Мужской дезодорант - засіб для практичних чоловіків


Дезодорант для чоловіків, придуманий невідомим винахідником в кінці XIX століття, продовжує в XXI столітті свою переможну ходу, перетворюючись поступово з необов'язкового в потрібне гігієнічний засіб. Аерозолі, стіки і кулькові дезодоранти для чоловіків застосовують також і жінки, проте, випущені дезодоранти одним виробником, мають відрізняючи.

Трошки історичних фактів

Відомо, що перший дезодорант був винайдений в 1888 році – речовина, яке запах поту маскувало. На жаль, точно ім'я винахідника невідомо. Кульковий дезодорант перший в світі був створений в 1952 році – прототип застосовуваного повсюдно в XXI столітті. А перший дезодорант-аерозоль з'явився в 1965 році. У XXI столітті застосування дезодорантів не є, як 50 років тому, прерогативою тільки лише жіночої статі, його використовують активно і чоловіки.

Навіщо потрібен дезодорант

дезодорант називають кошти косметичного призначення, головною метою яких, є маскування або зменшення та усунення інтенсивності неприємних запахів, які виходять від людського тіла. Найчастіше дезодорант наноситься в зоні пахвових западин для нейтралізації неприємних запахів, пов'язаних з процесом розкладання мікроорганізмами секрету потових залоз. Величезна частина дезодорантів є одночасно антиперспірантами, які викликають звуження витоків залоз, що виділяють шкірне сало і піт.

Чоловічий і жіночий дезодорант: в чому відмінності

Існує думка, що поділ дезодорантів на жіночі і чоловічі вкрай умовно, але воно визначено складом самих засобів. Так, в чоловічій дезодорант, в силу особливостей фізіологічних чоловічого організму сильніше потіти і поширювати більш різкі запахи, компанії-виробники додають набагато більше сильних інгредієнтів, які реагують агресивно на мікроорганізми і бактерії, що сприяють появі неприємного запаху.
Саме антиперспірантів більшу кількість виробляється для чоловіків, а для жінок – більшу кількість дезодорантів.

Аромат дезодоранту

У чоловічих дезодорантів аромат сильніший і різкий: якраз в такій концентрації його застосовують для того, щоб більш ефективно замаскувати запах тіла. Також ще одна причина існує. Провівши ряд досліджень, маркетологи прорахували, що жінки віддають перевагу застосуванню дезодорантів зі слабким ароматом або зовсім без нього, оскільки в їх арсеналі – величезну кількість духів і туалетних вод, які вони із задоволенням в повсякденному житті використовують. А практичні чоловіки навпаки прагнуть поєднати дезодоруючі властивості і аромат (два вигідних споживчих властивості) в одному, набуваючи з сильним ароматом дезодоранти для того, щоб не застосовувати туалетну воду або духи.

Упаковка

Дезодоранти для чоловіків поміщені в упаковки, які містять масу темних відтінків, що мають агресивні і яскраві зображення – сказати можна, що вони представляють просто втілення відкидання жіночності.
Чоловіки вважають за краще через зо всіх видів дезодорантів стіки, а жінки – аерозолі і кулькові дезодоранти.

Які є чоловічі дезодоранти

Існує три різновиди дезодорантів для чоловіків: стик, кульковий і спрей. Маркетологи досліджували, що дезодорант в формі спрею серед чоловіків стає менш популярним, оскільки представники сильної статі віддають перевагу більш практичним кульковим дезодорантом і стікам.

В сучасних дезодорантах майже не міститься спирту, і вони мають в складі величезна кількість різноманітних інгредієнтів для запобігання запаху, м'якості шкіри, різні ароматичні добавки і інше.

Вартість чоловічих дезодорантів

Ціна на дезодоранти для чоловіків дуже варіабельна, починаючи від дуже дешевих коштів, які представлені в кожному супермаркеті, і закінчуючи дорогими ексклюзивними і елітними екземплярами.

За традицією, дорогої вважається продукція знаменитих Будинків парфумерії, які створюють дезодоранти з ароматами, які відповідають аромату духів або туалетної води. До таких брендам відносяться Angel Schlesser, Biotherm, Armand Basi, Kenzo, Azzaro, Swiss Army, Versace, Lacoste, Carolina Herrera, Paco Rabanne, Dsquared2, Jean Paul Gaultier, Declare та інші. Продукція відомих брендів має в складі величезна кількість речовин, які зволожують шкіру, запобігають роздратування, а також витаминизируют її.

Також існує парфумерна різновид дезодорантів для чоловіків, які мають виражений запах, як і туалетна вода. Їх найчастіше називають банними дезодорантами.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду для чоловіків
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua