Природний захист від неприємних запахів з натуральними дезодорантами Crystal (Кристалл)


Всі ми, незалежно від віку, статі, стану здоров'я і ваги, потіємо. І це природний фізіологічний процес, потрібний для терморегуляції і виведення продуктів розпаду з організму – токсинів і шлаків. Так що потіти – це необхідно і корисно, і блокування такої захисної функції привести може до небажаних наслідків.
найбільш проблемними зонами потовиділення є стопи і пахвові западини в силу того, що там температура тіла трохи вище і ці місця провітрюються гірше.

Звичайно, боротьба з пітливістю і, як результатом, запахом з особистої гігієни починається, але, тим не менш, обов'язково необхідна і додатковий захист. Достаток в нашому житті з синтетичних матеріалів взуття і одягу навіть взимку, не кажучи вже навіть про літню спеку, нашій шкірі не дають «дихати», викликаючи при цьому рясне потовиділення, яке виділяє зовсім парфумерний аромат.

Як збавіться від неприємного запаху поту без шкоди для здоров'я?

Сучасний ринок для боротьби з цією проблемою пропонує натуральні дезодоранти Crystal (Кристалл), що задовольняють найрізноманітніші переваги: ​​кристалічні дезодоранти, роликові дезодоранти, дезодоранти-спреї.

Дезодоранти Crystal створені на основі 100% натурального продукту. Цим продуктом є природний сольовий мінерал гірничо-вулканічного походження. Він відомий був ще багато століть тому. Ще в Давньому Єгипті і Китаї його застосовували для усунення неприємних запахів.

Батьківщиною цих кристалів є Південно-Східна Азія, але вони також можуть бути і в інших регіонах, в яких спостерігаються гірничо-вулканічні освіти. Ці кристали формуються шляхом швидкого руйнування гранітних каменів в надзвичайно вологих природних кліматичних умовах (Таїланд). Протягом багатьох століть місцеве населення застосовувало кристали не тільки для усунення запахів і збереження продуктів, а й для лікування і профілактики багатьох захворювань.

Загальновідома назва такого мінералу - POTASSIUM ALUM (алюмокалієві галун). Цей мінерал широко застосовується і в наш час, в тому числі і в медицині, як кровоспинний, подсушивающего кошти, яке володіє вираженим дезинфікуючим ефектом. POTASSIUM ALUM має багатогранні властивості, що дає можливість його ефективно застосовувати в різних ситуаціях для усунення багатьох проблем. Ці кристали безбарвні і прозорі.

Молекула алюмінієво-калієвих квасцов (POTASSIUM ALUM) володіє негативним іонним зарядом, що робить її проникнення в мембрану клітин неможливим, також молекула НЕ адсорбує. Саме тому дезодоранти Crystal абсолютно безпечні в застосуванні і не будуть причиною накопичення в вашому організмі вільних радикалів алюмінію.

Натуральні дезодоранти Crystal не містять барвників, консервантів та інших інгредієнтів, які несуть небезпеку для здоров'я людини. Вони не залишають на одязі слідів, які не липнуть, не викликають алергії і можуть застосовуватися матерями, що годують, вагітними жінками, при бронхіальній астмі. Також дезодоранти Crystal володіють багатьма іншими корисними властивостями: допомагають нормалізувати у підлітків проблемну шкіру, знімають алергічний свербіж, усувають свербіння і набряклість від укусів комарів і мошок, на 100% прибирають герпес, ліквідують запахи з Ваших рук часнику і риби, відбілювача. Crystal мають антисептичні властивості, вони попереджають після гоління роздратування шкіри і загоюють дрібні порізи.

Дія дезодорантів Crystal

Дезодоранти Crystal наносити на тіло необхідно відразу після прийняття ванни або душу, тоді бактерії, які викликають неприємний запах, не встигнуть ще розмножитися, і бар'єр захисний, який дезодорант створює, буде знаходитися на піку своєї ефективності. У кристалічних дезодорантах Crystal мінеральна натуральна сіль створює захисну невидиму плівку, створюючи неможливу для розмноження бактерій середу. Знищуючи бактерії, які викликають неприємний запах, дезодоранти Crystal тим самим усувають саму причину виникнення запаху. Дезодоранти Crystal забезпечують свіжість Вашу на термін понад 24-х годин, діючи в 6 – 12 разів ефективніше в даний час існуючих антиперспірантів і дезодорантів.

Дезодоранти Crystal

Ви зможете ознайомитися з асортиментом дезодорантів Crystal у відповідному розділі нашого інтернет-магазину КОСМОХІТ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua