Інтенсивно зволожуючий крем - оптимальне рішення для дуже сухої шкіри

Незалежно від типу шкіри, використання зволожуючою косметики – це одне з основних правил правильного догляду. Зволоження, харчування та захист від несприятливих факторів зовнішнього середовища - правило номер один для власниць сухої і збезводненої шкірою.

Перші симптоми сухості для всіх типів шкіри з'являються несподівано, а правильна інтерпретація позначених проблем, може допомогти в швидкому вирішенні. Надмірне пересушування епідермісу є причиною почервоніння, подразнень і лущення. Присутність позначених симптомів може довести до серйозних дерматологічних проблем: дерматиту, інфекцій і алергічних змін. Ці ознаки, властиві всім типам шкіри, можуть бути більш інтенсивними в літній період, коли особа піддається тривалому впливу сонячних променів. Також сухій шкірі шкодять: волога, мороз, вітер або часта зміна температури.

Жінки з подібним типом шкіри повинні дбати про її відповідному зволоження і живлення більш ретельно. Шкіра, схильна до сухості, характеризується меншою кількістю сальних залоз, а, отже, позбавлена ​​належного захисного бар'єру. Наслідком відсутності захисту перед навколишнім середовищем можуть бути всілякі інфекції: бактеріальні, грибкові та вірусні.

Відновлення гідроліпідного бар'єру

Причиною проблем з надмірною втратою вологи – це неправильна будова ліпідного бар'єру, т. е. оболонки, що захищає епідерміс від дегідратації глибших шарів.

Всупереч поширеній думці, головна задача зволожуючих препаратів не в тому, щоб надати додаткову вологу шкірі. Дія хорошою зволожуючою косметики полягає в створенні належних умов для затримки води в глибоких шарах епідермісу і зменшення її випаровування. Відновлення ліпідного бар'єру – це найбільш ефективний спосіб утримати вологу в шкірі.

Інтенсивно зволожуючі креми можуть виправити збій в гідро – ліпідної системі, за рахунок харчування і регенерації клітинної структури, усунення шкідливих факторів. Це завдання здійснюється на різних рівнях, за допомогою різних механізмів. Крім того, інтенсивно зволожуючі креми створюють бар'єр, що захищає від подразнень, алергії та інших захворювань, пов'язаних з відсутністю захисту верхнього шару шкіри.

Сучасні інтенсивно зволожуючі засоби сприяють проникненню в глибокі шари епідермісу активних речовин, щоб зсередини ефективно протидіяти втрати води.

Масло з насіння енотери – незамінні жирні ненасичені кислоти

Екстракти рослин і природні речовини найбільш часто використовуються для виробництва зволожуючою косметики. На особливу увагу заслуговує масло енотери холодного віджиму, яке багате на поліненасичені жирні кислоти (омега-6); воно здатне відновити мембрани і міжклітинний простір, виводить токсини, допомагає зберегти пружність і еластичність шкіри. Цей компонент ефективно зволожує шкіру. На відміну від багатьох інших рослинних масел, використовуваних в косметиці – не блокує пори, і не викликає утворення вугрової висипки.

Ненасичені жирні кислоти (лінолева і ліноленова), які містить олія енотери – це цінні та унікальні компоненти. Так як організм не здатний сам їх проводити, вони повинні бути доставлені з зовнішнього джерела. Поєднання гіалуронової кислоти і ненасиченої жирної кислоти з масла енотери, є найбільш універсальною формулою, здатної ефективно поліпшити зволоження шкіри.

Ліпопептіди – глибоке зволоження і відновлення пружності

Дерматологічна косметика з вмістом пептидів – це найбільш результативний метод для поліпшення зволоження шкіри. Багатофункціональні пептиди, що застосовуються в розробці кремів, завдяки своїм розмірам, швидко проникають дуже глибоко в дерму. Вони стимулюють будівництво колагену і запобігають руйнівні процеси, які відбуваються в глибоких шарах епідермісу. Шкіра стає краще зволоженою, відбувається видиме зниження глибини зморшок. Високоякісні пептиди з'єднуються з природними ненасиченими кислотами омега-6 в комплексно діють формули.

Інтенсивно зволожуюча косметика для окремих зон особи

Завдяки все більш передових розробок в дерматологічній, фармацевтичної і хімічної областях, косметичні компанії створюють інтенсивно зволожуючі формули, різноманітні за своїм складом, і призначені для застосування на конкретні зони особи. Тому на ринку доступні креми і сироватки, зволожуючого дії, для області очей, шиї і декольте. Вибір відповідного препарату дозволить швидко і ефективно зменшити дискомфорт, що виникає при перших ознаках надмірного зневоднення шкіри.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua