Як вибрати сонцезахисний крем?

Провідні дерматологи завжди говорили про те, що сонячні промені викликають передчасне старіння шкіри. Тепер цей факт відомий кожному. Звичайно, можна намагатися уникати сонячних променів, але набагато простіше підібрати необхідні засоби захисту від них.

Сьогодні продукція різних лабораторій і фірм наповнила ринок. Якими з них і як користуватися - для багатьох жінок залишається загадкою. Так що, перш ніж ніжитися під звабливими променями, постарайтеся розібратися в тому, яка у вас шкіра, які косметичні засоби для засмаги і проти нього вам підійдуть.

Гарне сонцезахисний засіб блокує сонячні промені, захищає від опіків, не містить небезпечних хімічних речовин, підходить для чутливої ​​шкіри, має стійкість, гарантує тривалу дію , забезпечує спеціальний догляд.

Сонцезахисні і відновлюючі засоби

Коли вчені визнали, що довге перебування на сонці погано позначається на нашій шкірі, була розроблена ціла серія кремів, гелів, масел і навіть порошків, які мають хімічними або натуральними сонцезахисними фільтрами.

Зараз в магазинах багато всяких кремів, гелів, масел для засмаги. Чи можуть вони зашкодити? Щоб цього не сталося, звертайте увагу на етикетки, купуючи таку продукцію. Якщо ви за природою алергік, то уникайте фільтри типу РАВА і містять такі речовини, як падімат і цінномат бензокаїну.

Які фільтри більш надійні: натуральні або хімічні?

Фізичні фільтри створюють екран і таким чином відображають сонячні промені спектру В. В складах сонцезахисних засобів ви можете зустріти такі фільтри як:

        
  • Діоксид титану (titanium dioxide)
  •     
  • Оксид цинку (zinc oxide)

Хімічні фільтри адсорбируют ультрафіолетові промені. До них відносяться:

        
  • Авобензон (butyl methoxydibenzoylmethane)
  •     
  • Бензофенон і інші

Кращим брендам сонцезахисної косметики, визнаним в усьому світі, є американський бренд Australian Gold - він представляє широкий спектр сонцезахисних кремів як для дорослих, так і для дітей, а також засоби для догляду за шкірою після засмаги, закріплення красивого і рівномірної засмаги і косметики для солярію.

Рівні захисту SPF

На флаконах з сонцезахисними кремами завжди зазначений рівень захисту - SPF (Sun Protection Factor, СПФ). Чи правда, що чим більше цифра, тим світліше загар? Не зовсім. Все залежить від типу шкіри і від часу перебування на сонці. Дослідження показали, що фільтр з рівнем SPF 15 забезпечить вам загар тієї ж ефективності, що і SPF 6, але c ним ви можете перебувати на сонці довше і не обгорати.

Виходить, якщо взяти найбільший фільтр SPF 50, то можна перебувати весь відпустку на сонці і залишитися абсолютно білошкірих? Ні. Люди, які використовують фільтр 50, прекрасно загоряють, не травмуючи шкіру, правда, більш повільно. Якщо у вас ніжна біла шкіра, рекомендується використовувати фільтр SPF 50 кожні 2-3 години, вибираючи для засмаги годинник, коли сонце менш агресивно.

        
  • SPF 2-4 – базовий захист, захищає від 50-75% УФ
  •     
  • SPF 4-10 – середня ступінь захисту, захищає від 85% УФ
  •     
  • SPF 10-20 – високий ступінь захисту, захищає від 95% УФ
  •     
  • SPF 20-30 – інтенсивна захист, захищає від 97% УФ
  •     
  • SPF 50 – санблок, захищає від 99,5% УФ

Якщо не вийшло уберегти ніжну шкіру від безжального сонця, варто звернутися до допомоги сучасних і ефективних засобів. Наприклад, до лосьйону Australian Gold Aloe Freeze Gel, який швидко відновить шкіру. Він швидко всмоктується і знімає роздратування і запалення. Ефект полегшення відчувається миттєво, адже в його склад також входить знеболювальні компонент лідокаїн. Це високоякісне і економічний засіб, розроблене американськими фахівцями. Ннезаменімое засіб від сонячних опіків, яке швидко відновить шкіру.

Вибираємо молочко для тіла, тональний крем, бальзам

Вибираючи тональний крем з сонцезахисним дією, врахуйте, що хороший крем:

        
  1. Не містить хімічних речовин. Чудово захищати від несприятливих променів можуть, наприклад, дрібно подрібнені частинки двоокису титану.
  2.     
  3. Нейтралізує вільні радикали.
  4. Містить вітамін Е, який захищає від багатьох несприятливих впливів зовнішнього середовища.
  5.     
  6. Надає знежирене зволоження. Діючи як магніти, зволожувачі притягують вологу з повітря і утримують її на поверхні шкіри.

Бальзам-кондиціонер, що купується для використання в літній період, повинен відновлювати структуру і містити спеціальні фільтри, надійно оберігають волосся від ультрафіолету.

Косметичне молочко, яким ви будете користуватися в кінці дня, проведеного на пляжі, має надавати протизапальну і тонізуючу дію, запобігати рання поява зморшок. Таке молочко призначене спеціально для догляду за шкірою при тривалому (від 3-5 годин) перебування на сонці. Воно надійно захищає від опіків, уповільнює процес старіння, запобігає появі дерматозів, при цьому закріплює загар.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua