Помилки, які волосся вам не пробачить

Волосся для дівчат – один з найважливіших компонентів привабливої ​​зовнішності. Адже воно доповнює образ своєї власниці. За зачіскою і станом волосся можна сказати чимало: починаючи від добробуту і закінчуючи психологічним типом дівчини.

Ні для кого не секрет, що більшість панянок не можуть з гордістю сказати, що їх влаштовує стан шевелюри. Багатьох супроводжують однакові напасті. Особливо це знайомо тим, хто регулярно робить постійні зачіски за допомогою термоінструментов. Тут безсилі дорогі засоби по догляду, фарби без аміаку, терпимий гарячий режим в інструментах для укладання. Багато хто бачить, на жаль, лише два варіанти виходу з ситуації, що склалася, причому вони кардинально протилежні: хтось прагне відрізати, а хтось наростити, але і тут криються свої недоліки. Хтось любитель своєї довжини, а у кого-то не вистачає грошей на штучне волосся, адже дана процедура досить дорога. Як же зберегти шикарне волосся, і які основні помилки допускають дівчата? Про все це ви дізнаєтесь в даній статті.

1. Першою помилкою в даному списку будуть недостатньо добре розчесані волосся. Навіть якщо вони з першого погляду ідеально виглядають, без найменшого натяку на заплутаність, не полінуйтеся пройтися гребінцем ще раз. Якщо не звернути на це належну кількість уваги, то волосся утворюють вузли ще швидше. Більш того, на заплутаних ділянках накопичується набагато більше бруду, і волосся виглядає вкрай неохайними.

2. Друга помилка, яка виявилася важливою, але на це навряд чи хто звертав увагу. Вона пов'язана з шампунем для волосся. Важливо не тільки правильно обраний засіб по догляду, а й те, як саме їм користуватися. Багато його починають вспінювати безпосередньо на голові. Так категорично робити не можна, адже таким чином волосся стає ламким і неслухняними. Краще спінити шампунь у вологих руках, і після приступайте до голови. Врахуйте і те, що не кожен шампунь буде підходити для вашого волосся. Уважно читайте при покупці даного косметичного засобу, для якого він типу шкіри. Адже для жирної шкіри голови навряд чи підійде зволожуючий шампунь або з екстрактом масла жожоба. Для такої проблеми потрібно підбирати косметику зі складовими, які контролюють вироблення шкірного сала. Для сухої шкіри потрібно звернути уваги на шампуні, які мають зволожуючу дію.

Не особливо дівчата звертають увагу на те, як мити голову, з якої частини краще починати. Трихологи стверджують, що найкраще це робити з потилиці і масажними рухами поступово пересуваючись на інші частини голови.

3. Обов'язково обполіскуйте волосся після миття голови холодною водою. Дана процедура допомагає простимулювати кровоносні судини, які в свою чергу живлять волосяні цибулини. Такий простий маніпуляцією ви в рази прискорите ріст волосся. Та й взагалі гарячою водою трихологи мити не радять, адже температура підвищує виділення сального жиру, від чого волосся брудняться швидше. І стежте за тим, наскільки ретельно ви змиваєте шампунь, адже невимитие до кінця засіб для миття волосся «з'їдає» всю чистоту, утворюючи плівку на шкірі голови і на самих волосинки.

4. Вологе волосся розчісуйте гребінцем з рідкими зубчиками. Краще, звичайно, їх не розчісувати відразу після миття взагалі і дати хоча б 5 хвилин висохнути самостійно, промокнув попередньо їх рушником. Але темп життя такий, що не завжди є час, тому в такому випадку скористатися даними предметом особистої гігієни. Хоча і рідко їх розчісувати – теж невірно, адже мінімальна кількість розчісувань має становити близько двох разів на день.

5. Не сушіть волосся феном. По можливості, мийте голову на ніч, намагайтеся не робити укладання. Але хіба це можливо? Ось саме тому і були придумані кошти для термозахисту. без їх застосування волосся під гарячим праскою, щипчиками або феном будуть просто горіти і втрачати свій здоровий вигляд раз по раз.

6. Незважаючи на те що, ми живемо в час інформаційного прориву, у багатьох все одно існує думка про те, що мити голову часто – неодмінно шкідливо для волосся, і чим частіше миття, тим швидше вони забруднюються. Дане твердження давним-давно кануло вльоту, адже формули сучасних миючих засобів по догляду за волоссям є в більшість випадків з лікувальним ефектом. Тому можна сміливо мити голову кожен день і не боятися, що це зашкодить їхній стан ще більше. Адже закупорені цибулини жиром і брудом навряд чи говорять про здоров'я волосся.

7. Сухий шампунь, безумовно, служить паличкою-виручалочкою для сучасного способу життя, адже потрібно постійно кудись поспішати, і часу на миття голови не залишається, тому часто практикують сухі шампуні. Лікарі категорично проти таких експериментів над шкірою голови. Але якщо вибору не залишалося і ви скористалися цим видом косметичного догляду, то під час наступної вологою процедури якомога ретельніше вимийте голову, і ваше волосся скажуть вам «спасибі».

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua