Як вибрати відбілюючий крем

Бажання кожної жінки мати здорову, оксамитову шкіру цілком зрозуміле, так як це додає впевненості у власній привабливості і красі. Але що робити, якщо є якісь проблеми? Наприклад, темні плями, веснянки? Позбутися таких дефектів шкіри можливо як за допомогою салонних процедур, так і в домашніх умовах, використовуючи спеціальні відбілюючі креми для шкіри.

Але перш, ніж купити відбілюючий крем, необхідно відвідати лікаря. Адже, можливо, наявність пігментних плям пов'язано з якимись проблемами всередині організму. Якщо виявиться, що поява пігментних плям пов'язана з захворюваннями або порушеннями в роботі внутрішніх органів, то спочатку потрібно усунути ці проблеми, інакше застосування відбілюючого крему не призведе до очікуваного результату.

Отже, Ви пройшли обстеження і не виявили ніяких відхилень в роботі організму. Тепер можете вибрати відбілюючий крем. Врахуйте, що при його підборі потрібно дивитися не на марку, а на склад. Адже саме від вхідних в крем інгредієнтів буде залежати, чи допоможе Вам продукт чи ні. Одним з основних компонентів відбілюючого крему є гідрохінон, але при цьому його концентрація не повинна перевищувати двох відсотків. Креми, в яких вміст цієї речовини більше зазначеного значення, можна застосувати тільки за призначенням косметолога.

Крім гідрохінона, в відбілюючий крем повинні входити арбутин, аскорбінова, коєва і азелаїнова кислота. Перед початком застосування відбілюючого крему переконайтеся, що у Вас немає алергії на коєву кислоту. Крім перерахованих вище речовин, в крем можуть входити додаткові інгредієнти, які сприяють відбілюванню шкіри: це можуть бути екстракти огірка, петрушки, лимона та інших рослин.

Відбілюючий крем краще використовувати в ті періоди, коли сонячна активність знижена - восени або взимку. Застосовувати цей косметичний продукт влітку або навесні не можна. Як і інші крему, наносити його потрібно на попередньо очищену і суху шкіру обличчя. Наносять крем на ніч, так як використання його днем ​​може привести до додаткової пігментації шкіри. Вдень же краще всього користуватися косметикою, що містить сонцезахисні фільтри, і чим коефіцієнт UF-захисту буде вище, тим краще для шкіри.

Як вказувалося на початку статті, крім домашніх процедур, в боротьбі з темними плямами на обличчі можна вдатися ще й до допомоги фахівців в салонах краси. І навіть не можна, а потрібно. Оскільки тільки комплексний підхід допоможе домогтися швидких і помітних результатів. Так, якщо вдома Ви можете використовувати відбілюючі креми, сироватки, тоніки, то в салоні Вам запропонують спеціальні пілінги, маски та інші процедури по відбілюванню.

Сьогодні багато косметичних компаній пропонують відбілюючі препарати, але краще віддати перевагу професійній косметиці . такі креми можна придбати як в спеціальних магазинах або салонах краси, так і в аптеках. Серед зарубіжних компаній хороші відбілюючі крему пропонують Christina, Decleor, Holy Land, Cellcosmet та інші.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua