Q10 Coenzyme Energizer - унікальна лінія препаратів для догляду за в'янучою і зрілою шкірою від Holy Land

Ізраїльська косметична компанія Holy Land (Холі Ленд) вже понад тридцять років постійно радує своїх шанувальників все новими і новими унікальними засобами. Holy Land є одним з лідерів на косметичному ринку професійних препаратів, оскільки має свою виробничу базу, веде повний контроль, починаючи від процесу розробки засобу до навчання фахівців, що дозволяє якості продукції незмінно залишатися на високому рівні. Крім цього, у виробництві препаратів Holy Land використовуються виключно високоякісні дорогі натуральні компоненти. Щорічно компанія випускає принципово нові косметичні лінії, чому передує багаторічна кропітка праця багатьох фахівців. Розглянемо більш детально одну з них.

Holy Land Q10 Coenzyme Energizer - унікальна лінія препаратів для догляду за в'янучою і зрілою шкірою, а також профілактики старіння.

Основний активний компонент косметичних засобів серії - коензим Q10 у високій концентрації, який доповнюють гіалуронова кислота, вітаміни E і H, рослинні масла. Регулярне використання препаратів лінії Q10 Coenzyme Energizer від Holy Land допоможе зменшити окисне пошкодження шкіри, зробити її більш пружною і еластичною, істотно відтягнути вікові зміни і старіння шкіри.

Неперевершені засоби лінії Q10 Coenzyme Energizer призначені для:

  • корекції і уповільнення вікових змін шкіри;
  • зниження глибини зморшок;
  • профілактики і відтягнення процесу старіння шкіри;
  • збільшення тонусу шкіри;
  • поліпшення пружності та еластичності шкірних покривів;
  • підвищення вмісту вологи в шкірі і попередження її сухості;
  • синтезу волокон;
  • антиоксидантного захисту шкіри.

Розглянемо більш докладно дію активних компонентів препаратів лінії Q10 Coenzyme Energizer:

  1. Коензим Q10 - органічна молекула, яка присутня в кожній клітинці нашого організму, в тому числі і клітинах шкіри. Коензим Q10 бере участь в біохімічних процесах, прискорює вироблення життєво важливої ​​енергії в клітинах. Коензим Q10 - сильний антиоксидант, що захищає від вільних радикалів, які викликають передчасне старіння шкіри. З віком знижується вміст природного коензиму Q10 в клітинах шкіри, в результаті чого вони втрачають здатність відновлюватися в повній мірі. Це призводить до поступової втрати еластичності і пружності шкіри, вона починає в'янути. Тому так важливо заповнювати нехватку коензиму Q10 косметичними засобами з його вмістом.
  2. Гіалуронова кислота - надзвичайно важливий елемент шкіри. Практично половина всієї гіалуронової кислоти, що міститься в людському організмі, зосереджена в шкірі, де вона знаходиться в сполучній тканині шкірного покриву між волокнами еластину і колагену, а також в корнеоцитах - клітинах рогового шару. Гіалуронова кислота має високу гідрофільність і унікальну здатність зв'язувати воду, завдяки чому формує захисну плівку на поверхні шкіри, чим сприяє утриманню вологи і запобіганню її випаровування.
  3. Сквален - ненасичений природний вуглеводень ліпідів шкіри. Сквален пом'якшує і зволожує шкіру, збільшує її еластичність, усуває лущення.
  4. Вітамін Н (біотин) - водорозчинний вітамін групи В, що входить до складу ферментів, які регулюють білково-жировий баланс. Завдяки вітаміну Н зменшується сухість та лущення шкіри, оновлюються клітини і суттєво покращується стан шкіри.
  5. Вітамін Е (токоферол) - жиророзчинний вітамін, природний антиоксидант, який ще називають «вітаміном молодості». Вітамін Е активізує регенерацію клітин шкіри, сповільнює процес її старіння, сприяє омолодженню, зберігає вологу, а також захищає шкіру від згубного ультрафіолетового випромінювання. Завдяки вітаміну Е шкіра стає гладкою, еластичною і оксамитовою.
  6. Рослинні масла солодкого мигдалю, бурачнику, зародків пшениці, календули - всі ці масла багаті на вітамін Е і незамінні жирні кислоти, які живлять, регенерують, зволожують і пом'якшують шкіру.

Дивовижна лінія Q10 Coenzyme Energizer представлена ​​трьома унікальними косметичними засобами:

Holy Land Q10 Coenzyme Energizer Cream - високоефективний крем для обличчя з 7% вмістом коензиму Q10 і сонцезахисним фільтром SPF 12. Крем чудово зволожує і живить шкіру, усуває лущення і сухість, робить її гладкою, бархатистою і еластичною. Крім того, цей дивовижний препарат активізує регенеративні процеси, сповільнює і запобігає процесам старіння, проявляє антиоксидантну дію.

Holy Land Q10 Coenzyme Energizer Eye Cream - пом'якшувальний зволожуючий крем для повік з коензимом Q10. Даний крем запобігає і сповільнює процеси старіння ніжної шкіри навколо очей, зменшує зморшки, стимулює вироблення колагену і еластину, проявляє антиоксидантну дію.

Holy Land Q10 Coenzyme Energizer Mask - живильна, зволожуюча маска з коензимом Q10. Маска чудово зволожує і пом'якшує шкіру, насичує її необхідними мікроелементами, має відбілюючий ефект, знімає набряклість, бореться зі зморшками, захищає шкірні покриви від вільних радикалів. Після використання маски шкіра стає ніжною, гладкою і шовковистою.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua