Підготовка до весни. Пілінги і скраби для сяючою і свіжою шкіри

Ось-ось почнеться справжня весна, і хочеться зустріти її у всеозброєнні, сяючи красою і свіжістю. Однак після кількох холодних, темних місяців це не таке просте завдання. Багато жінок скаржаться на блідий, землистий колір обличчя, огрубілу, шорстку шкіру на руках і ногах, нерівності в області декольте або на спині. причиною цього стають сповільнилися процеси відновлення. В глибині шкірного покриву постійно з'являються нові клітини, яким потрібно приблизно 30 днів, щоб дістатися до поверхні. Там вони утворюють ороговілий шар, який регулярно отшелушивается. Однак взимку – а ще з віком – шкіра трохи знижує темп, і оновлення клітин вже не відбувається як раніше. Наслідком цього стають численні частинки епідермісу, які залишаються довше на своєму місці, ніж хотілося б. Шкіра стає сухою на вигляд і отримує недостатньо поживних речовин. Щоб підбадьорити задрімали клітини, можна і потрібно використовувати різноманітні пілінги. Вони допоможуть:

        
  • позбутися відмерлих клітин
  •     
  • змусити шкіру швидше виробляти нові клітини
  •     
  • краще сприймати живильні речовини

На ринку зараз є величезна кількість пілінгів і скрабів, тому нижче кілька порад щодо вибору вірних засобів.

Чистка особи
Чим глаже виглядає шкіра на обличчі, тим більш сяючою і молодий вона здається. Рівний колір обличчя рівномірно відбиває світло, не дозволяючи утворюватися тіням. А ось нерівна і груба шкіра поглинає світлове випромінювання, виглядає блідіше, суші, простіше кажучи – старше. Яке саме засіб варто вибрати для пілінгу, залежить від стану шкіри.

Для сухої підійдуть пілінги на основі крему, що містять воскові кульки. Для схильної до пігментних плям і дрібним зморшках – пілінги, що містять ензими і фруктові кислоти. Якщо ж хімічні речовини викликають роздратування, можна скористатися щіточками для пілінгу або спеціальними рукавичками, вони видаляють ороговілі частинки шкіри просто з водою за рахунок механічного впливу.

Але для всіх видів пілінгу діє одне правило: Не можна застосовувати їх щодня! Занадто часте вплив призведе до запалень і почервоніння. Один-два рази на тиждень зовсім достатні.

Домашній пілінг: Змішати пивні дріжджі з водою і нанести на сухе (!) Особа, після чого потерти вологими долонями. Особливо добре допомагає цей засіб при блідій шкірі з великими порами.

Скраб для тіла
В завдання пілінгу для тіла входить позбавлення від відмерлих, ороговілих клітин, очищення пір і поліпшення кровопостачання. Це дозволяє краще активних речовин, що містяться, наприклад, в лосьйонах, проникати в глибину шкіри. Найзручніше зайнятися скрабом для всього тіла під душем. Є спеціальні засоби, що містять як милящіе і очищають складові, так і масла для пом'якшення шкіри. Як абразив використовуються крупинки морської солі, цукру, мелених кісточок абрикоса або винограду. Для чутливої ​​шкіри рекомендуються мікрогранули з воску на основі жожоба, що таять в процесі.

Пілінг наносять на вологу шкіру один-два рази на тиждень і розподіляють масажними рухами. Більш інтенсивно слід обробляти плечі, лікті, коліна і п'яти, що відрізняються особливо грубої шкірою. Також дуже корисно використання спеціальних рукавичок або щіток для пілінгу (завжди змочувати їх перед використанням!). Щіткою на довгій ручці зручно обробити навіть спину.

Можна приготувати скраб для тіла самим. Для цього змішують дві жмені використаного меленої кави з оливковою або мигдальним маслом і натирають цією сумішшю все тіло від шиї до п'ят. Після чого слід прийняти теплий душ. Шкіра рожевіє і підтягується на очах!

Догляд за шкірою голови
В процесі укладання з використанням різних продуктів для стайлінгу шкіра голови постійно піддається хімічному і механічному впливу. Крім того, на ній збираються і найдрібніші частинки сажі з сигаретного диму або автомобільних вихлопів. Не допомагає навіть щоденне миття голови і розчісування волосся щіткою. Тому час від часу бажано влаштовувати пілінг для шкіри голови. Вони щадяще усувають всі забруднення. Бажано використовувати їх кожен четвертий-п'ятий раз при митті голови замість звичайного шампуню. Деякі перукарні також пропонують послуги з пілінгу шкіри голови.

У домашніх умовах можна скористатися сумішшю косметичної глини і води. Отриману суміш наносять на шкіру волосистої частини голови і м'яко масажують. Цей спосіб підходить в тому числі і людям, схильним до алергій.


Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua