5 правил по догляду та відновленню фарбованого волосся

Розкішні, сяючі здоров'ям волосся - це прикраса і мрія будь-якої жінки. Але в гонитві за модним відтінком часто забувається про правильний догляд за фарбованим волоссям. Дуже важливо прислухатися до порад стилістів-професіоналів і дотримуватися їх нескладні рекомендації. І тоді результат не змусить себе чекати - зачіска завжди буде виглядати надзвичайно, волосся будуть живими і блискучими, а колір довше збережеться.

1. Підберіть для себе правильний шампунь
Краще, якщо він буде з професійної серії «Для фарбованого волосся». Такі засоби, як правило, не містять аміак і окислювачі, мають нейтральний ph, та й до того ж в їх складі багато вітамінів, біокомпонентів і натуральних олій. Дані шампуні делікатно очищають шкіру голови, при цьому сильно не пересушує її, плюс насичують волосся вітамінами, зволожують і живлять їх.

Вітаміни групи А і Е додадуть зачісці блиск і еластичність, а вітамін В відповідає за збереження кольору. Добре, якщо миючий засіб буде містити такі компоненти, як пантенол і кератин. Кератіновой плівка обволікає волосся, заповнюючи пошкодження в його структурі, а пантенол має пом'якшувальну і загоює дією. В результаті шевелюра виглядає здоровою, шовковистою і блискучою. Важливо при такому догляді за фарбованим волоссям і те, що оновлений колір волосся не страждає після використання цих шампунів, ще вони сприяють закріпленню пігменту.

2. Кондиціонер
Підібравши повністю задовольняє всі потреби шампунь, не забудьте ще й про кондиціонер для волосся з тієї ж серії. Він закріпить результат, полегшить розчісування, волосся після його застосування стануть гладкими і слухняними.

3. Маски
Ефективним засобом догляду та відновлення фарбованого волосся є маски. Їх активні компоненти глибоко проникають в структуру кожного волоса, відновлюючи зсередини. Зверніть увагу на засоби, у складі яких присутні протеїни пшениці і тирозин - основні джерела білка, необхідного для росту волосся. Гліцин розгладить волосся, а екстракт соняшника захистить від впливу зовнішніх несприятливих факторів.

Застосовуючи для догляду шампуні, бальзами та маски, будьте уважні. Деякі компоненти і біодобавки можуть змінити колір, особливо це стосується блондірованних, освітленого волосся.

4. Звертайтеся з волоссям дбайливо
Після миття волосся акуратно промокніть м'яким рушником, по можливості намагайтеся не сильно терти їх і закручувати в джгути. Вологі локони можна трохи струснути пальцями рук, а до розчісування приступати тільки після повного висихання.

5. Нюанси, пов'язані з сушінням і укладанням
Якщо для сушки і укладання використовуєте електричні прилади - фени, щипці, стайлери і т. Д., То обов'язково застосовуйте в таких випадках термозахисні кошти. Вони зараз в достатку представлені на полицях магазинів. Гелі, пінки, масла і емульсії допоможуть зменшити шкідливий вплив високих температур, якому піддаються волосся при подібних процедурах.

Дотримуючись цих нескладних правил, приділяючи догляду та відновленню фарбованого волосся трохи більше часу, то дуже скоро побачите результат - зачіска стане чарівною і перетвориться в предмет захоплення оточуючих.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua