5 експрес-способів боротьби з целюлітом

Якщо потрібно швидко позбутися целюліту, потрібно вдатися до перевірених експрес-методів. Деякі з них можна практикувати самостійно, це так звані домашні засоби. Інші – салонні процедури, для виконання яких доведеться вдатися до допомоги фахівців. Але оптимальний варіант для ефективної боротьби з целюлітом – використовувати комбінації з пропонованих способів. І боротьба з ненависними горбками обов'язково увінчається успіхом!

Сольові ванни від целюліту

Сольові ванни – один з найдієвіших способів боротьби з целюлітом. До того ж приймати таку ванну корисно і для організму в цілому, адже процедура сприяє гарній релаксації. Якщо прийняти таку ванну увечері, міцний нічний сон гарантований.

Концентрація солі на одну ванну повинна бути досить високою (знадобиться близько кілограма морської солі).

В сольову ванну попутно можна додати ефірні масла від целюліту. У цьому питанні добре себе зарекомендували масло лимона, апельсина, грейпфрута.

Шкіра перед прийняттям антицеллюлитной ванни повинна бути чистою, попередньо потрібно прийняти душ. Оптимальний варіант – під час прийняття душу помасажувати шкіру антицелюлітний скрабом або спеціальною масажною щіткою від целюліту (або губкою). Це поліпшить кровообіг в шкірі і найкращим чином підготує її до прийняття сольової ванни.

Тривалість такої ванни процедури – 20 хвилин. Після цього солону воду з тіла потрібно змити під душем, інтенсивно розтерти шкіру рушником і нанести антицелюлітний крем. До вибору крему потрібно поставитися уважно, вибирати антицелюлітні засоби з хорошими відгуками. Дуже добре, якщо крім інших компонентів, крем буде містити кофеїн.

Сольові ванни потрібно приймати через день. Курс – 10 ванн.

Антицелюлітні обгортання

Невід'ємною частиною боротьби з целюлітом є обгортання.

Основна мета обгортання від целюліту – поліпшити мікроциркуляцію в шкірі і вивести з організму зайву воду. За рахунок інтенсивного виведення рідини через пори відбувається як зменшення обсягів проблемних зон, так і вирівнювання шкірного покриву.

Обгортання діляться на дві основні групи: холодні і гарячі. Гарячі обгортання на область ніг протипоказані тим, хто має проблеми з венами, на область живота – тим, у кого є захворювання жіночої статевої сфери (включаючи інфекційні). Обидва види обгортань не рекомендовані людям із захворюваннями серцево-судинної системи.

Видимі результати будуть вже через кілька процедур (процедури необхідно проводити з інтервалом в один-два дня). Кількість процедур на курс – від 10 до 12.

Обгортання можна виконувати не тільки в салоні, але і вдома. Для проведення процедури вдома є чимало рецептів антицелюлітних обгортань, які складаються з натуральних або аптечних компонентів. Але все ж краще придбати готові обгортання добре зарекомендували себе брендів, наприклад, Guam - кращу ітаьянскую косметику від целюліту.

Перед тим як нанести склад на шкіру, потрібно її очистити і помасажувати. Зробіть це за допомогою спеціального скрабу. Після цього можна додатково інтенсивно пощипати шкіру пальцями.

Засіб для обгортання наносити потрібно досить товстим шаром, після чого замотати область застосування широкої поліетиленовою плівкою (в кілька шарів). Плівка для обгортань може бути як спеціальної, так і звичайною харчовою.

Після цього потрібно укутати проблемну зону чимось теплим і провести так не менше години (або визначити час дії виходячи з інструкції до засобу).

Після того як обгортання буде змито, також варто нанести ваше улюблене антицелюлітний засіб.

Антицелюлітний масаж

Курс масажу від целюліту краще отримати у професійного масажиста, який спеціалізується на даній проблемі. Такий масаж активізує лімфоток, кровообіг, поліпшить обмін речовин в проблемних зонах. В результаті цього горбки целюліту пом'якшать, стануть менш помітними, а шкіра стане еластичнішою і підтягнеться. Тривалість курсу в даному випадку визначить фахівець, але зазвичай це не менше 10 процедур.

Якщо немає можливості робити масаж в салоні, можна вдатися до домашнього антицелюлітного масажу, але він буде менш ефективний.

Можна спробувати масаж від целюліту ложками. Вранці нанесіть на чисту шкіру масажний гель або ефірні масла для масажу. Охолоджену в холодильнику ложку (охолодіть кілька, так як вони швидко нагріваються) треба водити за годинниковою стрілкою по животу або стегнах протягом 20-30 хвилин розминаючими рухами.

Ультразвуковий лімфодренаж і пресотерапія

За допомогою цих салонних процедур можна домогтися посилення лімфотоку в зоні впливу і вираженого дренажного ефекту. За рахунок цього горбиста жирова тканина стане м'якше, податливі, скоротиться її об'єм. У проблемній зоні помітно активізується обмін речовин, апельсинова кірка стане менше помітною, а в поєднанні з іншими засобами і зусиллями може зникнути зовсім.

Мезотерапія від целюліту

Мезотерапія виконується в клініці досвідченим лікарем. Суть процедури полягає в тому, що область впливу обколюють спеціально підібраними антицеллюлитними коктейлями. Препарати можуть бути лікарськими і містити ліполітікі (сприяють розщепленню жирів), дренирующие речовини, вітаміни та інші компоненти. А також можуть бути гомеопатичними.

Дана процедура дає видимий ефект, який виражається в зменшенні обсягу проблемної зони і візуальному розгладженні шкіри.

Процедура має ряд протипоказань: вагітність, порушення згортання крові, дерматологічні захворювання, епілепсія і деякі інші.

Одна процедура виконується раз в 7-10 днів. Курс – 10 (або трохи більше) процедур.

Все вищеперелічені способи боротьби з целюлітом дієві тільки при наявності достатньої фізичної активності та дотриманні правильного харчування, питного режиму, а також деякого обмеження солі в їжі.

Якщо комплексно підійти до вирішення питання, целюліт буде обов'язково переможений!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua