Чим відрізняються живильний і зволожуючий крем для обличчя

 живильний крем для обличчя

Зі зміною сезону змінюється стан шкіри і з'являються нові потреби і вимоги до догляду. Якщо влітку використання косметичних і доглядають коштів можна звести до мінімуму, оскільки тіло добре адаптується до даного клімату, то восени нехтувати додатковим відходом для шкіри ніяк не варто.

Почати потрібно з кремів. Саме ці кошти допомагають підтримувати нормальний баланс шкіри і продовжувати її молодість. Завдяки правильному використанню кремів можна уникнути ранньої появи мімічних зморшок і швидкого висушування шкіри, адже зроговіння клітин теж безпосередньо пов'язано з джерелами живлення. Також можна позбутися від більшості проблем, пов'язаних зі шкірою, які з'являються у зв'язку з віком. Отже, щоб купити крем, який підходить під тип шкіри, потрібно уважно вивчити його складові компоненти і основний ефект дії.

Поживний крем

Багато жінок не розуміють різниці між поживними і зволожуючими кремами і помилково купують один крем замість іншого, адже різниці, на їх погляд, немає. Це не так. В основі поживних кремів головне завдання полягає в харчуванні і насиченні шкіри корисними речовинами. Це можливо завдяки наявності в складі крему ефірних і косметичних масел, натуральних компонентів і вітамінів.

Живильні креми потрібні для нормальної і змішаної шкіри, оскільки прекрасно справляються з тим, щоб підтримувати в потрібному стані і забезпечувати її вітамінами. Живильні креми можуть бути як денними, так і нічними. Стандартно можна купити цілу лінію, що включає як денний, так і нічний живильний крем (різниця тут в кількості поживних речовин, оскільки для денного крему цей рівень вище, ніж для нічного). Крім цього по своїй текстурі живильний крем густіший і трохи жирний, але при цьому він добре всмоктується в шкіру і не залишає блиску. Цей крем може також добре підтримувати рівень води в клітинах, і завдяки його використанню шкіра не пересихає і не з'являються зморшки і колірні пігменти. Цей тип крему потрібно наносити легкими втираючими рухами подушечками пальців, не варто натискати на шкіру, оскільки це призведе до дрібних розтягування поверхні.

Зволожуючий крем

Зволожуючий крем по своїй текстурі більш водянистий і швидше всмоктується в шкіру. за функціональності у нього немає завдання живити, тому компоненти тут тільки підтримують рівень вологи в шкірі і роблять її більш свіжою. Такий крем чудово тонізує шкіру і освіжає її. Плюс зволожуючого крему - можливість поєднувати його з косметичними засобами. Тому багато косметологи використовують цей тип крему для основи під макіяж.

Зволоження дуже важливо саме для сухої шкіри, оскільки вона сильно страждає від кліматичних і температурних умов. Наносити крем найкраще поплескували легкими точковими рухами і потім плавно і легко втирати в шкіру. Зволожуючий крем в відміну від живильного більш універсальний і демісезонний, якщо можна так висловитися. Завдяки своїй легкій рідкої структурі крем використовується як в літній час, так і в більш пізні сезони.

Не варто використовувати цей крем взимку, тому що від морозу косметика, що містить воду, може призводити до почервоніння і розтріскування на шкірі. Також цей крем можна використовувати як нічний, так і денний, він в цьому плані універсальний. Що стосується інших косметичних засобів, то для посилення зволожуючого дії і для продовження його ефекту можна використовувати також і зволожуючі тоніки, і пінки для вмивання шкіри. Вони більш ніжні і легкі для сухої шкіри і не дратують її хімічним складом.

Рекомендації щодо застосування кремів для шкіри
Не варто також експериментувати і наносити по черзі денний і нічний крем, оскільки від цього шкіра може втратити свій гарний зовнішній вигляд і здатність до нормального обміну речовин і вбирання корисних компонентів. Тому треба запам'ятати, що зволожуючий крем найкраще використовувати для сухої шкіри, а живильний для нормальної і змішаної, щоб просто підтримувати баланс.

Правильне використання доглядає косметики дозволяє не просто подарувати шкірі молодість, але і зберегти свою привабливість і жіночність. Кожна жінка гідна виглядати красиво, потрібно просто тримати форму і приділяти собі трохи часу для косметичних та доглядають процедур.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua