В'язаний манікюр - затишок і тепло на Ваших нігтях

Кожній з нас в зимові холодні дні так хочеться затишку і тепла. Дівчата вкладають всю душу в створення навколо себе комфортної, розслабляючої атмосфери в стилі хюгге, а ввечері приймають теплу ванну з ароматними свічками і читають улюблену книгу, попутно гріючись трав'яним чаєм. У такій ідеальній заспокійливій ​​атмосфері не вистачає лише великого плетеного светра оверсайз і в'язаного манікюру на нігтиках.

В'язаний манікюр, або, як його ще називають модниці, манікюр «светр», з'явився в світі нейл-арту порівняно недавно, проте вже встиг закохати в себе тисячі жінок у всьому світі. І це не дивно, оскільки в'язані нігті виглядають дуже оригінально, надзвичайно стильно і скромно. В'язаний манікюр створює романтичний настрій і навіює теплі спогади.

За вікову історію існування кольорового лаку для нігтів не знайшлося тренда, який би так сильно «підірвав» світ нейл-арту, як в'язаний манікюр, що з'явився ще в 2015 році. Техніка створення такого дизайну нігтів дуже проста і здійсненна навіть в домашніх умовах. Для цього просто потрібно запастися терпінням і якісною косметикою для створення манікюру, а також гарненько підготувати нігтики за допомогою манікюрних інструментів.

Класичний в'язаний манікюр

Класичний в'язаний манікюр часто здійснюється в пастельних тонах, наближених до стилю нюд. Такий манікюр у вигляді в'язки виглядає надзвичайно ніжно і дуже привабливо. Створювати малюнок можна як на одному, так і на кількох нігтиках. При нанесенні светр-манікюру на всіх нігтях необхідно чергувати обриси малюнка, що створить більш витончений ефект. Чудово виглядають в'язані вставки на середині або зверху нігтя. Для класичного дизайну підбирайте різні відтінки білого, бежевого, сірого або бордового кольорів.

В'язаний манікюр з піском або пудрою

Манікюр «светр» з піском або пудрою є найпопулярнішим і затребуваним манікюром серед такого стилю. Дане оформлення нігтів виглядає дуже оригінально. Плюшевий, натуральний і надзвичайно ніжний в'язаний манікюр з піском або пудрою заворожує всіх своєю красою. Для виконання такого дизайну нігтів знадобитися біла класична пудра, частинки якої осідають в гель-лаку і переймають його тон, або ж кольоровий пісок для незвичайного градієнтного манікюру.

В'язаний скандинавський манікюр

Манікюр у вигляді в'язки чудово поєднується з оленями, сніжинками та геометричними орнаментами скандинавського стилю. Даний вид манікюру виконується тільки лише в червоно-білій або сіро-коричневій кольоровій палітрі. Щоб більш точно і чітко намалювати контури скандинавської сніжинки потрібно попередньо зробити розмітку точками і лише потім акуратно з'єднати їх тоненькими лініями.

В'язаний манікюр зі сніжинками

Светр-манікюр однозначно можна назвати зимовим, тому він виглядає витончено і феєрично з ажурними сніжинками, припорошеними блискітками або пудрою. Прекрасним варіантом є і французький манікюр з в'язаними елементами і білими сніжинками. Найчастіше такий вид манікюру виконується за допомогою біло-блакитних або пастельних відтінків.

В'язаний манікюр з ведмедиками Тедді

Симпатичні ведмедики Тедді дуже люблять використовувати в поєднанні з в'язаним манікюром. Більшість майстрів з легкістю малюють милих ведмедиків, а новачкам допоможуть наклейки, які також непогано виглядають зі светр-дизайном на нігтях.

Новорічний в'язаний манікюр

Для тих, хто планує зустрічати Новий рік в затишному заміському будиночку, то в'язаний манікюр, хоч як не крути, буде ідеальним доповненням. В даному випадку малюнок у вигляді в'язки необхідно доповнити новорічною атрибутикою: сніжинками, кульками, ялинками, курантами, дідом морозом і т. д. Прикрасити такий манікюр краще мерехтливою ​​пудрою, яка зробить його більш святковим.

В'язаний манікюр омбре

Вже багато років в тренді залишається манікюр омбре - градієнтний горизонтальний або вертикальний перехід різних кольорів. Вишукано виглядає в'язаний манікюр з плавним переходом кольору від одного пальця до іншого. Неймовірно чарівно, модно і стильно виглядає і светр-манікюр з трибарвним омбре на одному або декількох нігтях.

В'язаний манікюр з оригінальними малюнками і доповненнями

Хоча об'ємний візерунок у вигляді в'язки і так яскраво виглядає, але його тільки доповнять блискітки, фольга, плівка, гліттер або витончений малюнок на одному нігтику. Величезною популярністю користуються малюнки зі смішним сюжетом, в етнічному стилі, різнокольорові плями і, звичайно ж, більш милі і скромні зображення різнокольорових бантиків, квіточок, орнаментів, геометричних форм.

В'язаний манікюр з пухнастим ворсом

Неймовірну популярність має светр-манікюр, покритий зверху пухнастими ворсинками. В'язані візерунки з ворсом вказує на стриманість, скромність, елегантність і оригінальний стиль своєї власниці.

Обов'язково спробуйте створити модний в'язаний манікюр. Для цього просто спіймайте своє натхнення і довіртеся своїй фантазії.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua