Сила морських водоростей в косметиці Guam: топ-5 продуктів

Історія бренду йде в далекий 1986 рік, коли молодий і енергійний підприємець Ежідіо Сьєна подорожував по Італії. Підпливаючи до берега, він звернув увагу на човни, повністю заповнені водоростями. Як виявилося пізніше, зібраними місцевими жителями для використання в цілях підтримки краси і здоров'я.

Так виникла ідея створення косметики. Водорості пройшли безліч клінічних досліджень і тестувань, які виявили, що певна їх суміш, що входить в косметику Guam, володіє справжнім скарбом з корисних вітамінів і біологічно активних речовин. Всього в водоростях налічується близько 80 мікроелементів. А для виготовлення однієї маски компанія витрачає більше одного кілограма свіжих водоростей. На даний момент складанням лікувальних комплексів займається інститут глибоководних досліджень LACOTE в Італії.

Косметика Guam є величезний асортимент засобів по догляду за обличчям, тілом, волоссям і багато чого іншого. Ми ж розповімо про засоби, які здобули найбільшу популярність серед продуктів для корекції фігури.

Антицелюлітна маска GUAM «Холодна формула»

В плані жінки, яка вирішила знайти ідеальну фігуру, у що б то не стало, обов'язково повинен бути присутнім пункт: обгортання з антицеллюлитной маскою« Холодна формула ». І на це є кілька причин. Перше - це унікальний склад з плюща, кінського каштана, екстракту водоростей, ефірних масел лимона, материнки і ментолу. Друге - це високоефективне вплив маски на глибокі шари шкіри, завдяки чому і відбувається очищення від токсинів, зміцнення судин і руйнування жирових бляшок.

Антицелюлітний крем GUAM

Кращим рішенням для завершення процедури обгортання, буде антицелюлітний крем Guam. Його цінність полягає в поживних компонентах ефірного масла лаванди і лимона, які прискорюють обмінні процеси і наповнюють шкіру вітамінами. А екстракти морських водоростей Guam і Фукусіми в поєднанні з вітаміном E, і кінським каштаном допомагають «зняти зайве» з сідниць і стегон. Крем будемо надійним помічником в боротьбі з целюлітом, як в комплексі, так і як самостійний засіб.

 Масло з дренажним ефектом

Все більше жінок починають вдаватися до самомасажу з метою знайти гарні обриси фігури. Популярність його цілком виправдана, адже він чудово підтягує шкіру і прибирає зайві сантиметри на тілі. Щоб знайти ідеальні форми в два рази швидше, пропонує спробувати робити масаж за допомогою дренажного масла. Формула, якого складається з вітамінів, морських мінералів, протеїнів і мікроелементів. Але головний секрет, цього кошти в зеленому чаї, який працює на виведення зайвої рідини з організму, а як наслідок і помітне зменшення обсягів.

Маска для живота і талії

Надмірності в їжі у кожній представниці прекрасної статі відкладаються в різних ділянках тіла. І якщо ваша проблемна зона - це живіт і талія, то бренд Guam знайшов для вас ідеальне рішення у вигляді маски. її особливістю буде вміст кофеїну, фукуса і ефірних масел шавлії і лимона. Локальне вплив маски здатне значно зменшити відкладення в даній конкретній зоні, прискорити обмінні процеси і надати шкірі еластичність і пружність.

Крем для збільшення грудей

Напевно, знайдуться панянки, які скептично поставляться до даного косметичного засобу. Але поспішаємо вас запевнити, що даний крем для збільшення грудей заснований виключно на натуральних складових і не містить компонентів, які можуть вплинути на гормональний фон. Крем створений на основі активного біологічного комплексу GEZHIMU, який і відповідає за поповнення обсягів в підшкірному жировому шарі грудей. А що входить до складу масло шипшини, рекордсмен за вмістом вітаміну C, здатний зупинити процес старіння, і наповнити шкіру необхідним харчуванням і зволоженням. Жінки, які втрачали вагу і знову набирали, або ж пройшли через шлях в дев'ять місяців і грудне вигодовування, точно оцінять цей диво-крем, здатний надати тонус, додати округлості і еластичності грудей протягом двох місяців.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua