Крем для очей: які функції він виконує?

Багато хто не приділяють належної уваги шкірі навколо очей, але саме вона видає той чи інший спосіб життя людини, до того ж може вказувати на деякі захворювання. Шкіра в цій області потребує щоденному догляді, навіть якщо з нею немає жодних проблем. Застосування крему в цьому плані, особливо з більш молодого віку послужить відмінною профілактикою набряків або кіл під очима. найбільш вразлива частина обличчя, що стосується області навколо очей, схильна до появи перших зморшок, відповідно для неї необхідний особливий підхід.

Засіб для шкіри, призначене для області навколо очей у вигляді крему зовсім не обов'язково має бути дорогим. Вибір крему для очей робиться завжди з урахуванням вікового фактора, поточного стану шкіри, сезонності і його складу. Багато спірних моментів є в плані складів, здатних подолати мімічні зморшки. Деякі стверджують, що така проблема вирішувана тільки за рахунок уколів ботоксу або гіалуронової кислоти. Але останні розробки вчених із застосуванням пептидних комплексів добре справляються з цим завданням, за допомогою більш глибокого проникнення і як результат відбувається видиме перетворення шкіри. Тому зволожуючі і анти-вікові крему стали часто використовувати в якості альтернативи багатьом салонним процедурам.

Як і всі інші косметичні засоби, крем, покликаний відновлювати шкіру, що знаходиться навколо очей, обмежений за терміном служби. З огляду на це, виробники упаковують ці крему в невеликі баночки і туби, обсяг яких зазвичай не перевищує п'ятнадцяти мілілітрів. Дозатор, який також часто входить в комплект, дозволяє максимально ізолювати крем від контакту з повітрям, а також руками, так як від дотику з ними консистенція може підсохнути, розшарується або навіть змінити запах.

Незважаючи на це, багато популярних марки дотримуються виробництва кремів у відкритих круглих баночках. Зберігання подібної продукції необхідно здійснювати правильно, вибравши чисте місце для неї, треба постаратися не допустити контрастною різниці температур, ізолювати від бактерій і обігрівальних приладів, а також брати крем попередньо вимитими руками. Залишки при цьому ні в якому разі не можна класти назад в ємність.

Різні мазі, креми, гелі, втирати в шкіру, розташовану навколо очей, хапають приблизно на два або три місяці при регулярному застосуванні, стільки бажано його і зберігати, якщо навіть вказані більш тривалі терміни.

Таким чином, використання крему, благотворно впливає на шкіру навколо очей, має бути обов'язковим щоденним заходом і тільки в цьому випадку буде видно позитивний ефект не тільки в теперішньому часі, але і в майбутньому.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua