Як підібрати косметику для чутливої ​​шкіри?

гіперчутливості шкіра часто вже не «приймає» широко доступні косметичні засоби. Для догляду за подібним типом шкіри потрібні особливі, дуже делікатні креми. Щоб не мучиться довгими пошуками, можна вибрати кращий варіант – це дерматологічна косметика, призначена для чутливої ​​шкіри, яка доступна як в аптеці, так і в інтернет-магазині.

Вибір відповідного крему або іншого косметичного засобу для чутливої ​​шкіри, серед пропонованих на ринку продуктів, не є простим завданням. Зокрема, для жінок, які страждають на атопічний дерматит або алергією на косметику, існує велика проблема знайти підходящі косметичні препарати. Однак є спосіб, який може дати надію придбати оптимальну лінію дерматологічної косметики, здатної поліпшити стан чутливої ​​шкіри, а її застосування не викличе хвилю роздратування і не призведе до істотних неприємностей.

Вибирайте " аптечну " косметику
Пошуки підходящої дермокосметики варто почати з визначення типу шкіри і візиту в найближчу аптеку. Якщо до цих пір використовується косметика сенсибілізованими, викликала роздратування і гиперпигментацию, або дерматолог виявив атопічний дерматит, алергію на різні компоненти, або надмірну втрату води, необхідно вибрати косметичний засіб з терапевтичною дією. Значну допомогу у виборі відповідного препарату надасть знання інгредієнтів, найкраще підходять для косметичних засобів, призначених для догляду за чутливої ​​шкіри.

Сечовина – пом'якшення і глибоке зволоження
Застосування сечовини в якості компонента косметичних засобів для шкіри, особливо для чутливої ​​і схильної до хворобливих станів, має дві основні задачі. Перше з них полягає в правильному пом'якшення верхнього шару епідермісу (ороговілого епідермісу) і його зволоження таким чином, щоб забезпечити активної речовини глибоке проникнення в наступні шари. Таким чином, речовина може безпечно і ефективно стимулювати процес відновлення, захисту та нейтралізації шкідливих речовин в глибоких шарах шкіри.

Друга дія сечовини в препаратах для догляду за шкірою, особливо чутливою, полягає в гідроізоляції і захисту від втрати води в глибоких шарах шкіри (відновлення ліпідної оболонки). Хоча сечовина НЕ гідроскопічністю, вона змінює хімічну структуру білка і захищає місце зв'язування води в епідермісі, що збільшує його зволоження.

Sepicalm – пом'якшення, зволоження, відновлення і захист
Sepicalm є компонентом сучасних косметичних засобів, призначених для шкіри чутливої, сухий, шкіри з атопічний дерматит, що вимагає особливого догляду. Зміцнює природний захисний бар'єр і працює, як антиоксидант. Формула sepicalm застосовується в косметиці з протизапальною дією, також зволожує, заспокоює і регенерує. Додатковими перевагами використання цієї формули в препаратах для вимогливої ​​шкіри, призначеної, як для дітей, так і для дорослих, є: стимулювання секреції ендорфінів (зменшує відчуття роздратування, свербіння і печіння гіперчутливої ​​шкіри з вираженими ділянками ураження) і зволоження більш глибоких шарів епідермісу, ніж в разі застосування інших формул.

Масло макадамії, лляне масло – природний вітамінний комплекс
Рослинні масла, особливо холодного віджиму, є незамінним джерелом ненасичених жирних кислот, які використовуються в косметології. Натуральні інгредієнти, отримані з насіння, горіхів макадамії і льону, мають багато корисних для шкіри компонентів. ненасичені жирні кислоти, якими багаті природні джерела, мають велике значення для поліпшення зволоження шкіри, відновлення ліпідної оболонки, вони здатні згладити поверхню шкіри і застосовуються в лікування дерматиту, в тому числі атопічного.

Природна кислота – в боротьбі за здорову шкіру
Масло, що отримується з насіння льону містить в своєму складі незамінні жирні кислоти (НЖК) (-ліноленовая і лінолева), які організм людини не виробляє через відсутність відповідних ферментів. Тому вони повинні доставлятися з їжею або з допомогою косметичних засобів. Це особливо важлива умова для людей з чутливою шкірою або осіб, які страждають від дерматологічних захворювання. Серед багатьох завдань, кислоти, ліноленова і лінолева виконують такі функції: прискорення відновлення клітин шкіри, регулює роботу сальних залоз, ущільнення простору міжклітинних взаємодій і зменшення пігментних плям. У свою чергу, масло макадамії містить ненасичені жирні кислоти – пальмітолеіновая і олеїнову. Вони відповідають за зволоження шкіри, розгладжування епідермісу і „ ущільнення ” ліпідного покриву.

Рішення: дерматологічна косметика для чутливої ​​шкіри

Кращим рішенням для чутливої ​​або атопічний шкіри є використання пропозиції косметичних марок, які можна знайти в аптеці. Тільки дермокосметіка, що містить ефективно працюють компоненти терапевтичної дії, без барвників та ароматизаторів, ефективно поверне шкірі баланс і здоров'я.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua