Як доглядати за шкірою взимку?

В літній час використовується сонцезахисний крем, а взимку також необхідно захищати шкіру, але вже від морозів. У зимовий період шкірі необхідний особливий догляд. Тому перш ніж вийти з дому на вулицю, необхідно хвилин за 20 нанести крем на обличчя, руки і шию. Перед виходом на вулицю в зимовий період не рекомендується мити руки, інакше шкіра відреагує роздратуванням. Переважно всього використовувати шапки, шарфи і рукавички. Адже хороша шкіра – це та, яка здатна чинити опір впливу вітру і холоду.

Тривала дія холоду викликає у шкіри шок, що може привести до таких хвороб, як розацеа (рожеві вугри). Короткочасне ж замерзання шкіри через холод може, навпаки, зробити благотворний вплив. Холод стимулює кровообіг і, таким чином, підвищуються захисні функції шкіри.

Зимове спорядження

В зимовий період жир є необхідною есенцією для здорової шкіри. Основу зимової косметики складають збалансовані співвідношення ліпідів і зволожуючих компонентів. Коли температура зовнішнього повітря падає, сальні залози шкіри зменшує вироблення ліпідів і метаболізм сповільнюється. Тому придатними є косметичні засоби, що містять жири, а також в зимовий період дуже важливо наявність в кремах вітамінів А, В, С і Е.

Легкий зволожуючий крем повинен бути замінений на жирний живильний. Відмінним помічником будуть креми зі структурою води і масла, які не пропускають піт і тепло, а в верхніх шарах шкіри зберігають вологу. Підходить також вода з високим вмістом мінералів. Звичайно, не треба забувати і про живильний бальзам для губ. Наприклад, з вмістом бета-глюкана, який захищає і лікує пошкоджені ділянки шкіри.

Ідеальними вважаються крему, які, містять ліпіди, сечовину або молочну кислоту. Відмінними є креми, що містять календулу, алое віру, бджолиний віск. З масел зробити ставку на мигдальне, кокосове і бамбукове. багато виробники випускають спеціальні зимові креми, так звані холодні креми. Їх склад повністю відповідає тому, який необхідний в зимову пору року.

Поширений міф про зимовий догляд за шкірою – чим товще буде шар крему на шкірі, тим вона буде більш зволожена. Насправді досить тільки одного помірного шару. В іншому випадку можливі пошкодження. Наприклад, при передозуванні шкіри ліпідами відбувається непотрібне скупчення мертвих клітин, і шкіра не матиме шанс виглядати свіжою.

Дивіться етикетки

Взимку слід уникати косметичних продуктів, що містять спирт, знежирення може подразнювати шкіру. Спирт в основному включають в себе миючі засоби для шкіри.

Ідеально підходять в зимовий період мицеллярная вода і кошти для зняття макіяжу на основі масел. Також слід уникати і продуктів, що містять погано поєднують речовини, такі як парабени, ланолін, перуанський бальзам. З іншого боку, треба вибирати більше продуктів містять, цинк, вітамін Е і сквален, так як вони мають заспокійливу і загоює дію на шкіру.

Під час прийому душу краще використовувати масло для душа, а не мило або гелі, які сушать шкіру. Любителькам гарячих ванн бажано задовольнятися миттям під душем в зимовий період, так як гаряча вода видаляє з шкіри захисний фільтр і сушить її.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua