Як доглядати за шкірою в зимовий період?

Напевно, ніхто не буде сперечатися, що важливо доглядати за шкірою круглий рік, але в зимовий час вона вимагає особливої ​​уваги. Перепади температур, сухе повітря в приміщеннях, авітаміноз: все це негативно позначається на шкірі. Вона може початися лущитися або сильно червоніти. Також може бути більше запалень в даний період часу у власниць жирної шкіри. Але всіх цих проблем можна уникнути.

Основні проблеми шкіри в зимовий період

  1. Шелушение. Як тільки температура повітря знижується, то і обмінні процеси шкіри сповільнюються. Шкіра швидше зневоднюється. Причиною цього також є і сухе повітря в приміщеннях. Тому взимку шкіру потрібно ретельно живити. Легко крем для обличчя, який можна використовувати влітку, вже не підійде. Найкраще вибирати щось більш живить і зволожує. Можна придивитися до кремів, до складу яких входять масло Аргана, ши або мигдалю. Також в складі повинен бути пантенол і вітаміни А, Е. Також взимку слід більш дбайливо очищати шкіру від макіяжу. Найкраще використовувати молочко або пінки. Також підійде і проста міцелярно вода.
  2. Почервоніння. Шкіра може покриватися червоними плямами, що може бути викликане простою алергією на холод. Або це може бути виражено особливою чутливістю судин. У такому випадку допоможуть крему, які добре утримують вологу всередині шкіри. Вони допоможуть усунути почервоніння. Але найкраще звернутися до дерматолога.
  3. Запалення. Такою проблемою найчастіше страждають люди з жирним типом шкіри, так як в холодний період часу залози виробляють в два рази більше сала, що може привести до закупорювання пір. Кращим виходом будуть крему для жирної шкіри. Також для кращого очищення можна використовувати скраб для обличчя, але після цього шкіру ретельно живити.
  4. Куперозна сітка. Вона з'являється через те, що на холоді судини різко звужуються, а в теплі різко розширюються. Через це відбуваються розриви судин, і утворюється купероз. На жаль, поки що немає ніяких препаратів, які могли б з цим впоратися. Найкраще звернутися до лікаря за консультацією. Він може допомогти від цього позбутися. Також можна замаскувати куперозной сітку косметикою, але тоді не варто нехтувати очищенням, тому що косметика може забивати пори.

Як правильно доглядати за шкірою в зимовий період часу?

По-перше, завжди необхідно тримати при собі поживні та зволожуючі креми. До їх складу повинні входити масла, вітаміни, пантенол, гіалоурановая кислота. Також не варто нехтувати засобами з SPF-захистом. Навіть якщо в зимовий час від сонця неможливо отримати засмагу або опік, то ультрафіолетові промені все одно мають негативний вплив на шкіру.

Не можна наносити крем прямо перед виходом з дому. Він повинен повністю вбратися. До складу будь-якого крему входить вода, яка, замерзаючи на холоді, може викликати обмороження.

Не можна приймати гарячу ванну або душ відразу після повернення з морозу додому. Температура води повинна бути трохи вище температури тіла, тобто приблизно + 37С. Низька температура повітря сушить шкіру, але і гаряча вода робить абсолютно те ж саме, а в сукупності шкіра просто зневоднюється. це великий стрес для неї. Тому найкраще зігріватися чаєм, або трохи теплим душем, щоб не псувати шкіру.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua