Антицелюлітне обгортання: гаряче і холодне. особливості процедури

Антицелюлітні обгортання тіла — перевірений метод боротьби з апельсиновою кіркою. Як правильно виконувати цю процедуру, і чому варто робити акцент на виборі професійної косметики?

Отже, в даній статті ми будемо говорити про те, що таке антицелюлітні обгортання. На думку багатьох фахівців, цей метод — найбільш ефективний, який допомагає позбутися целюліту в короткий термін. Добре робити обгортання курсом — не рідше ніж через день, щоб у вас не сповільнювалися обмінні процеси під шкірою.

Як це працює
Створюється стрес за рахунок розігріву шкіри. У цьому також допомагає екстракт червоного перцю в масажному олії, по якому виконується масаж. Стрес сприяє виробленню адреналіну в підшкірному шарі. За рахунок цього спалюються жирові клітини і зменшується целюліт. Коли робиться гаряче обгортання, воно сприяє розширенню судин, а холодна — звуження. За рахунок цього відбувається контрастний масаж під шкірою, що додатково допомагає боротися з целюлітом і скоротити терміни вирішення даної проблеми.

Що потрібно для обгортання

        
  1. масажне масло для розігріву;
  2.     
  3. лосьйон для бандажної обгортання (в ньому обробляються бинти для обгортання);
  4.     
  5. завершальний крем, який використовується для кращого вбирання лосьйону і для кращого його дії.

Протипоказання
Гаряче обгортання має ряд протипоказань. Одне з них — варикозна сітка. В цьому випадку краще робити холодне обгортання, яке створить легкий контрастний ефект. Іншими протипоказаннями до гарячого обгортання є гінекологічні проблеми — міоми, ерозії, і проблеми з серцем.

Обгортання: особливості процедури
Масло слід наносити з передньої і задньої сторони, так як воно є провідником для лосьйону, яким просочуються бандажі.

Бандажі — це еластичні бинти, які можна використовувати багаторазово. Вони мають три різні форми, три різних розміру. Найменші використовуються для рук, в середні обертаються ноги, а найбільший бинт — для області живота і сідниць. Одними і тими ж бандажами можна виконати до 40 процедур. Це дуже ефективно для тих, хто хоче заощадити гроші.

Існує багато різних видів обгортань. В даному випадку ми розглядаємо обгортання, яке не вимагає змивання. Це добре як для майстрів, які працюють вдома, так і для тих, хто працює в салонах і не можуть поставити у себе душову кабінку. А також дуже важливо відзначити, що використовуваний препарат — пролонгованої дії, і він залишається на шкірі тривалий період. За рахунок того, що обгортання не вимагає змивання, час процедури займає приблизно годину-годину двадцять. Оброблені бинти наносяться на підготовлені заздалегідь зони — ніжки, область живота і сідниць.

На завершення наноситься антицелюлітний крем, який додатково пом'якшить шкіру і продовжить дію процедури.

Результат процедури залежить безпосередньо від складу тієї косметики, яка використовується. Прекрасним засобом для вищезазначених цілей є косметика GUAM, яка багата своїм складом. Основним компонентом в ній є екстракт морських водоростей. Багато виробників антицеллюлитной косметики роблять акцент на виведенні зайвої води і токсинів з організму. Людина бачить швидкий результат, швидке зниження обсягів. Але в чому мінус: як тільки ці процедури закінчуються, зайві обсяги повертаються. Тут же йде акцент не тільки на виведення зайвої води і токсинів, але і на роботу з рельєфом шкіри, який розгладжується приблизно на 19%, що створює пролонговану дію процедур.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua