Позбавляємося від целюліту будинку

Літо вже не за горами. Багато жінок починають критично поглядати на себе в дзеркало через плече і шукати відповіді на запитання: чи можна позбутися целюліту не виходячи з дому? Як зробити це в максимально короткі терміни? Все можливо головне, діяти в усіх напрямках.

        
  1. Харчування
  2.     
  3. Фізичні вправи
  4.     
  5. Масаж
  6. Косметичні процедури: скраби, обгортання

Харчування
Ні для кого не секрет, що харчування впливає на стан здоров'я. Існує безліч корисних дієт, які не виснажують організм. Одна з таких – антицелюлітна дієта, правила якої є, мабуть, основою корисного харчування в цілому.

- Вода, вода, вода! Чи не соки, не кава і тим більше не газована вода. Мінімальний обсяг випитої чистої фільтрованої або бутильованої води – 2 літра.

- Овочі і фрукти в свіжому вигляді. Для кожного плоду – Свого часу, тому віддаємо перевагу сезонним фруктам (хурма, апельсини, ківі), а також заморожених овочів (цвітна капуста, брокколі). Виключіть всілякі соління, вони затримують воду і провокують появу целюліту.

-М'ясо без жиру. Білок просто необхідний, адже він є будівельним матеріалом для м'язової тканини. Тому м'ясо слід вживати пісне. А ось жир отримуйте з риби, рослинних масел і горіхів.

-Продукт, що містять калій. Це бобові, цілісно зерновий хліб, банани, сухофрукти.

- «Ні» будь смаженої їжі, ковбасним виробам, соусів, майонезу.

- «Ні» цукеркам, булочок, тортів.

Варто відзначити, що така дієта допоможе не тільки позбутися від целюліту, але і оздоровити організм в цілому.

Фізичні вправи
Простий, але дуже ефективний комплекс вправ повинен здійснюватися регулярно, в ідеалі два рази в день, вранці, після пробудження, і ввечері, перед сном. Всі вправи виконуються в повільному темпі, щоб контролювати напругу в м'язах.

Глибокі присідання. Тримайте спину рівною, не відривайте п'яти від підлоги. Зробіть 10 присідань.
Велосипед. Вправа виконується, лежачи на спині. Крутите уявні педалі велосипеда протягом трьох-п'яти хвилин.
Піднімання таза. Початкове положення – те саме. Ноги зігніть в колінах. Руки покладіть вздовж тулуба. Повільно піднімайте таз, відчуваючи напругу сідничних м'язів.
Махи ногами. Встаньте на карачки. Робіть махи, випрямляючи по черзі праву і ліву ноги. Корисно також затримувати кожну ногу в повітрі на кілька секунд.
ходіння на сідницях. Сядьте на підлогу, ноги витягніть вперед. Тепер спробуйте переміститися в іншу частину кімнати тільки на сідницях, без допомоги рук.

Такі вправи не забирають багато часу, але допомагають підкачати проблемні зони при боротьбі з целюлітом.

І ще одна порада. Для того щоб напружувати і розслабляти сідничні м'язи, не потрібно спеціально вивільняти час у своєму графіку і надягати спортивний одяг. Це можна робити, сидячи в кріслі на робочому місці, в офісному одязі.

Масаж
Існує кілька видів масажу для корекції фігури. Один з них – антицелюлітний масаж. Таку послугу пропонують багато салонів краси, але деякі прийоми доступні навіть тим, хто не має особливої ​​підготовки. Йдеться про найбільш простих масажних техніках, таких як:

        
  • погладжування
  •     
  • розтирання
  •     
  • поплескування
  •     
  • пощипування

Перед тим як почати масаж, слід попередньо підготувати шкіру. В ідеалі – зробити пілінг домашнім скрабом, а потім намазати антицелюлітний кремом. Виконувати всі рухи слід спочатку подушечками пальців, а потім всією долонею починаючи від погладжування і закінчуючи пощипування. (В тому порядку, який вказаний вище).

Для домашнього сеансу антицелюлітного масажу можна використовувати не тільки власні руки, а й спеціальні пристосування. Це різні щітки, мочалки, каталки з шипами. Всі вони є в продажу.

Домашні скраби
Існує маса ефективних домашніх скрабів для боротьби з целюлітом. Ось лише деякі з них.

Кавовий скраб. Для нього використовують мелений проварений кави. Можна спеціально не варити, а використовувати кавову гущу після випитої гуртки.
Сольовий скраб. Краще використовувати морську сіль, тому що вона містить безліч корисних мікроелементів. Сіль використовують в поєднанні з рослинними оліями або медом.

Геркулесові скраб. Вівсяні пластівці слід залити невеликою кількістю гарячої води. Багато не треба, інакше скраб перетвориться в кашу. Отриману суміш зручніше наносити руками, а потім масажувати мочалкою.
Цукровий скраб з лимонним соком. Цукор м'яко видаляє ороговілі частинки шкіри, після чого вона стає неймовірно гладкою, а лимон робить шкіру пружною.

Протипоказанням до застосування домашніх скрабів є шкірні інфекції та відкриті рани.

Обгортання
Також дуже корисними вважаються домашні обгортання. Вони допоможуть не тільки позбутися від целюліту, але і приберуть зайві пару сантиметрів. Найпопулярніші антицелюлітні маски для обгортання наступні.

- Глиняна. Підійде будь-яка з глин. особливо добре зарекомендували себе зелена, блакитна і чорна глини.

- Кавова. Залити мелену каву гарячою водою і почекати п'ять хвилин, щоб отримана кашка трохи охолола.

- Медова. Ніякого приготування дана маска не вимагає. Досить просто наносити мед на проблемні місця.

- Оцтова. Обгортання з використанням оцту відноситься до так званих «холодним обгортання», тому може застосовуватися навіть при варикозному розширенні вен.

- Гірчична. Розвести невелику кількість (близько 1 склянки) гірчичного порошку водою. консистенція повинна нагадувати рідку сметану, тоді її зручно наносити на тіло.

Щоб отримати найкращі результати, слід попередньо розпарити шкіру. Потім помасажувати її домашнім скрабом з тих, що представлені вище. Після процедури скрабування нанести антицелюлітну маску і обернути шкіру харчовою плівкою, щоб створити ефект сауни.

В боротьбі з целюлітом всі засоби хороші. Але перш ніж бігти на антицелюлітні процедури в салони, витратьте на себе трохи часу не виходячи з дому. Виберіть для себе найбільш зручний спосіб, а краще, застосовуйте їх всі разом, і результат не змусить себе довго чекати.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua