Осяйте шкіру внутрішнім світлом з омолоджувальною лінією Kanebo Sensai Ultimate

Kanebo Sensai Ultimate - витончена, вишукана і шляхетна лінія антивікових засобів, натхненна прагненням до невичерпної краси. Sensai Ultimate - сучасна, досконала і безкомпромісна концепція привабливості, доведена до досконалості кращими японськими вченими. Sensai Ultimate - свято краси життя, осяяної внутрішнім світлом!

Унікальна антивікова лінія Sensai Ultimate поєднує в собі передові японські технології по догляду за шкірою з незвичайною силою дорогоцінного шовку Koishimaru і еліксиром краси з квітів сакури. Sensai Ultimate - це дивовижне злиття науки і природи, яке працює в гармонії з тілом, для створення бездоганно шовковистої шкіри, яка підкреслює виняткову красу кожної жінки.

Шовк Koishimaru - дорогоцінний фірмовий компонент косметичних засобів Sensai Ultimate, який протягом багатовікової історії Японії був відомий як надзвичайно легкий і сяючий шовк, призначений виключно для імператорської сім'ї. І донині шовк Koishimaru вважається найціннішим різновидом шовку.

Спостерігаючи за майстринями по шовкопрядінню вчені звернули увагу на надзвичайно ніжну і гладку шкіру їх рук. Провівши дослідження вони виявили унікальну здатність шовку Koishimaru активізувати вироблення гіалуронової кислоти, яка здатна обволікати клітини і інтенсивно наповнювати їх вологою шовку, чим забезпечує зміцнення, живлення і захист шкіри, надаючи їй сяючий, бездоганний, шовковистий вигляд.

Сакура в усі часи була символом Японії. Всього лише за кілька днів цвітіння сакури японські красуні встигали приготувати унікальні еліксири краси для шкіри. Екстракт сакури в косметичних засобах лінії Sensai Ultimate сприяє відбілюванню, зволоженню та живленню шкіри, що старіє.

Для отримання максимального ефекту від неперевершених засобів лінії Ultimate фахівці Sensai рекомендують дотримуватися унікального ритуалу по догляду за шкірою Sensai Skincare Saho, який заснований на кодексі етикету японської чайної церемонії Saho.

Ритуал по догляду за шкірою Saho допоможе отримати бездоганну шовковисту шкіру шляхом трьохетапного процесу:

  • подвійного очищення - видалення декоративної косметики і шкірного себума з поверхні шкіри, а також очищення від забруднень і відмерлих клітин шкіри;
  • подвійного зволоження - зволоження шкіри для підготовки її до подальшого догляду, а також забеспечення живленням шкірних покривів;
  • подвійного нанесення - нанесення зволожуючого засобу масажними повторюваними рухами на шкіру скул, зони навколо очей, лоба, щік і зони навколо губ, а також легке натиснення на шкіру долонями, рухаючись від підборіддя до чола.

Ритуал Saho полягає в важливості щоденних правильних дій, правильно виконаних, в правильному порядку.

Незвичайна лінія Sensai Ultimate представлена ​​такими засобами:

  1. Kanebo Sensai Ultimate The Lotion - розкішний омолоджуючий лосьйон для обличчя з насиченою текстурою благотворно впливає на шкіру, пом'якшує, зволожує, заспокоює і омолоджує її, а також наповнює життєвою енергією клітин шкіри. Лосьйон готує до подальшого нанесення емульсії і креми.
  2. Kanebo Sensai Ultimate The Emulsion - шовковиста емульсія для обличчя, яка відновлює зсередини життєві сили шкіри. Цей унікальний високоефективний засіб повертає шкірі молодість, робить надзвичайно гладкою, пружною і еластичною. Емульсія чудово захищає шкірний покрив від негативного впливу ультрафіолетових променів, а також зневоднення і старіння. Приголомшливий результат буде видно вже через кілька тижнів використання. Емульсію Sensai Ultimate рекомендується наносити вранці і ввечері після лосьйону.
  3. Kanebo Sensai Ultimate The Cream - розкішний омолоджуючий крем для обличчя з вишуканою текстурою миттєво перетворює шкіру, відновлює її природний потенціал, наповнює клітини життєвою енергією. Даний крем захищає шкіру від згубного впливу навколишнього середовища, омолоджує її, наповнює здоровим сяйвом, робить еластичною і гладкою. Крем Sensai Ultimate рекомендується наносити вранці і ввечері після лосьйону.
  4. Kanebo Sensai Ultimate The Concentrate - ексклюзивна антивікова сироватка, одна крапля якої здатна наповнити шкіру життєвою силою, моментально перетворити її: зробити гладкою, пружною і еластичною. Концентрат Sensai Ultimate необхідно використовувати після лосьйону вранці і ввечері.
  5. Kanebo Sensai Ultimate The Eye Cream - дивовижний омолоджуючий крем для контуру очей ефективно бореться з ознаками старіння шкіри, зміцнює і зволожує її зсередини, розгладжує зморшки, усуває набряклість і освітлює ніжну шкіру. Завдяки даному крему шкіра навколо очей стає гладкою і сяючою, відроджується її краса. Рекомендується наносити на область навколо очей після ритуалу подвійного зволоження.
Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua