Стробінг волосся - новий тренд, який освіжить Ваш образ

У житті кожної представниці прекрасної статі настає період, коли виникає бажання щось змінити в своїй зовнішності. Але набратися сміливості для кардинальних змін не кожна може, особливо якщо це стосується волосся. Адже невдало обстрижені пасма або фарбування досить складно змінити. Освіжити образ, надати йому потрібні акценти, підкреслити природну красу допоможе улюблена багатьма сучасними майстрами-колористами нова трендова техніка - стробінг волосся.

Що таке стробінг волосся

Спочатку поняття стробінга виникло в макіяжі. Згодом цю техніку стали застосовувати і в перукарському мистецтві.

Стробінг волосся - затемнення і освітлення за допомогою фарби для волосся деяких пасем для того, щоб приховати недоліки і підкреслити виграшні особливості зовнішності. Завдяки цій техніці повністю перетворюється сприйняття відтінку і відмінних рис обличчя. Стобінг волосся допомагає освіжити обличчя і надати йому якусь витонченість.

Ця техніка заснована на індивідуальному підході до кожної клієнтки. Для отримання якісного результату, який повністю виправдає очікування, майстер-колорист повинен брати до уваги всі особливості зовнішності клієнтки, її кольоротип, форму обличчя, наявність і кількість сивого волосся. Лише детально проаналізувавши ці моменти фахівець може починати фарбування. Завдяки такому індивідуальному підходу і ретельному аналізу стробінг підійде будь-якій жінці.

Приміряли на себе нову техніку фарбування і такі всесвітньо відомі зірки як Дженніфер Лопес, Кіра Найтлі, Бейонсе, Джессіка Альба і багато інших. При їх темпі життя стробінг допомагає постійно зберігати сяйво і свіжість.

Таке фарбування найбільш красиво виглядає на русявому волоссі. У такій техніці неприйнятні контрастні пасма, оскільки вони надають волоссю неприродний, неохайний і надмірно яскравий вигляд.

Темноволосим і блондинкам стробінг можна зробити тільки лише після попередньої підготовки, суттю якої є освітлення або затемнення природного відтінку волосся. Виключно після цього можна отримати бажаний результат.

Стробінг ідеально підходить представницям прекрасної статі з кучерявим волоссям будь-якої довжини. На кучерявому волоссі стираються і розтушовують кордони між пофарбованими пасмами, в результаті чого зачіска отримує максимально природний вигляд.

Не кожен фахівець здатний виконати на високому рівні техніку стробінг. Тому не кожен салон краси пропонує таку послугу.

Плюси і мінуси стробінга волосся

Стробінг - це унікальна процедура, яка з кожним днем ​​набуває все більше і більше прихильників. Для кращого ознайомлення з особливостями стробінга слід знати всі його як позитивні, так і негативні моменти.

Плюси стробінга:

  • фарбуються лише верхні шари пасем, що приносить, в порівнянні з меліруванням або повним фарбуванням, мінімальну шкоду для волосся;
  • змінюється зовнішність і ховаються її недоліки;
  • волосся отримує об'єм, а зачіска - динамічність і виразність;
  • створюється свіжий природний образ.

Мінуси стробінга:

  • проведення повного аналізу зовнішності, який зможуть виконати лише найдосвідченіші майстри;
  • надзвичайно мало майстрів-колористів, які володіють ідеально технікою стробінг;
  • перед фарбуванням потрібно виконати тривалу попередню підготовку;
  • зависока вартість послуги, хоч і виправдана.

Фахівці, які володіють стробінгом, в своїй роботі використовують величезну кількість різноманітних технік і прийомів. Якщо неправильно підібрати техніку, то результат буде максимально поганим. Найчастіше використовується два відтінки фарби для волосся: один підбирається на два тони темніший, ніж природний відтінок волосся, а ось другий - на два тони світліший природного кольору. Пасма спочатку зафарбовуються в світлий тон, а потім наноситься темніший. У стробінгу пасма фарбуються як повністю, так і частково. Пасма для фарбування підбираються в області обличчя або, якщо треба, по всій голові. Ширина пасем також може відрізнятися.

Стробінг за формою обличчя

Фахівці з стробінгу при підборі техніки фарбування в першу чергу дивляться на форму обличчя.

Круглолицим представницям прекрасної статі обов'язково освітлюється чубчик, якщо він відсутній, то освітлюється верхнє пасмо трохи вище лінії росту волосся. У темний відтінок фарбуються бічні прядки. Решта волосся частково фарбується в світлий відтінок починаючи від коренів.

Власницям овального обличчя не потрібна особливе коригування. В даному випадку розставляються тільки правильні акценти. Відтінки фарби для стробінга підбираються так, щоб вони підходили під колір очей.

Жінкам з квадратною або прямокутною форми обличчя потрібно освітлити бічні прядки біля скул. Волосся нижче скул необхідно залишити в темному кольорі. Стробінг для такої форми обличчя найбільш вдало виглядає з косим чубчиком, який також освітлюють. В результаті округляться незграбні лінії, а образ стане більш жіночний.

Власницям трикутної форми обличчя потрібен темний косий чубчик, який замаскує надто виразний лоб. В даному випадку освітлюються пасма волосся, розташовані на одному рівні з шиєю і підборіддям.

Представницям прекрасної статі з дуже витягнутим овалом обличчя потрібно асиметричне фарбування пасем. Прекрасно виглядає стрижка з довгим чубчиком, покладеним на бічний проділ, який розбавляється світлими прядками.

Жінкам з трапецевидной формою обличчя потрібно приховати виразні щелепи і щоки. Для цього фахівці з стробінгу створюють на рівні скул контраст з темних і світлих відтінків. Так овал обличчя візуально звузиться, а масивне підборіддя не буде так сильно кидатися в очі.

Стробінг за кольором волосся

Чорне волосся - найбільш складний варіант. В даному випадку техніка стробінга буде виконуватися в декілька етапів, оскільки в іншому випадку волосся можна просто перепалити. Спочатку волосся висвітлюється, а потім під отриманий відтінок підбирається фарба для стробінга.

Темному волоссю повне освітлення не потрібно. Результат і так вийде прекрасним. Майстру-колористу залишається тільки підібрати необхідні відтінки фарби для розставляння акцентів.

Руде волосся найважче в створенні стробінга. Воно і так яскраве, тому для майстра підібрати найбільш вдалі відтінки - це непросте завдання. Яскраво-рудому волоссю найкраще підійдуть коричневі фарби з медовим відтінком. Якщо ж волосся сіро-руде, то його потрібно відтіняти темно-русявими фарбами. А якщо ж волосся має природний відтінок з рудим відливом, то тоді підбираються світлі фарби для волосся.

Міняйтеся без радикальних кроків з допомогою стробінга - і Ви здивуєте всіх оточуючих своїм свіжим виглядом.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua