Sweet Skin System - ексклюзивна лінія для відновлення і омолодження шкіри обличчя

Про розкішну, ніжну, гладеньку шкіру мріє кожна жінка. На жаль, час безжально бере своє: сповільнюється процес відновлення клітин, більш видимими і глибокими стають зморшки, шкіра набуває тьмяний і зів'ялий вигляд. Перемогти в цьому складному бою за молодість і повернути колишню красу допомагають пілінги - найефективніші препарати для уповільнення вікових змін шкіри.

Безумовним лідером серед поверхневих пілінгів стала інноваційна косметична торгова марка Sweet Skin System (Світ Скін Систем), створена італійським холдингом Phitogen Holding S.P.A.

Засоби Sweet Skin розроблені з використанням передових косметологічних методів боротьби з ознаками старіння шкіри. Вони потужно впливають на шкірні тканини, внаслідок чого вже через два тижні з початку використання видно неймовірні результати, які при цьому стабільно зберігаються. Відмінною особливістю Sweet Skin System є комплексний підхід, який базується на багатопрофільних антивікових препаратах, дія яких направлена на боротьбу з гіперпігментацією, зморшками, уповільненням метаболізму, застоями крові в тканинах. Комплексний вплив засобів Sweet Skin запускає природні відновлювальні процеси, що сприяє самостійному оновленню і омолодженню шкіри.

Ще однією особливістю ексклюзивних препаратів поверхневого хімічного пілінгу Sweet Skin System є чудова комбінація унікальної гліколевої кислоти з хітозаном. Гліколева кислота - щадна фруктова кислота натурального походження, яка міститься в цукровому буряку, винограді, вишні та ще у величезній кількості ягід і фруктів. Гліколева кислота виправдано заслужила таку славу в антивікових препаратах, адже вона здатна буквально розчиняти омертвілі клітини і проникати в найглибші шари шкіри, де стимулює фібробласти і активує посилене вироблення ними колагену і еластину. Вплив гліколевої кислоти допомагає прискорити регенерацію епідермісу і посилити його природний імунітет. Другий компонент пілінгових засобів Sweet Skin хітозан - це натуральний полімер, який отримують з хітину, що міститься в панцирах ракоподібних. Хітозан сприяє поступовому і рівномірному проникненню молекул гліколевої кислоти в шкірні покриви, що дозволяє пілінгам залишатися делікатними без втрати ефективності, навіть з високою концентрацією гліколевої кислоти і невисокому рівні pH.

Ексклюзивні препарати Sweet Skin System різнобічно впливають на всі дефекти шкіри, які підлягають усуненню за допомогою гліколевої кислоти. До таких дефектів шкірних покривів відносяться надлишкова пігментація, зморшки, акне і шрами після них, зниження тонусу і навіть стрий, целюліт та інші естетичні недоліки шкіри. Продукція Sweet Skin є дійсно кращою в сфері космецевтики, адже вона створена за допомогою передових технологій, її склади засновані на максимально активних компонентах, які сукупно гарантують отримання максимально ефективного результату.

На сьогоднішній день Sweet Skin System - це найдосконаліша серія хімічних пілінгів як для професійного, так для домашнього використання. Sweet Skin System - це повний комплекс засобів для підготовки шкірних покривів до пілінгу і післяпілінгового догляду, а також засобів для самостійного повсякденного догляду за шкірою обличчя і тіла. Різноманітність препаратів Sweet Skin System дозволяє підібрати засіб відповідно конкретної проблеми шкіри.

Найбільшою популярністю серед представниць прекрасної статі користується Crema Regenyal Viso - біоревіталізірующій і відновлює крем для шкіри. Цей потужний препарат заснований на інноваційній формулі з високоефективним впливом. Завдяки гіалуронової кислоті Crema Regenyal Viso чудово зволожує шкіру; революційний комплекс PAF, який поєднує в собі чисті антиоксиданти і вичавки запашної рути і гірської арніки, проявляє бактерицидний ефект, заспокоює запалення і подразнення шкіри; а за рахунок колострума підтримується імунітет шкіри.

Компоненти крему Regenyal Viso ефективно стимулюють природне вироблення колагену - вирівнює рельєф шкірних покривів, еластину - запобігає в'ялість епідермісу, глікозаміногліканів - зміцнюють текстуру шкіри.

Крем Regenyal від Sweet Skin System призначений для домашнього постпроцедурного догляду. Він чудово відновлює шкіру після всіляких косметологічних процедур: різних пілінгів та лазерної шліфовки. Крім цього, Crema Regenyal Viso - це відмінне доповнення до салонної мезотерапії, підтяжки контуру обличчя, биоревитализации. Крем посилює ефект процедур і підтримує його тривалий період часу. Також засіб можна використовувати не тільки в постреабілітаціонний період, а й для щоденного догляду, щоб зменшити зморшки, прибрати сухість, в'ялість і млявість шкіри.

Ще прекрасна половина людства гідно оцінила Tonico Acido Jaluronico - м'який тонік для очищення з гіалуронової, лимонної і сорбінової кислот. Тонік делікатно, інтенсивно очищає шкіру і підтримує її водно-жировий баланс. Tonico Acido Jaluronico працює навіть в найглибших шарах епідермісу, ефективно розчиняє такі забруднення, як залишки косметичних засобів, пил і шкірний себум. Тонік підсушує і загоює гнійники, не пересушує при цьому здорові ділянки шкіри, чудово тонізує втомлену тьмяну шкіру обличчя, розгладжує мімічні зморшки, робить шкіру оксамитовою, свіжою і гладкою.

Також жінками заслужено визнаний Crema Viso Aha 12% - крем для обличчя з 12% вмістом альфа-гідроксикислот від Sweet Skin System. Засіб ідеально підходить для вирішення проблем комбінованого типу шкіри з пігментацією, нерівною поверхнею, розширеними порами. Crema Viso Aha 12% засноване на потужному відлущуючому компоненті - гліколевій кислоті, яку доповнюють мигдальне масло і масло каріте, сік м'якоті алое, відвар ромашки, гліцин сої і кофеїн, токоферол, ретинол і стабілізований вітамін С. Даний крем м'яко відлущує ороговілі шкіру, підсилює мікроциркуляцію крові в ній, стимулює природне вироблення еластину і колагену, а також власної гіалуронової кислоти в шкірних покривах. Інтенсивний крем Crema Viso Aha 12% мабуть оновлює шкіру, зменшує акне, активізує обмінні процеси в клітинах, в результаті чого шкіра обличчя набуває свіжий колір, збільшується її еластичність і пружність, згладжуються зморшки.

Відкрийте для себе ексклюзивні препарати Sweet Skin System - і Ви здивуєтеся, як може змінитися Ваша шкіра.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua