Догляд за шкірою після 25 років

Бути красивою жінкою до 50 років зовсім неважко, якщо почати доглядати за шкірою ще в 25 років. Чому ж саме з цього віку?

Вченими доведено, саме в цьому віці шкіра починає втрачати клітини, що відповідають за регенерацію епітелію. Важливо знати, що з цього віку необхідний регулярний догляд за дермой:

  1. Головне на цьому етапі – сталість
  2.     
  3. Не менш важливо велику кількість споживаної рідини
  4.     
  5. Важливо не пересушувати шкіру спиртовими лосьйонами
  6.     
  7. Користуватися кремами строго 25+, ні в якому разі не можна використовувати анти-вікові крему
  8.     
  9. Масаж особи
  10.     
  11. Умивання холодною водою. Давно відомо – холод зберігає красу.
  12.     
  13. Використовувати сонцезахисні засоби
  14.     
  15. Регулярно наносити крем вранці
  16.     
  17. Чи не використовувати багато косметичних засобів – один тонік, потім один крем.

Виконання цих нескладних правил протягом місяця скоро увійде в звичку. А сталість, як відомо – запорука успіху.

Очищення і зволоження

Юні панянки дуже люблять стежити за своєю зовнішністю і це правильно. Головний критерій засобів, для молодої шкіри – результат. На жаль, використовувалися раніше очищаючі засоби після 25 не підійдуть. У більшості з них міститься спирт витягує вологу з дерми. Тому робити свій вибір потрібно на користь натуральних речовин, які зазвичай містяться в тоніках для чутливої ​​шкіри. Що стосується макіяжу, знімати його потрібно обов'язково даючи шкірі відпочинок, і час для відновлення.

Після зняття макіяжу і навіть перед його нанесенням потрібно зволожувати і живити шкіру обличчя. Молоді жінки часто нехтують зволоженням, і з часом боротися зі зморшками їм буде важче.

Захист

Довкілля часом занадто агресивно ставиться з людському організму. Завдаючи ударів з-за рогу. Любителькам позасмагати слід пам'ятати, що занадто довге перебування на яскравому сонці пересушує шкіру і негативно впливає на неї УФ випромінюванням. Щоб навесні і влітку сонечко тільки радувало потрібно використовувати креми для обличчя із захистом SPF-30.Хлорірованная вода, що тече з кранів кожної квартири, також негативно впливає на стан шкіри, вмиватися краще відстояною, фільтрованої водою. Але природа не дає нам поблажок навіть в осінньо-зимовий період в свою чергу вітру і холоду завдають шкоди нашому особі. В цей час крему повинні їм включати спеціальний захист.

Додаткові засоби догляду

        
  • Маски. Великим плюсом до догляду за красою і здоров'ям шкіри обличчя буде використання масок: натуральних або синтетичних. Свій вибір варто зупинити на масках з натуральними компонентами, багатими вітамінами і мікроелементами. Але не варто скуповувати в аптеках і магазинах безліч косметичних засобів, підійде одне, доповнити його допоможуть домашні маски на основі яйця, картоплі і д.р.
  •     
  • Пілінг. Пілінг шкіри необхідний, він знімає ороговілі клітини, покращує приплив крові і епітелію, і запобігає появі зморшок. Використовувати краще механічні та напівмеханічні пілінги і скраби.
  •     
  • Сироватка. Для харчування і зволоження шкіри на більш глибокому рівні сироватка підійде ідеально. Вона насичує клітини епітелію вологою і поживними речовинами.

Красива і сяюча шкіра це ознака здоров'я. Стрес, куріння неправильний спосіб життя, алкоголь згубно надають згубний вплив на організм. Тому потрібно не тільки використовувати правильні косметичні засоби, але і вести здоровий спосіб життя, дотримуючись режим сну і відпочинку. Адже багато в чому порушення режиму призводить до раннього старіння і утворення зморшок на обличчі. Головне любити себе і відчувати потреби свого організму. І в будь-якому віці шкіра буде здоровою і красивою.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua