючі компоненти. У боротьбі з веснянками також допомагають маски на основі соку петрушки, чорної і червоної смородини, малини, суниці, капусти, яєць, білої глини. Але великі надії на такі домашні чудо-рецепти покладати не варто. Всі вони ефективні тільки при постійному використанні і володіють лише легким освітлюючим ефектом, що не позбавляючи при цьому від веснянок повністю і назавжди.

Профілактика – кращий засіб
Який би метод боротьби з веснянками ви не вибрали, слід пам'ятати, що легше все-таки запобігти їх появі. Людям, схильним до їх появи, ще з ранньої весни потрібно, крім використання сонцезахисних засобів, ховатися від сонця. Для цього можна використовувати крислатий капелюх і великі сонцезахисні окуляри. Ще з зими слід переходити на спеціальне меню, багате продуктами, які містять велику кількість вітаміну С, – ківі, чорна смородина, цитрусові, шипшина тощо.

Якщо ж вам не вдалося повністю позбутися веснянок, не слід сильно засмучуватися. Вони надають власниці індивідуальність і шарм, ви стаєте не схожою на мільйони інших вибілених косметичними засобами осіб.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua