Матуючий крем: позбавляємося від жирного блиску

В будь-якому віці жінка хоче милуватися красивим тілом і шкірою, однак якщо недоліки фігури можна підкоригувати за допомогою спеціальної білизни або одягу, то впоратися з недоліками шкіри не так-то просто. Найважче, мабуть, власницям жирної шкіри, оскільки влітку і взимку вони змушені стикатися з підвищеною активністю шкірних залоз, що надає особі жирний блиск. Але іноді ця ж проблема виникає і у тих, хто володіє сухим типом шкіри. У боротьбі з ненависним жирним блиском дами використовують масу коштів: всілякі пудри, маски, тоніки і т.д. Якщо ж вибирати саме багатофункціональний і зручний засіб, тоді варто уважно придивитися до матуючого крему.

Плюси і мінуси

Як і у будь-якого іншого засобу, у названого крему є свої плюси і мінуси, про які ви неодмінно повинні знати, перш ніж придбати його. Отже, почнемо з плюсів.

        
  1. Матуючий крем містить інгредієнти, що не тільки справляються з жирним блиском, але і уповільнюють роботу сальних залоз. Найчастіше в складі крему можна зустріти рослинні екстракти, саліцилову кислоту і цинк.
  2.     
  3. Вас повинно порадувати різноманітність подібних кремів. Полиці магазинів заповнені і нічними, і денними кремами, кремами для екстреної допомоги шкірі і спеціальними основами під макіяж.
  4.     
  5. За рахунок наявних в його складі добавок, крем не тільки матує, але також живить, зволожує і позбавляє вашу шкіру від бактерій, завдяки чому її загальний стан помітно поліпшується.

Тепер поговоримо про менш приємне – про мінуси. У чому ж вони полягають?

        
  1. Якщо використовувати крем неправильно, є шанс випадково пересушити шкіру.
  2.     
  3. Належного ефекту ви зумієте досягти тільки в разі регулярного використання крему.
  4.     
  5. Чимало додаткових проблем доставить неякісне засіб, якщо воно вам попадеться. Неякісний крем погіршить ситуацію: закупорить пори і на обличчі з'являться запалення, чорні точки.
  6.     
  7. На жаль, даний засіб не спрямоване на повне усунення проблеми, а лише приховує її. Тому недостатньо використовувати тільки матирующий крем. Вам також слід придбати отшелушивающие, зволожуючі, живильні і інші додаткові засоби.

Правильний вибір і застосування
Тим, у кого є знайомі або друзі, які є професійними косметологами, можна позаздрити, адже косметолог відмінно розбирається в цих засобах і може підказати, яке краще, а до якого навіть підходити не потрібно. Якщо ж знайомого косметолога у вас немає, тоді доведеться вибирати матирующий крем для обличчя самостійно.

Кілька порад

        
  • Будь-крем (не тільки матирующий) необхідно вибирати з урахуванням свого типу шкіри, не забуваючи при цьому про її потреби. Так блідій шкірі і шкірі з пігментними плямами необхідне живлення, а сухий – зволоження.
  •     
  • Матуючий крем не можна використовувати для догляду за шкірою навколо очей.
  •     
  • Поки користуєтеся кремом, стежте за шкірою і її реакціями: чи не пересихає вона, чи не відчуваєте ви стягнутості? Подібні ознаки свідчать про те, що крем вам не підходить.
Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua