Догляд за тілом під час вагітності

Очікування материнства одна з найважливіших періодів у житті майбутньої мами, дуже важливо в цей час подбати про себе і малюка. У період вагітності в організмі жінчині відбувається ряд змін, деякі з них залишають слід на зовнішності, стані шкіри, волосся і загальному налаштований жінки. За допомогою правильної косметики, збалансованого харчування і режиму можна залишатися красивою навіть під час найскладніших випробувань для організму.

Зміни, що відбуваються в організмі майбутньої мами, несуть як правило різнобічний характер. Одним з найістотніших і впливових змін є зміна гормонального фону. Ця обставина може викликати цілий ряд несподіваних і не завжди приємних реакцій організму. Шкіра змінює свій колір, тонус, еластичність і чутливість. Більш уразливими залишаються зуби і нігті, вони схильні до ламкості, як і випадання волосся. Все в комплексі може викликати обурення у майбутньої мами і почне впливати на її емоційний стан. Саме тому дуже важливо виробити комплекс заходів, спрямованих на поліпшення стану організму.

Косметика і засоби по догляду для вагітних

В період вагітності набір косметичних засобів жінки не може залишатися незмінним. На перше місце завжди потрібно ставити питання про безпеку малюка, ретельно вибираючи косметику. При виборі нової косметики необхідний пам'ятати, що у дитини, що розвивається в утробі матері, особливі потреби, а значить і кошти повинні бути спеціалізованими. Така косметика проходить ряд додаткових досліджень з метою виключити згубний вплив на здоров'я мами і дитини. У період токсикозу загострення можуть викликати косметичні засоби з парфумерними ароматами. Деякі крему і лосьйони здатні спричинити почервоніння шкіри і лущення. Саме поетом в період вагітності рекомендується користуватися косметикою, до складу якої входять натуральні гіпоалергенні елементи і якісні масла.

Оновлена ​​косметичка повинна наповняться засобами, з урахуванням проблем з якими може зіткнуться майбутня мама: розтяжки, целюліт, тріщини на сосках.

Набір по догляду за тілом для майбутньої мами повинен включати в себе такі засоби:

        
  • Крем або лосьйон від розтяжок;
  •     
  • Засіб для підтримки пружності грудей;
  •     
  • Загоює крем для сосків;
  •     
  • Масажне масло;
  •     
  • Лосьйон для пружності шкіри.

Кращими натуральними інгредієнтами косметики для майбутніх мам визнані: вітамін Е, масло мигдалю, жожоба, ши. Для пружності бюста рекомендується використовувати засоби на основі екстракту водоростей. Кінський каштан допоможе зняти втому ніг при набряках.

Правильне харчування – запорука краси

Харчування майбутньої мами має не менший вплив на зовнішній вигляд ніж ті кошти, які вона використовує в догляді за собою. Існує ряд елементів, які обов'язково повинні входити в раціон вагітної жінки.

        
  1. Кальцій - Від цього елемента залежить не тільки стан зубів і кісток мами але і процес формування нервової та кісткової системи у дитини. Саме тому його вживання є обов'язковим. У раціон обов'язково повинні входити кисломолочні продукти: сир, твердий сир, кефір і натуральний йогурт. Останні допоможуть так же нормалізувати роботу кишечника.
  2.     
  3. Залізо - Дуже поширеною проблемою, з якою стикається майбутня мама є анемія. Низький рівень гемоглобіну в крові згубно впливає не тільки на загальний стан мами, але і на розвиток малюка. В даний період потрібно налягати на продукти, що містять в собі необхідну кількість заліза: яловича печінка і м'ясо, вівсянка, яблука – продукти з високим вмістом заліза. Слід пам'ятати, що в разі загострення анемії, одне тільки харчування проблему не вирішить. У даній ситуації необхідно приймати спеціальні препарати.
  4.     
  5. Фолієва кислота - Основним джерелом фолієвої кислоти виступають такі продукти: пророщена пшениця, печінку, зелені овочі, бобові, сочевиця. Даний елемент сприяє благополучному протіканню вагітності в цілому.

Здоров'я та краса майбутньої мами також залежить від регулярного і здорового сну. Не варто відмовляти собі в прогулянках на свіжому повітрі і заняттях спортом. Позитивні емоції, сміх і посмішки - секрет краси та чарівності.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua