Як вибрати манікюрний набір? Секрети і нюанси підбору

Красиві і доглянуті руки – це не розкіш, а обов'язок кожної людини, причому і чоловіків, і женщін.Посещаете ви салони краси? Або ви віддаєте перевагу робити манікюр в домашніх умовах? А може, ви є майстром, і догляд за нігтями – це ваша безпосередня робота? У будь-якому випадку вам необхідно правильно підібрати манікюрний набір, адже саме від нього залежить результат ваших зусиль.

Види манікюрних наборів

Щоб правильно вибрати манікюрний набір, необхідно дізнатися, які існують види і в чому між ними різниця. При такому ретельному підході ви безсумнівно приймете правильне рішення.

        
  1. Класичний – це базовий набір, який повинен бути в косметичці кожної жінки. У нього входять 5 головних предметів: пінцет, кусачки, пилка, лопатка-топірець, ножиці.
  2.     
  3. Чоловік. Від жіночого він відрізняється кількістю інструментів, а також їх масивністю. Чохол зазвичай чорний або сірий, без яскравих і креативних елементів, які так подобаються жінкам.
  4.     
  5. Набір для художнього манікюру. У нього крім звичайних інструментів входять прилади для декорування нігтів: стемпинг, пензлики, фарби.
  6.     
  7. Професійний. Налічує десятки предметів, адже у досвідченого майстра повинно бути все необхідне для якісного догляду за нігтями своїх клієнтів. У професійних наборах є не тільки одні ножиці або кусачки, а й кілька видів одного інструмента.

Що з інструментів має бути в манікюрному наборі?

В манікюрному наборі важливу роль відіграє не кількість, а корисність кожного підібраного інструмента. Варто подумати, що дійсно вам потрібно і без чого не можна обійтися при обробці нігтів. В даному випадку універсальний класичний набір – ідеальний варіант.

Отже, що однозначно має бути в наборі для манікюру?

  • Ножиці прямі. Важливо, щоб вони були добре заточені, так як використовується цей інструмент для обрізання нігтів і додання їм потрібної форми. Ножиці для обрізання кутикули. Відмітна характеристика такого інструменту – це закруглені кінці. Використовуються для обрізання кутикули.
  •     
  • Кусачки манікюрні. Це головний інструмент будь-якого майстра манікюру, тому у вашій косметичці він повинен бути однозначно! Кусачки застосовуються для обрізання бічних валиків, кутикули і видалення задирок. Якісні щипці – заставу красивого манікюру.
  •     
  • Шабер. Цей інструмент двосторонній. Його використовують для відсунення кутикули, а також стертий з нігтьової пластини птеригия.
  •     
  • Пилка. Буває скляна, металева, паперова, пластикова. Вибір вже залежить від особистих переваг жінки.

Класичні набори таких марок, як Сталекс, Zauber, Mertz, містять всі необхідні інструменти. Купуючи такий комплект, ви зможете зробити розкішний манікюр навіть в домашніх умовах.

5 порад щодо вибору манікюрного набору

Краса і ефектність манікюру залежать від інструментів, які ви використовували. Якщо вони будуть неякісні і неправильно заточені, то вам не уникнути появи задирок. Тому при виборі набору звертайте увагу на такі деталі:

        
  1. Бренд. Віддавайте перевагу таким торговим маркам, які спеціалізуються на виготовленні інструментів для манікюру. Фірмова продукція буде радувати вас еталонним якістю, а також тривалим терміном експлуатації.
  2.     
  3. Матеріал. Медична сталь – кращий вибір для манікюрного інструменту.
  4.     
  5. Наявність всіх необхідних вам інструментів. В першу чергу – це базові компоненти, які потрібні для класичного манікюру.
  6.     
  7. Заточка. Це головна характеристика, на яку варто звертати пильну увагу. Важливо, щоб полотно щипців щільно стикалося, інакше вони будуть не різати шкіру, а рвати її. Слідство – численні задирки.
  8.     
  9. Ціна. Навіть якщо ви хочете заощадити, не варто підбирати дешеві інструменти сумнівної якості. Краще купити набір від відомого бренду, але з меншим кількістю інструментів, ніж недорогий варіант з різними ножицями і пилками, які не виправдовують очікування.

Те, що ви зайшли на сайт інтернет-магазину COSMOHIT, вказує на ваш винятковий смак і правильний підхід до вибору манікюрних інструментів. У нашому каталозі представлені найрізноманітніші набори, якість яких – на висоті. Купуючи манікюрний набір в COSMOHIT, ви можете не сумніватися в бездоганності кожного інструменту, вигідних умовах для покупки і нашої оперативної доставки по Києву і всій Україні.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua