Компоненти в складі кремів для обличчя і їх дію на шкіру

Купуючи крем для обличчя, не варто орієнтуватися тільки на красиву баночку або відомий бренд. Щоб бути впевненою в його дієвості, варто ознайомитися зі складом крему для обличчя. У цій статті ми розповімо про основні активних інгредієнтах і їх дії, щоб ви могли при покупці зрозуміти, чи підходить вам продукт і якого результату від нього очікувати.

Альфа-ліпоєва кислота
Натуральний компонент, який використовується в першу чергу в медицині (точніше - в боротьбі з діабетом). Крему проти старіння з вмістом цієї кислоти допомагають запобігти передчасне зношування клітин і розгладжують контури особи.

Ретинол
Він більш відомий під назвою «вітамін А». Що міститься в багатьох кремах, що піклуються про шкіру. ретинол сприяє розгладження зморшок. Ця здатність ретинолу науково доведена результатами багатьох досліджень. Вітамін стимулює виробництво колагену, активує численні ензими і може навіть частково відновити шкіру після невеликих сонячних опіків. На упаковках він декларується як «ретинол», «ретинол пальмітату» або «ретинол ацетату».

Ніацин
Це (як і ретинол) вітамін. Він позначається на упаковках як «вітамін В3» або «нікотинова кислота». піклується про оновленні клітин шкіри і одночасно захищає її від втрати вологи. З його допомогою заспокоюється чутлива шкіра, так як ніацин сприяє утворенню жирів і керамідів. Доведено, що концентрація вітаміну В3 від 5% скорочує почервоніння і пігментні плями, покращує колір шкіри. При цьому розгладжуються невеликі зморшки, а пори стають менше.

Вітамін Е
Він не є окремим вітаміном. Це збірний термін для так званих токоферолів. Одержуваний з рослин, він регулює вологу в шкірі і підтримує виробництво колагену. Крем повинен містити не менше 2% вітаміну Е.

Поліпептиди
Ці білкові ланцюжки можуть бути створені як в природі, так і в лабораторних умовах. З їх допомогою оновлення клітин прискорюється в два рази, а зморшки розгладжуються. На упаковках продуктів цей компонент позначається як «ацетил-гексапептид» або «пальмитоил пентапептид». Його ефект анти-старіння посилюється такими захисниками клітин як вітаміни А і Е.

Вітамін З
Це найкраще досліджений вітамін проти раннього старіння шкіри. Аскорбінова кислота підтримує виробництво колагену, активно беручи участь в утворенні нових волокон, діє як пастка для вільних радикалів і одночасно освітлює пігментні плями. Додатково вітамін С піклується про гладкості шкіри. Він легко розпадається при теплі і яскравому світлі, тому всі, що містить цей вітамін, має зберігатися в холодильнику.

Гіалуронова кислота проти зморшок
З позиції хімії гіалуронова кислота відноситься до складних цукрів, які містяться також в сполучної тканини. Вона допомагає зберегти вологу в шкірі, що є найважливішою передумовою гладкості і красивого кольору шкіри. З віком гіалуронової кислоти в шкірі стає менше. Положення можуть врятувати креми з вмістом кислоти в якості компонента (як доводять дослідження).

Фітогормони
Гормон естроген служить молодості шкіри. Особливо багато цього гормону втрачає старіюча шкіра під час менопаузи, а з ним разом втрачається еластичність. Рослинний гормон з сої і червоної конюшини стимулює оновлення клітин.

Сечовина
Це органічна сполука, яка ідеально допомагає при сухості шкіри. Сечовина заповнює запаси вологи в організмі. Результат: шкіра набуває ніжний персиковий колір.

ДМАЕ
Абревіатура для скоромовки «діметіламіноетанол» і одночасно постійний захисник шкіри і чутливих нервових клітин від агресивних кисневих радикалів. проводиться цей компонент з риби (наприклад, сардини або лосося). Доведено, що тривалість життя людських клітин може подовжиться на 50% за допомогою ДМАЕ. Колір обличчя виграє від продукту, що має в складі хоча б 3% цього інгредієнта: контури обличчя помітно підтягуються.


Познайомившись ближче з компонентами, ви зможете краще орієнтуватися в кремах.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua