Маски для росту і зміцнення волосся

Всі ми мріємо про красивих, блискучих і здорових волоссі. Але всі ми знаємо, як це складно зробити, особливо при зміні пори року, волосся стає швидко сухими, неміцними і тьмяним. А як же нам все-таки привести їх у життя? Давайте розглянемо безліч корисних порад і виберемо ті, які можуть нас зацікавити.

Стан наших волосся напряму залежить від раціону нашого харчування. Що ж нам можна вживати, для того щоб волосся радували наш погляд? Це продукти, які можна знайти на прилавку будь-якого магазину: горіхи, птиця, яйця, зернові продукти, устриці, молочні продукти. Тепер розглянемо кожен з них окремо:

        
  • Горіхи роблять наше волосся гладкими і міцнішими. Будь-які горіхи, волоські, фундук, мигдаль або ж бразильські мають в собі масу корисних властивостей, які безпосередньо впливають на шкіру голови. Так що якщо ви помітили занадто багато волосків на своїй гребінці, то бігом за горіхами;
  •     
  • Птах, будь то курка або індичка, все одно вам дістанеться від неї велику кількість білка. А, як відомо, білок корисний не тільки для наших волосся, але і для всього організму в цілому. Як зрозуміти, що нашому організму не вистачає білка? Дуже просто, наше волосся втрачають свою силу, стають ламкими і сухими. Тому якщо ви виявили такі показники, можна сміливо їсти куряче м'ясо. Але якщо ж ви боріться зі своєю фігурою, білок можуть замінити яйця, і неважливо в якому вигляді;
  •     
  • Зернові продукти також дуже корисні. Якщо на сніданок кожен день вживати зернову кашу, то ви помітите в собі прилив сил на весь день. Адже в каші таку силу-силенну вітамінів, що це в сукупності дасть вашому волоссю здоровий вигляд;
  •     
  • Ви любите, щось екзотичне? Тоді устриці на стіл! Як відомо, в устрицях міститься велика кількість йоду, що дуже корисно для нашого організму. Причиною випадіння волосся, може служити щитовидна залоза. Так споживання устриць дасть вам потрібну кількість йоду, ваше волосся скажуть вам спасибі;
  •     
  • Молочні продукти потрібно вживати хоча б 3-4 рази на тиждень, це може бути все що завгодно, кефір, молоко, ряжанка, йогурт, сир, на ваш смак. У молочних продуктах велике вміст кальцію, що впливає позитивно не тільки на волосся, але на нігті і хребет.

Для росту волосся

Давайте тепер поговоримо про масках для росту волосся. Всі дівчата мріють про красиві волоссі, і хочуть якнайшвидше досягти цього результату. Народні засоби нам в цьому допоможуть. Для того щоб спочатку хоча б просто позбутися від випадання волосся, потрібно терпіння. Багато фахівці запевняють, що позитивний вплив надають різні дратівливі кошти. дратівливих коштів, буває дуже багато, перерахуємо такі, які завжди є під рукою. Це гірчичний порошок, спирт, пекучий перець, цибулю. Після одного застосування, нічого не змінитися, а можливо навіть, що збільшитися випадання волосся, але не поспішайте засмучуватися. Значний і видимий результат, можна помітити тільки після 2-3 тижнів використання.

Вітаміни

Які вітаміни варто застосовувати, а які ні? Давайте розберемося в цьому. Вітаміни А і Е корисні для організму, але треба бути уважним в їх вживанні, і головне застосовувати вчасно і в покладеної для вашого організму нормі, інакше виникне не той ефект, який ви очікували.

А ось вітаміни В і С не такі шкідливі, так що можна спокійно вписувати їх в свій раціон. А також дуже корисним буде для застосування риб'ячий жир в капсулах, наскільки б це не було противно.

Чи корисний ще глюконат кальцію, який слід приймати по 3 таблетки в день, після їди. Після вживання таких вітамінів ваше волосся стануть міцними, як дріт. І ви помітите результат після курсу лікування, який становить 2-3 тижні, потім просто зменшіть дозу.

Шампунь

Шампунем по суті відмінного результату добитися не вийде. Але є такі шампуні, до складу яких входить хміль і перець. А також в наш час отримав своє поширення так званий «кінський шампунь». У його склад входять спеціальні речовини, такі як дьоготь і прополіс. Раніше, як би це смішно звучить, його можна було купити тільки у ветеринарній клініці, зараз же його продають в аптеці і в багатьох магазинах.

Перцева настоянка

Маска з перцю спрямована саме для того, щоб волосся почало рости швидше. Якщо ви зіткнулися з такою проблемою, то вам варто її спробувати. До того ж вона легка в застосуванні і не займе багато часу.

Перцеву настоянку можна купити в будь-якій аптеці і почати втирати саме в шкіру голови, після залишити на годину-півтора, закутавши в рушник або пакетик. Після ретельно змийте, намагаючись не потрапляти їй в очі. Маску можна застосовувати 1-2 рази на тиждень протягом місяця, потім зробити перерву, і можна знову братися до діла. Але якщо ж ви не довіряєте аптечним засобам, можна зробити таку маску в домашніх умовах. Для цього вам знадобитися пекучий червоний перець і чистий медичний спирт. Для початку протріть перець, щоб він пустив сік, далі візьміть невелику ємність, і 2-3 перцю залийте склянкою спирту. Залишити настойку в прохолодному місці на добу. Маска готова до застосування!

Гірчиця

Тепер розглянемо маску з гірчицею. Ця маска сприяє не тільки зростанню волосся, але і помітно зменшує їх жирність. Склад маски досить простий, нам будуть потрібні: гірчичний порошок, будь-яке масло (соняшникове, касторове), цукор, яйце і гаряча вода.

Отже, приступимо! Беремо яйце і витягаємо з нього жовток, після цього додайте дві столові ложки гірчичного порошку, далі дві столові ложки цукру, чайну ложку будь-якого масла і все це залити двома столовими ложками кип'яченої води. Ретельно перемішайте, і, якщо маска холодна, можна недовго потримати її в мікрохвильовці. Маска готова до застосування. починаємо спочатку наносити її на проділи, втираючи в шкіру голови так, щоб ви відчули тепло гірчиці.

Після того як закінчили нанесення даної маски, укутайте голову в пакетик і тримайте від 15 хвилин до 1 години. Перший раз потрібно обов'язково витримати 15 хвилин. У вас буде «пожежа» на голові, але згадайте головне правило ідеальної дівчини: «Краса – вимагає жертв!». Після того як час минув, можете сміливо змивати теплою водою, після використовуйте кондиціонер для волосся і бажано дочекайтеся, поки волосся самі висохнуть, не використовуйте фен.

Таку маску варто використовувати 1 раз в тиждень. Ефект буде помітний після 2-3 разів, і не треба розчаровуватися, головне пам'ятайте, що головне в цій справі терпіння!

Масло

Є безліч масел, які сприяють поліпшенню і росту волосся. Давайте розглянемо кожну окремо і виберемо для себе найбільш підходяще!

        
  • Оливкова олія. Це масло займає своє перше почесне місце. Йому віддають свою увагу багато косметологи. Це масло неймовірно корисне для нашого волосся. Воно з легкістю вбирається в шкіру голови, збагачуючи весь організм в цілому. У ньому великий вміст вітамінів, що відразу стане помітним після перших застосувань. А також воно досить легко змивається, в порівнянні з іншими маслами.
  •     
  • Льняна олія. Найкорисніше – це насіння, в них міститься велика кількість вітаміну F, що робить позитивний вплив. Це масло справляється з такими проблемами, як: випадання волосся, лупа, сухість, січні кінчики. А також помітно покращує стан шкіри і клітин.
  •     
  • Кетамін. Дуже затребуване в нинішній косметології. Його використовує не тільки для зміцнення волосся, але брів і вій. Рицинова масло не залишає за собою плівки, легко наноситься. Також його можна використовувати не тільки для волосся, але і для шкіри обличчя. Воно розкриває всі пори, що змусить шкіру дихати і перешкоджає виникненню зморшок.

Тепер ви знаєте, як зробити своє волосся м'якими, міцними і життєвими. Приступайте до всього по черзі, і результат не змусить вас довго чекати!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua