Що потрібно знати про антиперспіранти?

Антиперспірант – це захисний засіб, яке блокує вироблення поту і відповідно створює перешкоди для появи неприємного запаху. Багато людей плутають дезодорант і антиперспірант, вважаючи, що це одне і теж. Але, насправді, це два абсолютно різних засоби, які відрізняються не тільки своїм складом, але і способом впливу.

Чим відрізняється дезодорант і антиперспірант?

Дезодорант блокує бактерії, які виробляють запах поту, але не усуває його появу. Це говорить про те, що антиперспірант працює весь день, а дезодоранту вистачає всього лише на пару годин.

Антиперспірант можна використовувати лише один раз на добу і лише на ділянці під пахвами. Дезодорант можна використовувати на будь-якій ділянці тіла, кілька разів на день.

Знаючи, відмінності засобів, можна зробити висновок, що антиперспірант набагато якісніше, тому що не просто прибирає запах, а безпосередньо усуває потовиділення. Крім того, саме антиперспірант дозволяє протягом усього дня відчувати себе впевненіше і не потрапляти в незручні ситуації.

Як вибрати антиперспірант?

Вибираючи антиперспірант в магазині, варто звернути увагу на його склад. Щоб засіб дійсно якісно блокувало потовиділення, необхідно, щоб в його складі були солі алюмінію і цинк. Що стосується рослинних ароматів, то звертати увагу потрібно в першу чергу на ціну антиперспіранти. Якщо він занадто дешевий і в його склад входять рослинні речовини, найчастіше вони мають низьке якість, а тому від такого придбання краще відмовитися і підшукати інший варіант.

Що стосується впливу антиперспірантів на організм в цілому, то більшість лікарів стверджують про їх повної нешкідливості. При цьому потрібно пам'ятати, що блокування виділень сальних залоз відбувається штучним шляхом, що не їсти нормою. А тому періодично частини тіла під пахвами потрібно давати відпочинок, наприклад, в нічний час доби.

Антиперспірант – спрей

Даний засіб підходить людям, у яких знижений потовиділення. Вся справа в тому, що під час розпилення аерозолю, на необхідну зону потрапляє мінімальна кількість засобу. Крім того, спрей повільно проникає під шкіру і тому не настільки якісно бореться з проблемою.

Також, варто знати, що за ціною антиперспірант у вигляді спрею не дуже вигідний, так як швидко витрачається через розпилювача. Більшість аерозолів мають досить стійкий запах, тому використовувати його разом з Парфюмированая водою, не рекомендується, щоб уникнути змішування запахів.

Антиперспірант – стик

Стік – це твердий антиперспірант, який має зручну упаковку, з якої викручується в міру необхідності. У ціновому співвідношенні такі антиперспіранти зручно, так як їх витрата мінімальний. До того ж, у продажу є мініатюрні стіки, що містяться навіть в жіночу сумку.

Антиперспірант стик прекрасно захищає від поту протягом 24-48 годин. Але крім свого прямого обов'язку, він ще й захищає шкіру, зволожуючи її і роблячи більш ніжною. Що стосується ароматів, то в продажу є і яскраво виражені запахи і нейтральні варіанти, все залежить від власних уподобань.

Кульковий антиперспірант

Подібні антиперспіранти мають ролик, за допомогою якого в зону пахв наноситься рідина, що захищає від поту. Кульковий антиперспірант якісний захист від поту, яка також як і стік може зволожувати шкіру.

Єдиний недолік кулькових засобів полягає в тому, що після їх нанесення, необхідно кілька хвилин почекати, поки засіб вбереться в шкіру. В іншому випадку можуть залишатися сліди на одязі, які з часом жовтіють і погано відпираються.

Вибрати є з чого, а тому можна вирушати в магазин за покупками!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua