Hans Kniebes Solingen (Ганс Кнібез Золінген) - високоякісні манікюрні інструменти з Німеччини

Компанія Hans Kniebes Solingen (Ганс Кнібез Золінген) була заснована в 1926 році Гансом Кнібезом в німецькому місті Золінген, який спеціалізувався на високоякісних інструментах по догляду за нігтями. Згодом популярність компанії виросла за межі Німеччини, оскільки з кожним днем ​​з'являлося все більше і більше споживачів, які оцінили високу якість манікюрних інструментів.

Скрупульозно відібрані матеріали, висока точність і надійність - все це частина філософії Hans Kniebes Solingen для отримання найкращого якісного догляду за нігтями.

Починаючи з 60-х років манікюрні набори і індивідуальні приналежності Hans Kniebes Solingen доповнили стильні косметичні сумки, гаманці і настільні вироби, майстерно створені з найтоншої шкіри, яка підкреслює їх довговічність.

Основні напрямки діяльності компанії Hans Kniebes Solingen - це виробництво манікюрних наборів під брендами HK-Manicure, Sonnenschein, HK-Medicure і виробів зі шкіри під брендом HK-Style.

HK-Manicure - ексклюзивні манікюрні набори в розкішних м'яких шкіряних чохлах забезпечують високоякісний догляд за нігтями. Манікюрні інструменти HK-Manicure, незалежно від того виготовлені вони з нержавіючої сталі з матовим зовнішнім покриттям Satin finish, нікельовані або покриті 24-каратним золотом, ретельно створюються з використанням передових технологій і традиційної вікової майстерності міста Золінгена.

Увага приділяється кожній деталі, починаючи від кування і закінчуючи заточуванням кожного манікюрного інструменту, що гарантує найвищу якість, точність і надійність на довгі роки.

Досконалість інструментів для догляду за нігтями HK-Manicure відбивається навіть в найменшій деталі. Наприклад, в деяких наборах ручки інструментів і пилочок створені з справжнього рога буйвола, що надає їм унікальну, природну красу, яка елегантно гармонує з максимальною функціональністю. Також перед відправкою з фабрики всі інструменти проходять контроль якості і на кожному з них ставиться клеймо Solingen.

Sonnenschein - високоякісні манікюрні інструменти з сучасним дизайном за досить привабливими цінами. Ця лінія була створена з метою зниження вартості без шкоди для функціональності. Продукти для догляду за нігтями Sonnenschein - доступна розкіш для шанувальників якісних манікюрних наборів.

HK-Medicure - спеціальні манікюрні інструменти для людей з діабетом. Професійні продукти HK-Medicure спеціально створені для догляду за чутливими нігтями і шкірою навколо нігтів. Інструменти HK-Medicure мають закруглений дизайн, який дозволяє більш безпечно і ніжно обробляти нігті. Адже більшість традиційних манікюрних інструментів не підходять для людей з діабетом, так як гострі краї і низькоякісний метал є істотним ризиком отримання травм, які так небажані для людей з діабетом.

Всі манікюрні інструменти HK-Medicure виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі. Вони не викликають алергії. Їх можна стерилізувати, що дозволяє запобігти поширенню інфекції. А спеціальна гарт і точна шліфовка інструментів HK-Medicure гарантують, що вони збережуть свою початкову гостроту, функціональність і цілісність протягом надзвичайно довгого часу. До того ж, всі манікюрні інструменти HK-Medicure мають ергономічний дизайн, який дозволяє максимально контролювати і більш точно маневрувати навколо пальців рук і ніг.

HK-Style - акуратні вироби зі шкіри, такі як гаманці, функціональні шкатулки для прикрас і унікальні настільні приналежності. Всі шкіряні вироби виготовляються компанією самостійно вручну за старовинними рецептами вичинки шкіри. На фабрику Hans Kniebes шкіра надходить з усіх куточків світу і відрізняється оригінальними кольорами та фактурами.

Hans Kniebes - німецька компанія, яку полюбили як експерти манікюрної індустрії, так і ті, хто просто хоче піклуватися про свої нігті за допомогою якісних манікюрних інструментів. Якщо Ви шукаєте якісний манікюрний набір на тривалий час, то Hans Kniebes - це Ваш вибір.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua