8 салонних процедур, які можна зробити вдома

Для салонного догляду потрібно чимало часу і коштів, але ми впевнені що ці процедури ви з легкістю проведете будинку самостійно.

Манікюр та педикюр
З цими процедурами ви легко впораєтеся будинку. Важливо купити хороший манікюрний набір з усіма необхідними інструментами. Дбайливо відсуньте кутикулу, позбудьтеся від задирок і акуратно підпиляти нігті – по суті, нічого складного в цьому немає.

Відновлення волосся
У салоні краси для поліпшення стану волосся використовують спеціальні маски. Порадившись зі своїм перукарем, можна придбати в спеціалізованому магазині професійну маску для волосся і застосовувати її регулярно вдома.

Зняття шелаку
Шелак можна видалити і звичайної «смивкой», але, щоб шкода для ваших нігтів був мінімальним, краще придбати спеціальну рідину для зняття шелаку. Намочіть в рідини ватний диск, покладіть його на ніготь і обмотайте харчовою плівкою на 10-15 хвилин. після покриття счищается лопаткою (дерев'яної або пластмасової).

Епіляція
Воскову епіляцію можна зробити в домашніх умовах. Все необхідне (воскові смужки) можна купити в найближчому магазині. Це, звичайно, боляче, зате дозволяє істотно заощадити.

Чистка особи
Для цієї мети варто один раз витратитися і купити електричну щіточку для обличчя. Така щітка відмінно очищає шкіру. Ефект буде видно вже через пару тижнів регулярного використання.

Не забувайте робити маски для обличчя з глиною (чудово чистить пори) і кисневі маски.

Обгортання
Це досить популярний спосіб боротьби з проявом целюліту на шкірі. Запорука успіху даної процедури зовсім не професіоналізм працівника салону, а використовуваний засіб. Придбайте якісні маски і робіть обгортання від целюліту будинку кілька разів в тиждень.

Брови
Корекція брів – та послуга, яку потрібно зробити у професіонала тільки раз. Потім не лінуйтеся і підтримуйте форму брів. Крім того, можна купити фарбу для брів і підфарбовувати будинку брови в міру необхідності.

Економія без шкоди для вашої краси цілком реальна!

Масаж
Професійний масаж ніщо не замінить. Але краще хоч щось, ніж нічого, тому регулярно робіть самомасаж. Техніка масажу досить проста і ви легко можете знайти всю цікаву для вас інформацію в інтернеті. Головне, стежте, щоб ваші рухи були по напрямку до лімфатичних вузлів. Для масажу можна використовувати масажну щітку, рукавичку і ін.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua