Пілінг для обличчя. Які види бувають і як діють?

пілінг

Кожен вид пілінгу, або ж відлущування, має на увазі позбавлення від верхнього шару шкірного покриву. В результаті відбувається оновлення епідермісу людини, але це не єдина дія цієї процедури. Після травматичного впливу на шкіру, як правило, настає процедура відновлення, починає збільшуватися виробництво таких важливих речовин, як колагену, еластину, гіалуронової кислоти, тому зморшки і несприятливі наслідки минулих років пропадають, як за помахом чарівної палички.

Види пілінгу

Механічний
Даний спосіб заснований на звичайному терті, дрібні тверді частинки відлущують відмерлі клітини шкіри, не проникаючи глибоко в епідерміс. Скраби для приватного застосування, як правило, мають в своєму складі кремові компоненти з поживними елементами, які пом'якшують шкіру.

Хімічний
Ці дві процедури відрізняються глибиною проникнення в шари шкіри, але принцип один і той же. Хімічні пілінги для обличчя, в основному, складаються з кислоти або лугу, завданням яких є видалення верхнього шару шкіри методом її буквального розчинення. Клітини вловлюють це як команду до боротьби за виживання і починають активно ділитися.

На словах, весь процес здається досить страшним. Але нинішня інноваційна косметична медицина, яка розробила ці сполуки, гарантує приголомшливий ефект від таких процедур, а ризик якихось побічних ефектів і відчуттів був зведений майже до нуля. Єдиним винятком є ​​глибоке відлущування. Після нього шкірі необхідний тривалий час регенерації. Але робити це можна виключно на зрілої шкірі і то вельми рідко.

Варто відзначити, що велика частина косметологів прирівнюють вплив ряду процедур серединного пілінгу, часто рівне одному глибокому.

Лазерний
Вплив пілінгу в цьому випадку відбувається за допомогою лазера, який здатний легко випарувати вологу з клітин. Згодом залишається тільки видалити суху шкіру. Глибина проникнення лазера, безсумнівно, регулюється, ось чому нерідко виправляються незначні недоліки шкіри, коли не потрібно лікування всього особи. Зокрема, лазер досить радикально діє на акне, рубці, розтяжки і дрібні зморшки.

Переваги пілінгу

Що ж належить клієнтам салонів краси та клінік, які надають таку послугу, як пілінг:

  1. По-перше, рівність шкіри. Вона робиться більш ніжною на дотик, пружною і еластичною.
  2. Блиск і сяйво. Такий результат досягається за допомогою оновлення шкіри, віддаляється вся грязь, а корисні речовини безпосередньо надходять в пункт призначення.
  3. Шкіра, схильна до жирності, позбавляється від малоприємного блиску, набуваючи матовий відтінок.
  4. Омолодження. В принципі, всі ці дії спільно призводять до того, що особа стає набагато молодше і красивіше. Але варто зазначити, що будь-який відлущування дає можливість зменшити наявну глибину дрібних зморшок. Безперечно, пілінг не в змозі подолати досить глибокі складки, але якщо систематично чистити шкіру, то про них незабаром моно буде забути.
  5. Пілінг може покінчити з проблемою пігментних плям, значно звузити пори, допоможе позбутися від різного роду шрамів і некрасивих розтяжок.
  6. Після процедури на шкіру краще впливають маски і косметика.

хімічний пілінг молоденька шкірі досить буде робити пілінг будинку. Часом вона перестає долати більш складні завдання. Але це не означає, що всі кошти можуть бути відкинуті, що не ефективні . насправді, якщо в перервах відвідування салону користуватися ними постійного, то не доведеться витрачати великі гроші на косметолога.

Важливо не забувати, що не завжди краса вимагає жертв, і в проведенні процедури пілінгу це найбільш важливо. Якщо у вас погане самопочуття, то кращим рішенням буде ненадовго відкласти відвідування салону краси. Теж саме відноситься до вагітних жінок, а також при грудному вигодовуванні. Виключно розумне ставлення до стану своєї шкіри в силах посприяти представницям слабкої статі не втратити свою красу.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua