Кислотні пілінги - коли варто застосовувати?

ексфоліація кислотами робить благотворний вплив на шкіру і в багатьох випадках є альтернативою більш дорогим або інвазивні відходам і косметичних процедур. Вона омолоджує шкіру, прискорює її регенерацію і усуває рубці, дефекти та інші недоліки шкіри. Це лікування для людей будь-якого віку, також підходить для чоловіків.

Кислоти є хімічним пілінгом для особи, який - в залежності від лікування - використовується в певній концентрації. Ці кислоти мають різне походження і силу: вони можуть містити натуральні інгредієнти з соків і фруктів або синтетичні речовини, але зі складом, ідентичним натуральним продуктам.

Хоча механізм дії кислот, які використовуються в косметиці, завжди один і той же , через різних концентрацій кислотно-активних інгредієнтів і способів їх застосування можуть бути отримані різні ефекти.

Як працює очищення особи кислотним пілінгом?

Кислоти при нанесенні на шкіру розчиняють шар, який пов'язує клітини епідермісу один з одним. Це призводить до того, що епідермальні клітини стають слабшими, і вони починають відходити одна від одної, а після певного часу активності кислоти - відшаровуватися. Після кожної процедури кислотного пілінгу оголюються більш глибокі шари епідермісу: молодші і з кращим біологічним потенціалом, без вугрів і з регульованою секрецією шкірного сала.

Молекули кислот, в залежності від їх розміру, часу контакту зі шкірою та концентрації препарату, мають здатність проникати в епідерміс на різних глибинах. Це означає, що косметолог може безпечно вибирати кислоту і її концентрацію для певної проблеми.

Коли вибрати кислотну ексфолиацию?

Хімічний пілінг можна використовувати, якщо існують шрами від вугрової висипки, знебарвлення, шкіра вимагає регенерації, в планах - повне омолодження шкіри обличчя, шиї і декольте або видалення дрібних зморшок. Органічні кислоти можуть використовуватися підлітками, зрілими жінками і людьми похилого віку. Лікування найкраще проводити навесні або восени - коли шкіра не піддається впливу сонця. Після процедури зімісеского пілінгу обов'язково використовувати крем для обличчя з максимальним фільтром SPF.

Протипоказання до кислотного пілінгу

ексфоліація кислотами не повинна виконуватися:

  • вагітними жінками;
  • приймають оральні ретиноїди;
  • при наявності запальних, алергічних, відкритих ран, обмороженні, опіках на шкірі;
  • страждаючими від імунної хвороби, діабету або захворювань сполучної тканини;
  • людям з активним герпесом;
  • при плануванні тривалого перебування на сонці, поїздки в тропіки, на гірськолижний курорт всього через кілька днів після процедури.

Кислоти, які підходять для косметичних процедур

В косметиці використовуються багато видів органічних кислот. Вони використовуються індивідуально або в сумішах, які підбираються під проблему і тип шкіри. Аналогічно, концентрація кислоти і тривалість її дії на шкірі регулюються.

  1. Мигдальний - ідеальна для сухої і чутливої ​​шкіри. Вона м'яка і може також використовуватися людьми, які незабаром після процедури планують перебування на сонці.
  2. Саліцилова - рекомендується для боротьби з прищами. Має антибактеріальну, дезинфікуючу дію. У більш низьких концентраціях пілінг з саліцилової кислотою надає антисептичну і протизапальну дію.
  3. Гликолевая - для усунення знебарвлення і вирівнювання тонусу шкіри. Через невеликого розміру частки цієї кислоти глибоко проникають в епідерміс, що сприяє стимуляції продукції білків шкіри: колагену і еластину. Пілінг з гліколевої кислотою освіжає шкіру, зменшує рубці і зморшки, зволожує.
  4. Феруловая - номер один в боротьбі зі зморшками. Вона славиться своїми антиоксидантними властивостями, покращує життєздатність шкіри і захищає від фотостаріння. Рекомендується для зрілої шкіри, яка не володіє блиском і пружністю.
  5. Азелаиновая - бореться з вуграми. Рекомендується як відбілювач, антиоксидант, але перш за все - для очищення шкіри від вугрів. Вона володіє сильним антибактеріальним ефектом і зменшує шрами від вугрової висипки.
  6. Лактобіоновая - знімає роздратування. Набагато м'якше, ніж класичні кислоти AHA. Ідеально підходить для зрілої шкіри, що вимагає регенерації і шкіри схильної до акне, з себореєю. Вона стимулює фібробласти для виробництва білків шкіри.
  7. Молочна - ідеальна для рубців. Ця кислота була відома в стародавні часи. Містить ферментовані молочні продукти або силос, який допомагає полегшити знебарвлення шкіри. Регулює вироблення шкірного сала, очищає пори і шкіру.

Для дуже тонкого відлущування шкіри використовуються рослинні препарати з фруктовими кислотами, наприклад, з ківі, лимона або ананаса. Домашні маски для особи з яблук забезпечують заміну професійних хімічних пілінгів - тому що також містять фруктові кислоти.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua