Дезодорант для ніг і рекомендації щодо застосування


Ваші ноги постійно слизькі, мокрі і неприємно пахнуть? Ви нормально не можете носити взуття, оскільки вона мокра постійно і швидко псується? І Ви мрієте про нормальне життя без цих щоденних проблем? Ви мрієте купувати взуття, яка подобається Вам, а не яка Вам допоможе проблему приховувати? Вихід для спокійного життя є – це дезодорант для ніг.

Дезодорант для ніг роблять різноманітні парфумерні компанії. Використовувати їх необхідно два рази на тиждень, оскільки вони майже всю середу бактерій знищують, а це небезпечно.

Дезодорант для ніг є одним з найпопулярніших видів косметики. Він зможе поліпшити відчуття комфорту людини, що має підвищене потовиділення.

Одним з найпоширеніших дезодорантів для ніг є антиперспірант на водній основі, він не тільки заглушає запах поту, але і ліквідує бактерії, через яких з'являється неприємний запах. Потрібно враховувати, що такий антиперспірант для ніг до свого складу не включає спирт, а, значить, не викликає роздратування шкіри, але і є найкращим засобом від запаху поту.

Дуже популярним видом антиперспирантом для ніг є освіжаючий дезодорант у вигляді спрею. Спреї антиперспіранти мають антибактеріальну властивість, допомагають надовго зберегти відчуття свіжості ніг, контролюють добре потовиділення. Антіперсперант спрей прекрасно захищає від виникнення запаху поту, знімає втому і напругу ніг. Вони у своїй більшості не містять спирту і алюмінію. Оскільки потребує наша шкіра в м'якій, безболісної та дбайливого захисту від гіпергідрозу, то антиперспірант для ніг – це саме те, що Вам необхідно. Він надасть Вам шанс жити " сухий " життям.

На парфумерному ринку величезний вибір різноманітних засобів по догляду за ногами від таких відомих світових брендів як: Klima Health Solutions (США), Coral Healthcare Inc (США), Bracey ’ s Pharmaceuticals ltd, Crystal (США).

Особливості позбавлення від неприємного запаху ніг:

1. Для зниження пітливості ніг, необхідно надягати натуральну взуття і шкарпетки, які добре пропускають повітря і не перешкоджають диханню шкіри.

2. Головна причина появи запаху поту: потові виділення, які розкладають бактерії. Отже, наносити дезодорант необхідно на ноги відразу ж після прийняття душу.

3. Кава, гострі приправи, прянощі впливають на підвищене потовиділення, тому їх споживання потрібно обмежити.

4. Щодня приймати контрастний душ. А ванни приймати необхідно з відваром шавлії, дубової кори.

5. Краще іноді ходити босоніж. Чудово підійде дезодорант-спрей для ніг для схильної до подразнення, надзвичайно чутливої ​​шкіри. Його унікальна комбінація амонієвих квасцов і надзвичайно чистої джерельної води збільшує функції захисту шкіри. Наприклад, дезодорант-спрей для ніг Сrystal Foot Spray.

6. Люди старшого і середнього покоління особливо люблять використовувати дезодоранти-спреї, оскільки приблизно двадцять років тому якраз їх стали першими продавати. Дезодоранти володіють освіжаючим дією і зручні, оскільки ними користуватися можуть одночасно кілька людей, так як зі шкірою прямий контакт відсутній.

Відмінність дезодоранту для ніг від звичайного дезодоранту

Звичайний дезодорант дає можливість відчути себе впевненіше, звільнитися від сорому, яке виникає в результаті природного запаху поту. А дезодоранти для ніг вирішуючи це завдання, залишають на шкірі стоп приємну отдушку. Але найважливіше: вони дезінфікують шкіру стоп і не розвивається грибок, який інтенсивно розмножується в вологому і закритому просторі. Особливо це важливо тим людям, які навіть влітку носять закриту взуття з різних причин: військовослужбовці, спортсмени, працівники офісу і т.д. дезодоранти для ніг також здійснюватимуть незамінний і приємний догляд жінкам, які активно займаються фітнесом, і змушені носити закритий спортивне взуття. Також надзвичайно важливо те, що не з'являються мозолі завдяки додатковому зволоженню шкіри стопи.

Коли великою проблемою для людини стають неприємний запах і мокрі ноги, дезодоранти-спреї для ніг – це найкраще рішення. Дезодоранти для ніг в нашому інтернет-магазині КОСМОХІТ представлені у величезному асортименті, тому кожен для себе підбере найкращий варіант.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua